October 2, 2007

Ντέρμπι


 
Σύμφωνα με δύο νέες δημοσκοπήσεις, η διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ θα είναι ντέρμπι. Στο ερώτημα ποιός είναι ικανότερος να νικήσει τον Καραμανλή, έρχεται πρώτος ο Βενιζέλος. Στο ερώτημα ποιός είναι καταλληλότερος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έρχεται πρώτος ο Παπανδρέου. Ο τελευταίος έρχεται πρώτος και στο ερώτημα ποιός είναι πιο ηθικός. Περιμένω τη δημοσκόπηση που θα περιλαμβάνει και το ερώτημα «ποιός είναι πιο μαλάκας από τους δύο». Όπου ο ερωτώμενος θα πρέπει να απαντήσει «εγώ, επειδή δέχομαι να απαντήσω σε τέτοιες ερωτήσεις».

Ο Πάγκαλος δεν απέκλεισε ότι μπορεί να θέσει κι αυτός υποψηφιότητα. Στο κάτω-κάτω η διαφορά στα κιλά με τον Βενιζέλο είναι απειροελάχιστη. Άσε που κι ο Πάγκαλος χειρίζεται καλά τα ελληνικά. Εάν το κάνει, το αποτέλεσμα θα προκύψει από τη Φυσική. Ο Γιώργος, μεταξύ των δύο, θα συνθλιβεί.

Περιμένω με αγωνία να δω πως θα οργανώσει η κυβέρνηση τον τρόπο επιστροφής του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης. Επειδή αυτό είναι αρμοδιότητα του Αλογοσκούφη, φοβάμαι ότι θα γίνει της πόρνης. Το ίδιο δηλαδή που έγινε με τη φαεινή ιδέα που είχε για την αναθεώρηση του ΑΕΠ, αφού αποφάσισε να συμπεριλάβει σ’ αυτό και τα έσοδα των πορνών από τη δουλειά τους.

Ερώτηση: Πως είναι δυνατόν να έχω πάρει την εκκαθάριση του 2006, χωρίς να έχω πάρει αυτήν του 2005; Γιατί πιστεύω ότι αυτά δεν γίνονται ούτε στα μπουρδέλα; Δεν μπορεί να γίνεις δεκτός σήμερα και να «απολαύσεις» τις προσφερόμενες υπηρεσίες, ενώ δεν πλήρωσες τη χθεσινή σου επίσκεψη.

3 comments:

  1. Όχι, μην φοβάσαι δεν θα γίνει της πόρνης... αλλά της εταίρας το κιγκλίδωμα.

    ReplyDelete
  2. Για διασπάση θα πάει, καφενείο το έκαναν, στο τέλος θα τζογάρουμε ποιος θα βγει.:-)

    ReplyDelete
  3. @Λίκε κι Εφιάλτη: Χαίρομαι που βλέπετε να έχει προοπτική το ΠΑΣΟΚ.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...