September 10, 2007

Έχει τσίπα, η τσίπα;









Δεν έχει βέβαια. Γιατί εάν είχε, οπότε και θα μας εξέπλησσε, ο Καραμανλής δεν θα έλεγε ότι σε περιόδους κρίσης είναι λάθος να κάνεις αλλαγές. Παρά το γεγονός ότι είχε ερωτηθεί γιατί δεν παραιτήθηκε κανείς μετά τους δεκάδες νεκρούς και τα εκατομμύρια καμένων στρεμμάτων. Είπε επίσης ότι ο ίδιος δεν λειτουργεί εν θερμώ.


Παρά το γεγονός ότι τη μέρα που προκήρυξε τις εκλογές, καιγόταν (και) η Πεντέλη. Επίσης, επρόκειτο να παρουσιάσει στη Βουλή ο Γ. Ζορμπάς το πόρισμα από την έρευνα που έκανε για την υπόθεση των ομολόγων. Ακυρώθηκε όμως επειδή έκλεισε η Βουλή. Επειδή ο Καραμανλής δεν λειτουργεί εν θερμώ.

Έλα όμως που η θερμότητα ανεβαίνει. Και τσιρουφλίζει πλέον κι άλλον πρωθυπουργικό κουμπάρο. Τον Τρουλινό της Κυπριακής χρηματιστηριακής εταιρίας Τρωύλος, που «μεσολάβησε» ώστε να καταλήξει άλλο «αμαρτωλό» ομόλογο στο Ταμείο των Δημοσιογράφων. Ο Καραμανλής βάφτισε το παιδί του Τρουλινού, με παπά το Χριστόδουλο. Η ενσάρκωση, δηλαδή, της Αγίας Τριάδας της Δεξιάς ή μήπως της διαπλοκής;

8 comments:

  1. Αφου ειναι ετσι, να μην κατηγορούν (και) για τα Ιμια τον Σημίτη αφου και εκείνος δεν μπορούσε να λειτουργήσει εν θερμώ.
    Κι αφού δεν λειτουργεί εν θερμώ, τότε θα εφαρμόσει τα πάντα εν ψυχρώ.
    Αυτο φοβάμαι.

    ReplyDelete
  2. @Τζονάκο: Παγώσαμε από τη ψύχρα. Καλή βδομάδα.

    ReplyDelete
  3. Πολύ φοβάμαι, swell μου, πως δεν είναι ο μόνος που δεν λειτουργεί εν θερμώ.Το ίδιο κάνουμε κι εμείς μπροστά στην κάλπη.Όλα πλέον τα αντιμετωπίζουμε εν ψυχρώ..
    Καλό μήνα :)

    ReplyDelete
  4. @Ψυχή: Αν αντιμετωπίζαμε την ψήφο μας ψυχρά, δηλαδή με ψυχρή λογική, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα. Έλα όμως που μπροστά στην κάλπη μας πιάνει η ζέστα της φανατίλας και, ως Ελληναράδες, ψηφίζουμε μαλακίες, γεγονός που αποδεικνύεται μόλις κοιτάξεις κάπου γύρω σου, στην Ελλάδα που ο Καραμανλής πηγαίνει μπροστά. Στο γκρεμό.

    ReplyDelete
  5. Τρουλινός λέγεται ο κουμπάρος της Τρωίλος. Βέβαια η ουσία δεν αλλάζει.
    Ο κουμπάρος την κουμπάρα τρεις βαλίτσες τη βδομάδα.

    ReplyDelete
  6. Πώς το είπε ο Καραμανλής ;
    "Την Παρασκευή γίνομαι πενηντα ένα χρονό ..."

    ... Μπούλης ... συμπληρώνω εγώ.

    Γιατί παραπάνω ψάχνετε πράγματα από ένα μπούλη πενηντα ένα χρονό. Ο οποίος συμπεριφέρεται ως η Ελλάδα να είναι δικιά του και εμείς να είμαστε φιλοξενούμενοι.

    Φιλιά και καλή ψήφο.
    Από Δευτέρα ελπίζω να γράφετε με τα δάκτυλα και των δύο χεριών.

    ReplyDelete
  7. @Λύκε: Ευχαριστώ για τη διόρθωση.

    @Παρατηρητή: Τα ελληνικά του Καραμανλή και των συν αυτώ φαίνονται από την καμπάνια που κάνουν.

    ReplyDelete
  8. To ειπε λες και γίνεται 17 και πρέπει να πάψει να ναι παρθένος πια.
    Δεν υπάρχει φράση που να εχει πει ο μπούλης τους τελευταίους 3 μήνες που δεν του εχει υπαγορευτεί.
    Μιλάει παπαγαλία και κακό δικό του.
    Οταν θέλεις και εφαρμόζεις εν ψυχρώ πράγματα σε βάρος άλλων δεν μπορείς να λες "δεν λειτουργώ εν θερμώ" γιατι κε μπούλη, οι "ταραξίες" θέλουν θέρμη, που εσυ κε Μπούλη δεν έκανες ποτέ.
    Πήγε ποτε σε κάποια διαδήλωση ο χοντρός ; ειδε πώς ειναι ;
    Συγχίστηκα.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...