July 25, 2007

Συγχαρητήρια




Συγχαρητήρια ανήκουν στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό για την απόφασή του να καλύψει το κράτος τα έξοδα του Χριστόδουλου και των αυλικών του στην Αμερική. Μόνο με τη χορηγία του κράτους μπορεί να συνεχιστεί η θεραπεία του Χριστόδουλου. Η χειμαζόμενη εκκλησία με τους άστεγους και άπορους ιεράρχες της, δεν θα μπορούσε να αναλάβει το κόστος αυτής της ιστορίας.


Συγχαρητήρια και στον Πολύδωρα. Σταματημένοι στο φανάρι στη διασταύρωση της καθόδου της Βασ. Σοφίας με τη Μιχαλακοπούλου. Ρωτάω τον συνοδηγό του περιπολικού με τον αριθμό ΕΑ 25500 «Τον τύπο μπροστά χωρίς κράνος και πινακίδα δεν τον βλέπετε;» Το φανάρι έγινε πράσινο, ξεκινήσαμε όλοι. Σε κάθε διασταύρωση μέχρι το Hilton υπήρχε τροχονόμος. Κανείς δεν σταμάτησε το χωρίς πινακίδα Varadero! Μήπως μπορεί κανείς να μου πει γιατί;

3 comments:

  1. Νόμιζα ότι το Varadero είναι μόνο η ονομασία μίας παραλίας στη Κούβα! Googlisa όμως τη λέξη και ... είναι και μοντέλο της Honda. Ευχαριστώ το Ελληνικό Varadero Club.
    Κύριε υπουργέ, αυτό ψάχνουμε :
    http://www.varaderoclub.gr/

    Y.Γ. Βρε τι μαθαίνει κανείς στα γεράματα.

    ReplyDelete
  2. Μάλιστα, γιατί, θα γινόταν κάτι διαφορετικό ;
    Αφου ειναι ενα κράτος αυλικών και αυλοκολάκων, κοτζάμ χουντόδουλος θα πλέρωνε απο την τσέπη του ;
    Πρέπει να πιάνουν τόπο οι φόροι μας και όλα όσα εισπράττει η Εκκλησία απο τα κορόϊδα "πιστούς".
    Κανας ασήμαντος θα γιατρευόταν τσάμπα ;
    Κοτζάμ πάσης, ετσι θα τον αφήναν ;
    Α ρε πότε θα ανέβει ενας, ας ειναι και για 3 μέρες, να κόψει όλα αυτά τα μπόνους και να τα μοιράσει σε κόσμο που δεν εχει στον ήλιο μοίρα !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...