September 21, 2007

Μαλάκυνση




Μετά από 8 μήνες κλείνει τηλεφωνικό ραντεβού το γνωστό 184 για μαστογραφία στο Θεαγένειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Κι ο Αβραμόπουλος, ο υπουργός Υγείας, ήρθε δεύτερος μετά τη Ντόρα με περίπου 50.000 ψήφους στην Α’ Αθηνών. Ή αυτοί οι 50.000 άνθρωποι είναι Μαορί μετανάστες στην Ελλάδα, που δεν είχαν ακούσει τίποτα για τον εν λόγω κύριο και για την Αμαλία, ή έχουμε πάθει όλοι μαλάκυνση.

Ο Χηνοφώτης σε ρόλο Πολύδωρα. Αυτό σκέφτηκε ο Καραμανλής. Επειδή οι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού θεωρούνται εξαιρετικά επιτυχημένοι (κατά τον Καραμανλή) αποφάσισε να κάνει το ναύαρχο Πολύδωρα στη θέση του Πολύδωρα. Προβλέπω ότι ο μαθητής θα ξεπεράσει το δάσκαλο. Που σημαίνει ότι θα γελάσουμε (ή θα κλάψουμε – είναι θέμα οπτικής) περισσότερο. Διαβάστε εδώ γιατί.

Τελικό συμπέρασμα: Η μαλάκυνση έχει πάρει πλέον διαστάσεις επιδημίας!

4 comments:

  1. Μα, swell μου, στην Α' Αθηνών κατέβηκε υποψήφιος, όχι στη Θεσσαλονίκη ;)...γι' αυτό τον ψήφισαν!!!

    ReplyDelete
  2. Μα εδώ και χρόνια η Ελλάδα ψήφιζε Καραμνλή για τα ωραία του φρύδια. Ε...ομορφάντρας και ο Αβραμόπουλος, τσίμπησε ψήφους από τις γυναίκες. Για τους άντρες ίσως να έταξε μείωση στη τιμή του Viagrα

    ReplyDelete
  3. μα καλα που ζεις και νομιζεις οτι οι Ελληνες ψηφιζουν με βαση το εργο? Hello...τον δημαρχο Αθηναιων ψηφισαν με το ελατο, τα καγκελακια και τα συντριβανια.

    ReplyDelete
  4. @Nemo: Σωστά. Διό και καγκελάριος ο κύριος.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...