June 5, 2008

Άνιση μάχη



Με τη βλακεία. Με την ηλιθιότητα. Και τους άπειρους πρεσβευτές τους στη σημερινή Ελλάδα. Που διυλίζουν τον κόνωπα και καταπίνουν την κάμηλο. Δεν βλέπουν κανένα πρόβλημα στη χώρα που ζουν. Μόνο το γάμο των ομοφύλων στην Τήλο. Δεν έχουν πρόβλημα με το κόστος ζωής. Είναι πολύ πλούσιοι και δεν τους ενδιαφέρει. Δεν έχουν πάει ποτέ στο ΙΚΑ ή σε νοσοκομείο του Αβραμόπουλου. Δεν χρειάστηκε. Να θαυμάσουν το ελληνικό μεγαλείο στον τομέα της υγείας.

Θεωρούν ότι η κυβέρνηση έχει κάνει όσα υποσχέθηκε προεκλογικά και έχει λύσει όλα τα προβλήματα. Θεωρούν ότι η δικαιοσύνη του Σανιδά λειτουργεί άψογα. Όταν ψέγει το δήμαρχο της Τήλου για τους γάμους, όταν δεν βρίσκει κανένα ένοχο για τις υποκλοπές, τις απαγωγές των Πακιστανών, τα ομόλογα, το ηλιέλαιο, όταν η μόνη ένοχη στην υπόθεση Ζαχόπουλου είναι η Τσέκου.

Δεν έχει σκοτωθεί ποτέ δικός τους άνθρωπος στους δρόμους που έφτιαξαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Δεν έχουν αισθανθεί ποτέ ότι το κράτος τους δουλεύει. Όταν τους λέει ο Φώλιας ότι με τα 41 μέτρα του θα λύσει το πρόβλημα της ακρίβειας. Όταν τους λέει ο Σουφλιάς ότι η πυρηνική ενέργεια είναι πράσινη. Όταν τους λέει ο Αλογοσκούφης ότι η ελληνική οικονομία είναι ισχυρή. Σαν τη βλακεία τους.

7 comments:

  1. Καιρός ο Άνθιμος να αρχίσει να παντρεύει κληρικούς μεταξύ τους. Είναι αρκετοί μέσα στο χώρο της εκκλησίας που επισυνάπτουν παράνομες σχέσεις. Οι σχέσεις πρέπει να νομιμοποιούνται ειδάλλως θα θεωρηθούν πορνεία.
    (Από το blog του Ρο, "διασκευασμένο")

    ReplyDelete
  2. Η βλακεία είναι αήττητη, πάνω της στηρίζονται όλες οι εξουσίες

    ReplyDelete
  3. Επειδή σήμερα είναι η Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος, δείτε κι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟ!

    ReplyDelete
  4. Wert01gf: Καλημέρα, φαντάζεσαι το γέλιο που θα κάναμε;

    ReplyDelete
  5. @Monahikos Likos: Δυστυχώς, άλλη μια φορά έχεις δίκιο.

    ReplyDelete
  6. Η μεγαλύτερη από όλες τις βλακείες ήταν αυτό που είπε ο Σουφλιάς.

    Η πυρηνική ενέργεια είναι πράσινη!!!

    Και το ουράνιο πράσινο είναι...

    ReplyDelete
  7. @Greek Rider: Καλησπέρα, ο ανταγωνισμός για τη μεγαλύτερη βλακεία είναι πολύ έντονος. Θυμάσαι το "η ΝΔ είναι κόμμα του μεσαίου χώρου" του Καραμανλή;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...