August 29, 2007

Ντόρα Μπους Μπακογιάννη


Ρωτήθηκε αν συμφωνεί με την άποψη περί ασύμμετρης απειλής, δηλαδή αν πίσω από τις φωτιές βρίσκονται τρομοκράτες. Και τι απάντησε η εν λόγω κυρία; Ότι οι κουκουλοφόροι που καίνε τον Άγνωστο Στρατιώτη με μολότωφ, μπορούν κάλλιστα να καίνε και τα δάση. Το οποίον σημαίνει, κατά την κα Ντόρα Μπους, ότι επειδή το καλοκαίρι στα Εξάρχεια υπάρχει ηρεμία, οι κουκουλοφόροι αποφασίζουν να πάνε για διακοπές. Και δεν πηγαίνουν στα νησιά. Πηγαίνουν στα βουνά. Και αφού είναι στα βουνά, λένε: Ήρθαμε που ήρθαμε εδώ πάνω, δεν το καίμε κιόλας το ρημάδι να περάσει η ώρα.


Τη σοβαρότητα της κας Ντόρας Μπους την έχουν και άλλοι άνθρωποι. Κυρίως Αμερικανοί. Έτσι απο χθες το CNN έχει μια ψηφοφορία στην ιστοσελίδα του, όπου το ερώτημα είναι αν οι πυρκαγιές στην Ελλάδα οφείλονται σε τρομοκρατική ενέργεια. Από τις μέχρι τώρα απαντήσεις προκύπτει ότι ένα ποσοστό 60% περίπου συμφωνεί μ' αυτήν την άποψη. Συμφωνούν, δηλαδή, με την άποψη της κας Ντόρας Μπους. Τώρα, εάν η Ελλάδα καθίσταται έτσι επικίνδυνη χώρα και πάλι, εάν αυτό προκαλέσει ζημιά στον τουρισμό, είναι κάτι που η ευφυής κα Ντόρα Μπους δεν το σκέφτηκε πριν μιλήσει. Μπορεί άλλωστε να σκέφτεται να πολιτευτεί κάποια στιγμή στις ΗΠΑ. Και γιατί όχι. Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει υψηλότερο IQ;

8 comments:

  1. Σε λίγο ισως φέρει κανεναν Μαορί εξορκιστή γιατι αυτοί οι αόρατοι κουκουλοφόροι Εξαρχιώτες δεν παλεύονται.
    Εμένα προσωπικά μου κάνει και κάτι σαν έμμεση επίκληση βοήθειας εκ Μπούς πλευράς και σλούρπππ γλύψιμο στα αμερικανάκια, συνάμα άλλη μια παπαριά στον αέρα για να μπερδευτεί περισσότερο ο απλός κοσμάκης που ψηφίζει ΝΔ επειδή ετσι είναι το δεξιόν, το ορθόν.

    Θα μπορούσα να πω οτι τις φωτιές μπορούν να τις βάλουν και οι αγρότες που καίνε λάστιχα αποκλείοντας τις εθνικές οδούς.
    Γιατι δεν αναφέρθηκε σε αυτούς ;

    ReplyDelete
  2. Καλημέρα Τζονάκο,
    Η αμερικανοδουλικότητά της την οδηγεί σ' αυτούς τους λογικούς ακροβατισμούς. Ίσως μια μέρα (όταν θα συνέλθει) βγει και μας πει ότι για τις φωτιές των δασών φταίνε τα ζώα που κλάνουν όλα μαζί κι αναφλέγεται το μεθάνιο! Προτιμώτερο θα ήταν.

    ReplyDelete
  3. Μη σκας. Οι Αμερικανοί αδυνατούν να δουν τη βλακεία. Γι' αυτό το μόνο που βλέπουν είναι η τρομοκρατία.
    Το γιατί, ευνόητο...

    ReplyDelete
  4. Ρε swell μήπως είμαστε όλοι πολύ πολύδωρες και όντως έχουμε να κάνουμε με σύμετρη απειλή;
    Με το Μητσοτακαίικο δεν είναι να παίζεις.
    Λες η απειλή να συνίσταται στο να μας καβαλήσει η Ντόρα αντί του Κώστα ή του Γιώργου;

    ReplyDelete
  5. Παίζει το σενάριο λύκε να μας προκύψει η Ντόρα, οπότε εσύ θα γυρίσεις στα βουνά κι εγώ στη θάλασσα.

    ReplyDelete
  6. Εμενα με απασχολεί μεσα σ ολα ο διεθνής αρνητικός αντικτυπος. Οχι οτι με νοιαζει τι θα πει ο γαλλος και ο αμερικανός, ειναι ότι φοβάμαι πως θα του κανουν πλυση εγκεφάλου για να παει στη γειτονα.
    ριτς

    ReplyDelete
  7. Δεν ξέρω αλλά όλη αυτή η κατάσταση που για όλα φταίνε οι κουκουλοφόροι έχει αρχίσει και μου θυμίζει την πάλαι ποτέ "κομμουνιστική απειλή", που επικαλλούνταν η δεξιά για τους αντιφρονούντες και σκότωνε κόσμο. Το βλέπω σε λίγο θα έχουμε την χειρότερη χούντα, όπου άμα δε σε γουστάρει το σύστημα, θα βρει να σου φορτώσει... Όπως σε αυτόν τον άνθρωπο στην Πεντέλη που τον κατηγόρησαν για εμπρησμό και αποδείχτηκε ότι είχε πριν ένα μήνα χάσει το παιδί του σε φωτιά, ήταν πυροσβέστης... Προσπαθούν να μας κάνουν ηλίθιους σαν τους Αμερικάνους, πιστεύω ότι τελικά, κάτι ξέρουν για τις φωτιές, υπάρχει πλάνο...
    marialenaduna

    ReplyDelete
  8. @Πρώτε Ανώνυμε: Ο (σίγουρα αρνητικός) αντίκτυπος δεν θα είναι μόνο για την τεράστια ζημιά στη χλωρίδα και την πανίδα της Ελλάδας. Θα μας προκύψει και από τις εμπνευσμένες δηλώσεις του γνωστού πολύδωρα Πολύδωρα και της Doras.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...