October 22, 2007

Παναγιώτης Κυριακού

Αυτό είναι το όνομα του φοιτητή από τη Χίο που έκαψε το σκυλάκο. Από το ΠΡΕΖΑTV. Διαδώστε το. Διαβάστε περισσότερα εδώ.



14 comments:

  1. Εγώ,swell μου,επειδή είμαι χριστιανή ορθόδοξη,θα πω:ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω ;-) δε νομίζεις;

    ReplyDelete
  2. @Ψυχή: Αν κατάλαβα καλά, φταίω κάπου κι εγώ;

    ReplyDelete
  3. @swell μου,στόχος είναι να καταδικαστεί η πράξη,όχι το πρόσωπο.
    Το να τον διαπομπεύεις,δεν εξυπηρετεί επί της ουσίας κάτι.Το θέμα δεν είναι να λειτουργήσεις ούτε εν βρασμώ ούτε ως δικαστής.Πώς γίνεται από τη μια να καταδικάζεις την πράξη να δείχνεις τέτοια ευαισθησία κι από την άλλη να βγάζεις τέτοια σκληρότητα και να κατεβαίνεις στο επίπεδο που εσύ κατακρίνεις;

    ReplyDelete
  4. Καλημέρα Ψυχή,

    Το να τον εκθέτω (κι όχι να τον διαπομπεύω) δημοσιοποιώντας το όνομά του, δεν με κάνει δικαστή. Αν θεωρείς την πράξη μου σκληρή, τότε ας μένουν όλα εν κρυπτώ.

    ReplyDelete
  5. Γιατί είσαι των άκρων,μωρό μου;

    ReplyDelete
  6. @ Ψυχή: Άνθρωπος των μέσων είμαι Ψυχή. Στα μέσα (media) δουλεύω.

    ReplyDelete
  7. @Ψυχή: Και που να δεις τα έξω...

    ReplyDelete
  8. Προς αδελφήν ψυχήν:
    Πολύ καλά κάνουν και το ξεμπροστιάζουν το ψυχανώμαλο δίποδο, μπας και αυτός μεν αναγκαστεί να πάει σε κανένα γιατρό, οι δε όμοιοί του συμμαζευτούν κάπως , από φόβο μήπως γίνουν βούκινο αν επιδοθούν σε παρόμοιες τερατουργίες.
    Αυτές οι υπερευαισθησίες μας για τους αλητάμπουρες που επισημαίνονται επωνύμως , σε μια χώρα που είναι μέσα στα κόπρανα βουτηγμένη, είναι ένα θαυμάσιο κάλυμμα για να συνεχίζουν τα θαυμαστά έργα τους τέρατα σαν τον ψυχανώμαλο.

    ReplyDelete
  9. Ναι,αλλά μετά μη ζητάμε να θεωρηθούμε καλύτεροι εμείς,επειδή και μόνο κραυγάζουμε και δακτυλοδείχνουμε τον κάθε ανώμαλο!Ούτε να απορούμε γιατί δεν αλλάζει ποτέ τίποτα σ' αυτή τη χώρα.Γιατί,έτσι ακριβώς δημιουργούνται οι διαστροφικοί άνθρωποι και οι ανώμαλοι κάθε είδους.Ο φόβος μην ξεμπροστιαστούν τους οδηγεί στο κρυφό αλλά υπαρκτό και εμείς το μόνο που θα έχουμε καταφέρει θα είναι απλά να στρουθοκαμηλίζουμε!
    Κι όλα αυτά γιατί; Γιατί δεν είμαστε ικανοί να χειριστούμε τέτοιες πράξεις με νηφαλιότητα,επειδή όλοι μας ανεξαιρέτως έχουμε υποστεί τη διαπόμπευση με τον άλφα ή βήτα τρόπο,λίγο ή πολύ.Αυτό που νιώθουμε δεν είναι οργή για την πράξη,αλλά ηδονή για την τιμωρία,φίλε sting..

    ReplyDelete
  10. Οι γενικεύσεις φαίνονται ωραίες αλλά είναι πολύ επικίνδυνες , όταν έχουν να κάνουν με τέρατα.
    Βεβαίως και είμαστε κατά του εύκολου και προκατειλημμένου διασυρμού ενός φερόμενου ως ενόχου , βεβαίως και δε βιαζόμαστε να καταδικάσουμε τον παραβάτη πριν να απαοδειχθεί οριστικά η ενοχή του, αλλά όταν ο ίδιος ο παραβάτης πρακαλεί το δημόσιο αίσθημα εμφανιζόμενως αυτοπροσώπως ενώπιον της κάμερας και επαίρει χαχανίζοντας για τα αίσχη του , πώς να προσποιηθώ ότι είναι ένας "φερόμενος ως παραβάτης", επομένως δεν έχω δικαίωμα να αποκαλύψω το όνομά του;
    Δεν κατάλαβα καλά το επιχείρημά σου περί στρουθοκαμηλισμού μας , επειδή μερικές φορές ξεμπροστιάζονται κάποιοι ανώμαλοι.
    Ερώτηση: Αν δεν ξεμπροστιάζονταν, πόσο πιο καλά θα ήταν τα πράματα με τους υπόλοιπους ψυχανώμαλους;
    Θα έβγαιναν δημοσίως και θα έλεγαν "έχουμε πρόβλημα, βοηθήστε μας!";

    ReplyDelete
  11. ειχα μια σκασιλα για τα παλιοσκυλα της Χιου. Το γιουνανισταν σας εχει αρκετα προβληματα. Ασχοληθειτε με κατι πιο σοβαρο.

    ReplyDelete
  12. Σωστά ένα επίσης σοβαρό πρόβλημα με το οποίο θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε θα ήταν να βρούμε όλους αυτούς τους ανώνυμους που γράφουν τέτοιες μαλακίες και να τους σουβλίσουμε. Το πρόβλημα μας είναι ότι με όλους αυτούς(όπως ο καραγκιόζης που έκαψε το σκύλο και ο εν λόγω ανώνυμος) δείχνουμε μεγάλη ανοχή και κατανόηση όσον αφορα τα δικαιώματα τους ενώ αυτοί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ δεν το κάνουν ούτε καν με τον ξέμπαρκο σκύλο που περνούσε από το παραθυρο του ανυποψίαστος για να φάει λίγο καυτό λάδι στην πλάτη του έτσι για να δροσιστεί βρε αδερφέ.

    Όλα αυτά που λέει η ψυχή είναι πολύ σωστά αλλά και πολύ ουτοπικά, θα λειτουργούσαν μόνο σε ένα δίκαιο κόσμο, σε ένα κόσμο που ο εγκληματίας καταδικάζεται, ο πολιτικός κάνει αυτό που υπόσχεται, ο πλούσιος φορολογείται, ο Ολυμπιακός δεν παίρνει το πρωτάθλημα, το coyote τρώει επιτέλους το roadrunner κτλ. όμως στον κόσμο μας δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες, όταν κάποιος δεν έχει το δικαίωμα της αμφιβολίας(όσον αφορά την πράξη προφανώς δεν το έχει αλλά εδώ δεν υπάρχει αμφιβολία ούτε όσον αφορά τις προθέσεις του μιας και είναι προφανώς περήφανος για το κατόρθωμα του)τότε και εμείς δεν πρέπει να έχουμε και εμείς σεβασμό στα δικαιώματα του(να μην ξεχνάμε ότι τα δικαιώματα του ενός θα πρέπει να ισχύουν για εμάς μέχρι το σημείο που τα αντίστοιχα δικαιώματα ισχύουν και για αυτόν προς οποιονδήποτε άλλο). Το να μένουν όλοι αυτοί στην αφάνεια μόνο συνέχεια μπορεί να φέρει σε αυτό το γεγονός, θα πρέπει να είμαστε ανελέητοι μαζί τους. Τώρα όσον αφορά το αν καταδικάζεται το άτομο και όχι η πράξη νομίζω ότι είναι ηλίθιο το να μην θεωρουμε καταδικαστέα τα άτομα που την διαπράτουν καταδικαστέα(πω πω κάηκε ένας σκύλος. Ποιος το κανε ρε συ? Ποιος νοιάζεται εδω κάηκε ο σκύλος ρε σου λέω ). Αυτά έχω μόνο να πω και όσον αφορά τον κύριο ΚΥΡΙΑΚΟΥ και τον ανώνυμο που έγραψε το τελευταίο post ένα πράγμα έχω να πω: FUCK OFF AND DIE YOU SONS OF BITCHES και την επόμενη φορά που θα εμφανιστείτε μπροστά μου επώνυμα θα έχω μαζί μου πρόχειρο ένα αλυσοπρίονο και ένα κουτάκι ΒΑΖΕΛΙΝΗ

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...