December 10, 2007

Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό;



Έχει σταματήσει με το αυτοκίνητό του στο κόκκινο φανάρι, στη γωνία Κωνσταντινουπόλεως και Λ. Αθηνών. Σε όλες τις διασταυρώσεις της Κωνσταντινουπόλεως υπάρχουν μονίμως αλλοδαποί μικροπωλητές. Εμφανίζονται δύο κοπέλες με τα σύνεργα καθαρισμού των παραθύρων. Η μία αρχίζει να πλένει το μπροστινό παρμπρίζ. Η άλλη πλησιάζει στο παράθυρο του οδηγού και σκύβει να του μιλήσει.

Με την κίνηση αυτή αποκαλύπτεται το στήθος της. Τον ρωτάει αν θα μπορούσε να τις πάρει με το αυτοκίνητό του και να τις αφήσει λίγο πιο κάτω. Αυτός δέχτηκε. Μόλις το αυτοκίνητο ξεκίνησε, οι δύο κοπέλες άρχισαν να κάνουν sex στο πίσω κάθισμα. Μετά από λίγο, η μία πέρασε μπροστά και έκανε fellatio (να δούμε πως πάμε κι από ξένες γλώσσες – άσε που έτσι κρατάμε κι ένα επίπεδο) στον οδηγό, ενώ η άλλη, όπως αντιλήφθηκε όταν τις άφησε στο σημείο που ήθελαν, του έκλεβε το πορτοφόλι. Τώρα, πως το κρίνετε εσείς αυτό; Είναι καλό ή κακό;

Μη φωνάζετε ρε παιδιά. Ήταν ενυπόγραφο κείμενο στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Εγώ, όπως ίσως ήδη ξέρετε, είμαι σοβαρός άνθρωπος.

5 comments:

  1. Μηπως μπορεις να μας δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες???
    Σε πιο ακριβως φαναρι της Κωνσταντινουπολεως????
    Θελω να περασω για να επαληθευσω την ιστορια.

    ReplyDelete
  2. Portofollatio δηλαδή.
    Το κρίνω κακό για τον οδηγό, καλό για αυτές.

    ReplyDelete
  3. καλο, αλλα παλιο...

    ReplyDelete
  4. Καλά, λες ότι είσαι σοβαρός και διαβάζεις ΘΕΜΑ ....;

    ReplyDelete
  5. Καλά πολύ ψυχραιμία επικρατεί στην Κωνσταντινουπόλεως!Συνηθισμένο το θέαμα μάλλον...Εσύ,εκεί όμως,βράχος!!Στο ύψος σου!!!

    ;-) Καλημέρα...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...