July 6, 2007

Επιτυχίες




Κατά τον Μαρξ, ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Έτσι, μετά το σπάσιμο των τραπεζών από κουκουλοφόρους χθες, βγήκε σε κάποιο ραδιόφωνο ο Κυριάκος Γ. Μητσοτάκης (το «Γ» από το Γκαντέμης). Και τι είπε το γκαντεμόπαιδο; Ότι θα πρέπει επιτέλους να καταργηθεί το Πανεπιστημιακό άσυλο.
 
Κατ’ αυτόν η αστυνομία δεν μπορεί να συλλάβει τους κουκουλοφόρους, γιατί μετά τις καταστροφές που προξενούν καταφεύγουν σε κάποιο Πανεπιστήμιο, όπου λόγω του ασύλου δεν μπορεί να μπει η αστυνομία και να τους συλλάβει.

Ξεχνάει ο Κυριάκος Γ. Μητσοτάκης ότι το άσυλο θεσπίστηκε για να προστατέψει τα Πανεπιστήμια από την ελληνική αστυνομία. Και όσο η αστυνομία παραμένει ίδια, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο να καταργηθεί. Και το ότι η αστυνομία δεν άλλαξε, το βλέπουμε καθημερινά.

Τι ωραία που έγινε η Αθήνα με τις μπλε αφίσες που τη γέμισε η ΝΔ για το συνέδριό της! Στο πλαίσιο της προστασίας του περιβάλλοντος, στην οποία έχει στρατευθεί ο ίδιος ο Καραμανλής. Το πιο ωραίο όμως είναι το σύνθημα του συνεδρίου: «Μαζί πετύχαμε πολλά, μαζί δημιουργούμε το μέλλον.» Για να δούμε τι πετύχαμε:

Πετύχαμε την αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία από 130 χώρες.
Πετύχαμε τη βελτίωση των σχέσεων με την Τουρκία. Η θεολογική σχολή της Χάλκης παραμένει κλειστή. Κατά τους Τούρκους ο Πατριάρχης δεν πρέπει να αποκαλείται «Οικουμενικός». Οι παραβιάσεις και οι παραβάσεις του ελληνικού FIR συνεχίζονται καθημερινά – είχαμε κι ένα νεκρό πιλότο.
Πετύχαμε τηλεφωνικές υποκλοπές. Παρακολουθούσαν μέχρι και το τηλέφωνο του Καραμανλή.
Πετύχαμε απαγωγές αλλοδαπών από τη CIA και την ΕΥΠ, κατά παραγγελία της πρώτης.
Πετύχαμε το πανηγύρι με τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων.
«Πετύχαμε» την αξέχαστη Αμαλία Καλυβίνου, που τα όσα πέρασε και κατήγγειλε, δεν είχαν καμία συνέπεια για κανέναν αλήτη γιατρό ή μαϊντανό της κυβέρνησης, με πρώτο τον ανεκδιήγητο υπουργό Αβραμόπουλο.
Πετύχαμε μια δικαιοσύνη στην καλύτερή της εποχή.
Για τις προηγούμενες «επιτυχίες» δε η δικαιοσύνη δεν έκανε τίποτα.
Πετύχαμε να έχουμε το γιο του προέδρου του Αρείου Πάγου, που αν και νεαρός, έχει ήδη καταφέρει να έχει μια τεράστια περιουσία
Πετύχαμε να έχουμε έναν Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, που όταν δεν δίνει παραπλανητικά στοιχεία για την περιουσιακή κατάσταση του γιού του, απαγορεύει τη δημοσίευση τέτοιων στοιχείων.
Πετύχαμε έναν εισαγγελέα που «συμβουλεύει» τους δικαστές να απορρίπτουν τις αγωγές των συμβασιούχων.
Πετύχαμε 200.000 συμβασιούχους – κορόιδα.
Πετύχαμε δικαστές – νταβατζήδες δίμετρων εκπροσώπων των ανατολικών χωρών.
Πετύχαμε να έχουμε μια εκκλησία που είναι ο μεγαλύτερος γαιοκτήμονας στην Ελλάδα.
Πετύχαμε να έχουμε τους συνταξιούχους στην πείνα.
Πετύχαμε (πρώτη φορά) να έχουμε έναν υπουργό Δημόσιας Τάξης ρήτορα. Της αχαλίνωτης μαλακίας.
Πετύχαμε να κάψουμε την Πάρνηθα και για τον ρήτορα να μην τρέχει τίποτα.

Τι ωραία που θα ήταν, μετά από όλες αυτές τις επιτυχίες, να συνεχίζαμε μαζί.

1 comment:

  1. O λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...