March 18, 2008

Γεμίσαμε πόρνες και νταβατζήδες



Όποιος αμφέβαλε ότι η Ελλάδα είναι μπουρδέλο, πήρε πλέον το μάθημά του. Η Ελλάδα έχει γεμίσει από πουτάνες και νταβατζήδες. Τάδε έφη Μουνίμιτς. Διότι όσοι έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, είπε, μετέχουν σε πορνεία. Δηλαδή πουτάνες οι γυναίκες και, φαντάζομαι, νταβατζήδες οι άντρες. Οι τελευταίοι είναι όμως και μαλάκες.



Γιατί θα έπρεπε να εκδίδουν τις γυναίκες τους, αφού είναι πουτάνες, για να έχουν και κάποιο επιπλέον εισόδημα. Να βοηθήσουν έτσι και την ελληνική οικονομία. Α ρε γαμώτο… Να μην το ξέρω πριν χωρίσω… Σήμερα δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Μπράβο στο Μουνίμιτς. Έδωσε λύση στα οικονομικά προβλήματα χιλιάδων ζευγαριών κι έβαλε τα γυαλιά στον Αλογοσκούφη.

19 comments:

  1. από koptoraptou:

    Χρυσέ μου, ας είμεθα σοβαροί. Το να σε λέει πουτάνα ένας πάπάς (ή ένας κρατικός αξιωματούχος) δεν είναι πλέον βρισιά! Τίτλος τιμής είναι! Μόνο στις περιπτώσεις που η λέξη τοποθετείται στο στόμα - με το συμπάθειο - απλών πολιτών λαμβάνεται ως ύβρις! Την καλημέρα μου!

    ReplyDelete
  2. @Koptoraptou: Βρε συ, βαλτή είσαι; Γιατί χαλάς την έμπνευση του Μουνίμιτς που θα λύσει χιλιάδες προβλήματα;

    ReplyDelete
  3. eides pws ponaei otan xaneis to psomaki sou swell mou pane oi ekklhsies pou eprepe na doseis 200 euro giati bebaia eixe polu kosmo pou pantreuotan kai gia na piaseis seira eprepe na doseis to kati ths bre paidi mou episeis ti na mhn doseis alla tosa sto papa oxi bebaia gia na ta krathsh ekeinos alla gia na ta dosei se stous pistous pou boh8ane sto na ginei o gamos twra pws ginete oloi o pappades na exoun C5 auto den 8a to ma8oume pote agnwstes oi boules tou Kuriou

    ReplyDelete
  4. Η οικονομία δεν πάει καλά γιατί οι πιο πολλές πουτάνες το δίνουν τζάμπα.
    Αίσχος.

    ReplyDelete
  5. @Βάσκες: Είδες βλακεία φίλε μου;

    ReplyDelete
  6. Νέος, ωραίος, λεβεντόκορμος, με βίλα, εξοχικό, Ι.Χ και σκάφος ψάχνω πουτάνα για μόνιμη συμβίωση.

    ReplyDelete
  7. @Monahikos Likos: Ο λύκος κι αν εγέρασε...

    ReplyDelete
  8. Μα πριν λίγο καιρό μια Κουνελάκη ειχε γράψει στην Καθημερινή οτι είμαστε "ιερόδουλοι" του διαδικτύου.
    Τωρα να ξανά ο Αν-θυμωσ-ω-θα-σε-αφορίσω μας λέει "πόρνους".
    Βρε μπάς και πάω στην Κόλαση ;
    Μη με βάλουν δίπλα στο χριστόδουλο μόνο.
    Ενα εχω να πώ για το παπαδαριό : Αηδίες και υποκρισίες.

    ReplyDelete
  9. Καλημέρα swell. Και ποιά έβαλε ο Αντέννα χθες να κάνει αντίλογο στους παπάδες; Την Βάνα τη Μπάρμπα!

    ReplyDelete
  10. To παπαδαριό τόσα χρόνια το ανέχονται οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και η μαζόχα η κοινωνία που το πρωί κάνει τον σταυρό της και το βράδυ βλαστημάει στο γήπεδο.

    Αν δεν βγάλουν τα μαύρα κι άραχνα από πάνω τους, αν δεν κόψουν λιγάκι τα γένια κι αν δεν αλλάξουν την καταθλιπτική ατμόσφαιρα στους ναούς τους δεν πρόκειται να επιβιώσουν στις δεκαετίες που έρχονται.

    ReplyDelete
  11. Πω Πω Της π@τ@ν@ς γίνεται. Απλά η εκκλησία επιβεβαιώνει ότι είμαστε χώρα μπ@ρδ@λ@.

    Το πολύ γέλιο θα πέσει όταν ασχοληθούν με την ομοφυλοφιλία.

    ReplyDelete
  12. @Tzonakos: Για την κόλαση μας βλέπω, αλλά μην ανησυχείς. Εκεί δεν έχει Μουνίτσιδες. Ακούω ότι έχει μουνίτσες...

    @Cynical: Η Μπάρμπα φαντάζομαι ότι είναι η πλέον κατάλληλη. Λόγω επιδόσεων. Στο προφορικό.

    @Πέα κυάνεα: Θα σε στεναχωρήσω. Οι παπάδες θα επιβιώσουν γιατί τους χρειάζονται οι ηλίθιοι. Κι από δαύτους η κοινωνία γεμάτη...

    ReplyDelete
  13. @De profundis: Εγώ περιμένω τον Άνθιμο να τοποθετηθεί επί του θέματος. Χθες ένας άλλος παπάς ερωτηθείς για την αντίδραση της εκκλησίας σ' αυτήν την περίπτωση, είπε ότι θα τραβάνε τα μαλλιά τους. Αν ήταν off the record, θα έλεγε τα βυζιά τους.

    ReplyDelete
  14. και φαντάσου, ακόμα δεν έχουν πιάσει το μείζον θέμα της ομοφυλοφιλίας...

    καλημέρες!

    ReplyDelete
  15. @Σ.Σεραφείμ: Καλημέρα Σπύρο, όταν θα ασχοληθούν μ' αυτό το θέμα, θα γίνει όχι της γνωστής το κάγκελο, αλλά της ιδίας το τρίπατο...

    ReplyDelete
  16. Καλησπέρα σας!

    Πορνογραφίας το ανάγνωσμα βλέπω Σ;-0))))))

    Θα καούμε όλοι μαζί στην Κόλαση. Τί καλά!

    ReplyDelete
  17. E! Τώρα εγώ τι να πω;; Ο, με πολιτικό γάμο, άνδρας μου, επί τόσα χρόνια με έχει τσάμπα!!! Πώς και δεν το είχα σκεφτεί τόσο καιρό να του κόψω εισιτήριο, ως ...πουτάνα που είμαι!! Χα,Χα!!!
    Αίσχος, καταισχύνη και όνειδος φίλοι μου και μην πατάτε στο πορνομπλόγκ μου, γιατί χαθήκατε!! Θα σας αφορίσουν!! Χα,Χα!!

    ReplyDelete
  18. @Μαύρος Γάτος: Καλημέρα, το καλό είναι ότι εκεί κάνει ζέστη και θα χρειαζόμαστε τον Φώλια να μας λέει τις μαλακίες του περί του ταγκό των τιμών του πετρελαίου θέρμανσης...

    @Marianaonice: Καλημέρα σου, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Το μόνο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να ζητήσεις από τον άνδρα σου ΚΑΙ αναδρομικά...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...