September 4, 2007

Βιβλίο Γκίνες



Το επίπεδο που διεξάγεται η προεκλογική εκστρατεία των δύο μεγάλων κομμάτων βελτιώνεται συνεχώς. Φαίνεται ότι η αθλιότητα δεν έχει τέλος. Και γιατί να έχει; Στην Ελλάδα ζούμε. Μετά την επίθεση του ΠΑΣΟΚ στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση της Φ.Γεννηματά και όσα φαιδρά ακούστηκαν και μετά τη χθεσινή τοποθέτηση Καραμανλή στην Αρκαδία ότι «τώρα είναι ώρα για δουλειά», που σημαίνει ότι αποδέχεται πως μέχρι σήμερα αυτός και η κυβέρνησή του έκαναν κάτι άλλο (κοινώς κωλοβάραγαν), κυκλοφορεί μια φήμη ότι ο Λαλιώτης πλήρωνε Αλβανούς για να βάζουν φωτιές στον Πύργο. Υποτίθεται ότι η ΝΔ μαζεύει στοιχεία και περιμένει την κατάλληλη στιγμή να τα δημοσιοποιήσει.

Όλα αυτά αποτελούν ακόμη ένα λόγο να μην ψηφιστούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Όλα αυτά αποδεικνύουν γιατί πλέον η επιλογή της Αποχής ή του Λευκού ή του Άκυρου αποτελεί ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ. Αν θέλουμε κάποτε να απαλλαγούμε από αυτά τα φαινόμενα σήψης, διαφθοράς, ωχαδερφισμού, αδιαφορίας και γελοιότητας, αν πιστεύουμε ότι μας αξίζει μια καλύτερη Ελλάδα, με πιο σοβαρούς ηγέτες, που δεν θα μας θεωρούν (τουλάχιστον) ηλίθιους, πρέπει να αποδυναμώσουμε τα δύο κόμματα. Πρέπει να τα κοντύνουμε γιατί είναι και τα δύο καλαμοβάμονα.

Σκεφθείτε αν υπάρχει κάτι στην Ελλάδα που λειτουργεί έστω αποδεκτά. Δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Αν παρ’ όλα αυτά, στις 16 Σεπτεμβρίου δεν «κοντύνει» ο δικομματισμός, τότε θα αποτελούμε τον ορισμό του Ηλίθιου Λαού. Ίσως μπούμε και στο Βιβλίο Γκίνες, ως η πιο συμπαγής και με κοινά χαρακτηριστικά ομάδα Ηλιθίων στον κόσμο.

2 comments:

  1. Απόψε έλαχε να βρεθώ σε ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ.
    Εχουν λόγο οι άνθρωποι, αν εξαιρέσεις μερικές παλιές αγκυλώσεις.
    Πιστεύω όμως οτι όλη αυτη η φασαρία περι του κακού -όντως- δικομματισμού, θα λειτουργήσει αντίστροφα και θα δυναμώσει τους δύο.

    ReplyDelete
  2. @ Τζονάκο: Φτου κακά μην ξαναπείς τέτοια πράγματα Τζονάκο.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...