September 11, 2007

11 Σεπτεμβρίου 2001

Σήμερα είναι η επέτειος από την επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στη Νέα Υόρκη (WTC), που είχε σαν αποτέλεσμα την κατάρρευση των Διδύμων Πύργων και τον θάνατο 2974 ανθρώπων, χωρίς να υπολογίζονται οι 19 αεροπειρατές και τα 24 άτομα που μέχρι σήμερα θεωρούνται αγνοούμενα.

Έχουν περάσει 6 χρόνια και ακόμη δεν έχουμε μάθει πως «έτυχε» τη συγκεκριμένη μέρα της επίθεσης, όλες οι ισραηλίτικες εταιρίες που είχαν σαν έδρα τους Δίδυμους Πύργους να είναι κλειστές. Το προσωπικό τους είχε ειδοποιηθεί από την προηγούμενη μέρα ότι την επόμενη δεν θα δούλευαν. Έτσι χωρίς κανένα λόγο ή δικαιολογία. Το WTC λίγες εβδομάδες πριν την επίθεση είχε αγοραστεί από ισραηλίτικη εταιρία, η οποία το ασφάλισε αμέσως για τρομοκρατική επίθεση και τώρα διεκδικεί αποζημιώσεις 7,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Λίγες μέρες μετά απ’ αυτό, οι Πύργοι εκκενώθηκαν για μία μέρα. Το τι έγινε εκείνη τη μέρα στο εσωτερικό των Πύργων δεν έγινε ποτέ γνωστό, γιατί οι κάμερες ασφαλείας είχαν απενεργοποιηθεί!

Το ατσάλι από το οποίο είχε κατασκευαστεί ο σκελετός των κτιρίων λιώνει στους 2800 Φαρενάιτ (1556 Κελσίου) κι όχι στους 1800 (1000 Κελσίου) που θεωρητικά δημιουργήθηκαν από τα καιόμενα καύσιμα των αεροπλάνων. Και λέω θεωρητικά, γιατί αποδείχτηκε ότι η θερμοκρασία που δημιουργήθηκε ήταν 500 βαθμοί. Το ατσάλι πρέπει να καίγεται 6 ώρες για να αρχίσει να παρουσιάζει σημάδια κόπωσης. Ο χρόνος μετά την πρόσκρουση των αεροπλάνων που κατέρρευσαν τα κτίρια και ο τρόπος και η ταχύτητα κατάρρευσης, δεν εξηγείται με βάση τους νόμους της φυσικής παρά μόνο αν χρησιμοποιηθούν εκρηκτικά.

Μας είπαν ότι ένα τρίτο αεροπλάνο έπεσε στο Πεντάγωνο. Εκεί δεν βρέθηκε απολύτως κανένα ίχνος αεροπλάνου μετά την υποτιθέμενη σύγκρουση.  Δείτε εδώ.

Τέλος, αν σκεφθούμε ότι μετά από τις 11/9/2001 ο Μπους είχε όλη την υποστήριξη που χρειαζόταν για την επίθεση στο Ιράκ και (υποτίθεται) στην Αλ Κάιντα, νομίζω ότι έχουμε την εικόνα του τι πραγματικά συνέβη έξι χρόνια πριν σαν σήμερα, στη Νέα Υόρκη. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

5 comments:

  1. swell, να σου πω κάτι; Ωραία, τα παιχνίδια που παίζουν στην πλάτη αθώων ανθρώπων τα μαθαίνουμε μέρα με τη μέρα και σιχαινόμαστε τη ζωή μας. Γιατί μη μου πεις ότι δεν αηδιάζεις με την ανθρώπινη αλαζονεία και την απληστία για εξουσία και χρήμα. Και μετά τι;Πάντα θα βρίσκουν λόγους να μας κάνουν να πιστεύουμε τη στιγμή που το χρειάζονται, πως οι θάνατοι που προκαλούν είναι απαραίτητοι! Εκ των υστέρων δε γίνεται τίποτα. Και όσο ψυλλιασμένος και να είσαι αυτοί πάντα θα κάνουν πάνω μας και εις βάρος μας τα κουμάντα τους.

    ReplyDelete
  2. Γιατί γράφεις 9 Σεπτεμβρίου 2001;

    ReplyDelete
  3. Γιατί τότε συνέβη Ψυχή.

    ReplyDelete
  4. @Ψυχή: Έχεις δίκιο. Το λες, το κοιτάω αλλά δεν το βλέπω. Αυτά συμβαίνουν όταν στο μυαλό σου επικρατεί το χάος. Σ' ευχαριστώ.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...