December 19, 2007

Τι γίνεται όταν δεν επηρεάζεσαι από το περιβάλλον



Η δουλειά σου παίρνει το πρώτο βραβείο. Αυτό γίνεται! Ο Εξάντας του Γ. Αυγερόπουλου βραβεύτηκε πάλι. Πήρε το Faro D’Oro (Χρυσός Φάρος), το βραβείο που απονέμεται στην καλύτερη τηλεοπτική σειρά των χωρών της Μεσογείου, στο πλαίσιο του 12ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και Ρεπορτάζ, που έγινε στο Κάλιαρι της Σαρδηνίας.


Ο Γ. Αυγερόπουλος πήρε το πρώτο βραβείο, παρά το γεγονός ότι στο φεστιβάλ διαγωνίζονταν παραγωγές από Μεσογειακές χώρες, που είναι πολύ πιο προηγμένες τηλεοπτικά. Ο Γ. Αυγερόπουλος πήρε το πρώτο βραβείο γιατί δεν επηρεάστηκε από το «μεγαλείο» των Σεμινοπαπαδουτσικολαζοπουλοτατιάδριζων. Που με τις εκπομπές τους όρισαν την έννοια του «τηλεοπτικού σκουπιδιού

Συγχαρητήρια στο Γιώργο Αυγερόπουλο για τη δουλειά που κάνει, γι’ αυτά που μας προσφέρει και γιατί δεν επηρεάζεται από τα «άστρα» της τηλεόρασης. Μπράβο σου!

7 comments:

  1. Μπράβο και πάλι μπράβο του αλλά έχω μια απορία η AGB τι νούμρα του δίνει;

    ReplyDelete
  2. @Likos: Χαμηλά, αλλά δεν φταίει η AGB. Ο μέσος τηλεθεατής της χώρας της φαιδράς πορτοκαλέας φταίει.

    ReplyDelete
  3. Εντελώς τυχαία είχα βρεθεί σε μια συνάντηση δείπνο-μέχρι-πρωίας τεσσάρων φίλων μεταξύ αυτών κι ο Αυγερόπουλος στο σπίτι μιας κολλητής, πρέπει να έχουν περάσει 20 χρόνια. Προσωπικότητα που ξεχώριζε ήδη κυρίως για την σεμνότητα και την ακεραιότητα.

    ReplyDelete
  4. @Mamma: Τολμώ το συμπέρασμα: Όταν κάποιος είναι σωστός, ακέραιος, μετρημένος και πατάει γερά στα πόδια του, τότε αυτό είναι ορατό απ' αυτούς που μπορούν να δουν, ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

    Φιλιά

    ReplyDelete
  5. Θα το πάω λίγο πιο μακρυά και θα πω πως η αυθεντικότητα και η αρετή γίνονται αντιληπτές κι απ' αυτούς που δεν μπορούν να δουν. Μπορεί να μην είναι ορατές (=κατανοητές, εύληπτες, συμφερότερες) αλλά γίνονται αντιληπτές.

    ReplyDelete
  6. @Mamma: Και δίκιο να έχεις, νομίζω ότι δεν θα το παραδεχτούν ποτέ. Είναι και η ανασφάλεια στη μέση βλέπεις...

    ReplyDelete
  7. Αυτος ο Αυγερόπουλος ειχε φοβερή εξέλιξη και δεν του φαινόταν στην αρχή. Εμοιαζε με εναν ακόμα ρεπόρτερ αλλα σιγα σιγά ξεχώρισε.
    Μπράβο και απο μενα και πολυ σωστά θα έπρεπε αντι για Τατιανοδρουζοσεμινοπανιαμικρούτσικους εκεινες τις ωρες να προβάλλονται εκπομπές άλλες και οχι για "νούμερα".

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...