October 10, 2007

Το μικρό παιδί




Υπεύθυνος άνθρωπος θεωρείται αυτός που δεν διστάζει να αναγνωρίσει και να παραδεχτεί τα όποια λάθη του. Υπεύθυνος χαρακτηρίζεται εκείνος ο άνθρωπος που είναι πάντοτε έτοιμος να υποστεί τις συνέπειες των αποφάσεων και των πράξεών του.

Ένας υπεύθυνος άνθρωπος δεν σπεύδει να επιρρίψει τις δικές του ευθύνες στους υφισταμένους του. Δεν υιοθετεί συμπεριφορά μικρού παιδιού, που όταν κάνει κάτι άσχημο και για να γλυτώσει την «τιμωρία», ισχυρίζεται ότι δεν το έκανε το ίδιο αλλά κάποιος άλλος.

Ο Γ. Αλογοσκούφης όταν ισχυρίζεται ότι δεν είναι λάθος του ιδίου, η απόρριψη από την Ε.Ε. της αύξησης του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος αλλά της ΕΣΥΕ, πως χαρακτηρίζεται ακριβώς;

6 comments:

  1. Αλογοσκουφ-Άκης!!!! :)))

    Καλησπέρα,swell!!

    ReplyDelete
  2. Θα το συνεχίσουμε Ψυχούλα;

    ReplyDelete
  3. Υπάρχει μια υπέροχη λέξη, με την οποία γεμίζει το στόμα, όταν τη λες αποφεύγονται τα εγκεφαλικά και στην Ελλάδα έχει αντικαταστήσει το "κύριος". Πως σου φαίνεται;

    ReplyDelete
  4. @Koptoraptou: Πολύ ωραία ιδέα! Σπεύδω να την υιοθετήσω.

    ReplyDelete
  5. Αλλο ενα μέγα ψέμα, που όμως βγήκε ΤΩΡΑ στην επιφάνεια.
    Γιατι άραγε δεν είχε γίνει αντιληπτό το λάθος νωρίτερα τόσο καιρό ;
    Πρέπει να αρχίσουμε να καταγράφουμε ενα-ενα όλα τα ψέμματα που στην πορεία θα καταρριφθούν όπως ηταν αναμενόμενο, ωστε την επόμενη φορά τα παιδάκια να μπούν τιμωρία στη γωνία όρθια στο ενα πόδι.

    ReplyDelete
  6. @Τζονάκο: Η τιμωρία πρέπει να είναι ΑΚΜΘ!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...