August 13, 2007

Τα σκατά, των σκατών, ω σκατά!






Φυσικό ήταν να την πέσει ο Μητσοτάκης στο Λαλιώτη. Αφού εν έτει 2007 ο μεν Καραμανλής δεν τολμά να απαλλαγεί από τον Μητσοτάκη, ο δε Παπανδρέου, εκεί που θα τα άλλαζε όλα, επανέφερε μέχρι και τον Λαλιώτη.

Η πλάκα είναι ότι μίλησε για ηθική και ο ανεπρόκοπος.


Σε επιβεβαίωση του τίτλου του σημειώματος, το ΠΑΣΟΚ κατεβάζει υποψήφιο τον Γ. Λιάγκα! Που τιμά το λειτούργημα της δημοσιογραφίας. Που παλεύει για τα δίκαια του κόσμου. Στο πλαίσιο του στόχου βελτίωσης των κοινωνικοοικονομικών συνθηκών που ζει ο μέσος Έλληνας, τώρα θα βλέπουμε κώλους, εκτός από τη Μύκονο, και από άλλα νησιά. Γιώργο, μη ξεχάσεις και τον Λιακόπουλο.

5 comments:

  1. Κοίταξε, "δημοκρατία" έχουμε υποψήφιος μπορεί να κατεβαίνει ο οποιοσδήποτε! Έτσι δεν είναι; Τώρα, το κάθε κόμμα με ποια κριτήρια επιλέγει τους δικούς του υποψήφιους είναι ένα θέμα κι αυτό.Τη Δ. Λιάνη ας πούμε (άλλο "αξιόλογο" άτομο) παρακαλάει και δεν την δέχονται.Γιατί; Σίγουρα πάντως, όχι για το καλό του τόπου!! θα έχουν τους δικούς τους σκοτεινούς και βρόμικους λόγους. Κι οι εκπλήξεις φαντάζομαι πως δε σταματούν στο Λιάγκα!!! Άντε, και καλά σκατά μας!!!

    ReplyDelete
  2. ...με την ευκαιρία θα ήθελα να σημειώσω πως από καθαρά φυσικής απόψεως τα σκ*τα επιπλέουν - όπως άλλωστε και οι φελλοί... διευκρινίζεται δε, πως η αναγκαία για την διατήρηση επί της επιφάνειας δύναμη της άνωσης, παρέχεται από το υγρό μέσο επί του οποίου αυτά ευρίσκονται...

    ReplyDelete
  3. Fanman, σωστές οι απόψεις σου περί φυσικής. Όπως και η συγγένεια με τους φελλούς.

    ReplyDelete
  4. Είναι 9 το πρωί και διαβάζοντας αυτό το θέμα νομίζω ότι θέλω να πάω τουαλέτα.

    ReplyDelete
  5. Καλό βόλι Παρατηρητή.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...