July 24, 2007

Swell!



Τι ωραία χώρα! Τι ωραία πόλη! Χθες το απόγευμα ανεβαίνοντας τη Μεσογείων και την ώρα που ήμουν στην υπόγεια διάβαση στη Μεσογείων στο αριστερό διάζωμα, με ανοιχτή τη ζελατίνα του κράνους, ένα μπουγέλο από το ποτιστικό της νησίδας μούρθε στο πρόσωπο!

Η αλήθεια είναι ότι ο Σουφλιάς (οι δρόμοι ανήκουν στο ΥΠΕΧΩΔΕ) έχει φροντίσει σ’ όλη τη Μεσογείων, εκτός από τα φυτά, να ποτίζεται και το αριστερό διάζωμα του δρόμου. Με αποτέλεσμα, στη καλύτερη περίπτωση, να γίνεσαι σύσκατος από τα νερά που πετάγονται πάνω σου από τα λάστιχα των προπορευόμενων αυτοκινήτων και, στη χειρότερη, να κινδυνεύεις να γλιστρήσεις αν πατήσεις φρένο, λόγω του βαθμού πρόσφυσης της ασφάλτου.

Όταν από την αρχή του καλοκαιριού δεν έχει υπάρξει μέρα χωρίς δεκάδες πυρκαγιές, όταν τα λίγα αεροπλάνα που έχουμε είναι συνεχώς στον αέρα, ήταν θέμα χρόνου να σημειωθεί το δυστύχημα. Σε τέτοιες συνθήκες η καταπόνηση ανθρώπων και μηχανών είναι τεράστια. Βέβαια, το γιατί έχουμε λίγα αεροπλάνα, ή γιατί τα περισσότερα είναι παλιά, είναι κάτι που θα μας το πει ο Καραμανλής. Περιμένω να με πάρει τηλέφωνο αργότερα, όταν ξυπνήσει.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...