February 19, 2009

Ασχέτως σχετικά... 1


 
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του ΣΚΑΪ για τους 100 μεγαλύτερους Έλληνες. Άλλη μια φορά, μια ψηφοφορία (όπως και η κάλπη) έκανε την έκπληξη. Η έκπληξη προκύπτει γιατί δίπλα στον Ελευθέριο Βενιζέλο υπάρχει ο Μεταξάς. Δίπλα στον Αλέκο Παναγούλη ο Παπαδόπουλος. Δίπλα στον Αισχύλο η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο Θουκυδίδης συνυπάρχει με το Ζαγοράκη.

Ο Γιώργος Παπανδρέου κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει σχέδιο για την έξοδο από την κρίση. Ο Πρόεδρος επειδή είναι ευγενής άνθρωπος, δεν ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες αυτού του σχεδίου, για να μην τον φέρει στη δύσκολη θέση να παρουσιάσει ένα ανύπαρκτο σχέδιο.

Ο Πάγκαλος βλέπει πολλά στελέχη στο ΠΑΣΟΚ να έχουν τη συμπεριφορά του Αβραμόπουλου. Φαίνεται ότι το συγκεκριμένο στυλ αρέσει στους πολιτικούς κι έτσι έγινε μόδα. Ποιο είναι το στυλ αυτό; Να λες μονίμως πολλά και να μην κάνεις τίποτα.

Σήμερα αρχίζει το συνέδριο του ΚΚΕ, όπου απαγορεύεται η παρουσία δημοσιογράφων. Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, είπε η κα Παπαρήγα. Προφανώς στο συνέδριο θα συζητήσουν και για τις ερωτικές εμπειρίες των συνέδρων. Οι Έλληνες, επειδή είμαστε διακριτικοί άνθρωποι, δεν θα ασχοληθούμε ποτέ ξανά με το ΚΚΕ, για να μην το φέρουμε σε δύσκολη θέση.

Νέους αυτοκινητόδρομους εξήγγειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Σουφλιάς. Θα είναι έτοιμοι (λέμε τώρα) το 2014. Για πρώτη φορά, το κόστος των διοδίων θα είναι ανάλογο της διαδρομής που κάνει ο χρήστης του αυτοκινητόδρομου. Δεν θα ισχύει δηλαδή, το καθεστώς της Αττικής Οδού, όπου είτε 500 μέτρα κάνεις ή 40 χιλιόμετρα, πληρώνεις ακριβώς το ίδιο. Γιατί όπως είχε δηλώσει τότε η κα Βάσω Παπανδρέου, δεν το είχαν σκεφτεί τότε… Ε βέβαια, έχουμε κι εμείς κάτι απαιτήσεις…

Επίθεση από 4 κουκουλοφόρους δέχθηκε χθες το βράδι ο τηλεοπτικός σταθμός ALTER. Οι κουκουλοφόροι είναι μάλλον φανατικοί τηλεθεατές του καναλιού, που θέλουν μ’ αυτόν τον τρόπο να δείξουν την επιθυμία τους ν’ αποκτήσει το ALTER τη δική του Πετρούλα. Είναι σίγουρο ότι μετά απ’ αυτό η τηλεθέαση του καναλιού θ’ αυξηθεί. Ο αρχηγός της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας δήλωσε ότι είναι ευτυχής, γιατί από την έρευνα προέκυψε ότι καμμία σφαίρα δεν εξοστρακίστηκε, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει όταν πυροβολούν οι εκπαιδευμένοι άνδρες της Αστυνομίας.

Υ.Γ.: Η εκπομπή αυτή μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο Λυχνάρι, χθες 18/2. Στο μικρόφωνο ήταν ο υποφαινόμενος. Αν η διαστροφή σας είναι τέτοια που δεν σας φτάνει ότι με διαβάζετε, αλλά θέλετε και να με ακούτε, αρχικά σας εύχομαι περαστικά και, αν επιμένετε, αυτό μπορείτε να το κάνετε Δευτέρα με Παρασκευή 09.00-09.10 εδώ.





28 comments:

  1. τη διαφήμιση, Σαράφης στα Τρίκαλα, Σαράφης στην Αθήνα... τώρα και Σαράφης στο Παρίσι, μου θύμισες.
    ZLATANIS, Bike paradise, SWELL BLACK LIST, GAZA CRISIS...
    Τώρα και μαρκουτσοφόρος.... σε πρωϊνάδικο!
    Άντε, Καλή δύναμη!!!

    ReplyDelete
  2. @Monahikos likos: Σαν 2ο Λαμπράκη με παρουσιάζεις! Και δεν με λένε ούτε Χυψάρη, ούτε Ντιβιάδη... Σ' ευχαριστώ για την ευχή γιατί βάλλομαι κι εγώ από τα διαπλεκόμενα γυναικεία μυαλά.

    ReplyDelete
  3. @Λύκε, υποψιάζομαι ότι η επόμενη κίνησή του, θα είναι να λέει τον καιρό στο Star. Και πρόσθεσε σε παρακαλώ, μετά τα Τρίκαλα, την Αθήνα και το Παρίσι, «Σαράφης και στη Ρόδο!».

    @Swell. Τουλάχιστον κράτα τους σκύλους μακριά από το ραδιόφωνο. Τι φταίνε τα ζωντανά...
    Κατά τα λοιπά, ολόψυχα ευχόμαστε καλή επιτυχία και μακροημέρευση. Αλλά να προσέχεις, διότι και ο Ψαριανός από μια εκπομπή ξεκίνησε και… κατέληξε να κάνει επερωτήσεις στη βουλή.

    ΚιρΣος

    ReplyDelete
  4. @ΚιρΣος: Το slogan είναι "τώρα Swell και στη Ρόδο." Έστειλα φωτογραφία μου στο STAR, αλλά με απέρριψαν λόγω ανεπτυγμένης τριχοφυίας. Στις μασχάλες.

    ReplyDelete
  5. kι εγώ νόμιζα ότι απερρίφθηκες λόγω υπεραστράπτουσας οδοντοστοιχίας και χαμόγελου golgate. @pinta

    ReplyDelete
  6. @Pinta: Μην εκθέτεις τα "προσόντα" μου, σε παρακαλώ! Και πρόσεχε μη μυνηθείς για κακοποίηση brandname...

    ReplyDelete
  7. τη μύνηση δεν τη φοβάμαι όμως τη μήνυση θα την έχω υπόψιν μου@pinta

    ReplyDelete
  8. @Pinta: Παρντόν για το γραμματικό λάθος. Συγγνώμη γιατί ξέχασα και το αδύνατο σημείο σου, brandname σημαίνει επώνυμο προϊόν.

    ReplyDelete
  9. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο post είναι η δυνατότητα να σε ακούσουμε Live !
    Μπράβο, μπράβο, καλή επιτυχία !

    ReplyDelete
  10. @Paratiritis: Σ' ευχαριστώ πολύ!

    ReplyDelete
  11. Για οδοντόπαστα Colgate έχω ακούσει αλλά πώς μου διέφυγε ότι έγινε και το Golgate brandname;

    ReplyDelete
  12. @Pinta: Aποφάσισε επιτέλους Colgate ή Golgate; Μη στεναχωριέσαι πάντως. Δεν είναι το μόνο που σου διαφεύγει...

    ReplyDelete
  13. @swell καλή επιτυχία. Αν μπορέσεις βάλε κάποια εκπομπή σου στο blog γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουμε να σε ακούσουμε ζωντανά 09.00-09.10.

    ReplyDelete
  14. Ειπα και γω! σαν μεγαλο μου φανηκε το ποστ σημερα. Ασυνηθιστα μεγαλο. καλη επιτυχια!

    ReplyDelete
  15. Για αρχή καλός είσαι, λίγο σφιγμένος αλλά αρχή είναι θα στρώσεις...
    Πρωί πρωί όμως να ξεκινάς με "καρφώματα"... και σιγά το έγκλημα του παπά δηλαδή, μια ψιλοπαραβασούλα σαν όλους μας έκανε.
    Καλό και εύστοχο το ερώτημά σου στο Χρυσοχοϊδη έχει μαλιάσει το πληκρολόγιό μου να τα γράφω.
    Και μια συμβουλή: πριν κάτσεις μπροστά στο μικρόφωνο μια καλή γαργάρα με ξυλόπροκες πάντα βοηθάει να καθαρίζει ο καταπιόνας και να μη χρειάζεται να ζητάς συγνώμη...
    Όχι που δεν θα σε άκουγα...
    Και πάλι καλή επιτυχία, από καρδιάς...

    ReplyDelete
  16. @Greek rider: Το παλεύω. Σ' ευχαριστώ πολύ!

    ReplyDelete
  17. @Cynical: Υπενίσσεσθε κάτι; Ευχαριστούμε πολύ!

    ReplyDelete
  18. @Μonahikos likos: Σ' ευχαριστώ πολύ Λύκε, αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Aυτή τη γαργάρα με ξυλόπροκες τί γιατρός σου την έχει συστήσει;

    ReplyDelete
  19. Κτηνίατρος φυσικά!

    ReplyDelete
  20. Swell, καλή επιτυχία στο Λυχνάρι.
    Πώς και τους προέκυψες; Έτριψαν το λυχνάρι μήπως και έκανες popup; Όπως θα έλεγε και ο (Μητσικώστας)Γεωργίου: "Καλή η μαλ***ία μου" ε;
    Παρεπιπτόντως, στο πρόγραμμα του σταθμού δεν σε έχουν... σκοτεινά συμφέροντα υποψιάζομαι!!!

    ReplyDelete
  21. @Monahikos likos: Ε βέβαια. Απορώ πώς δεν το σκέφτηκα.

    ReplyDelete
  22. @ΡαφαηλίδηςFan: Σ' ευχαριστώ πολύ! Το site είναι ανενημέρωτο εδώ και πολύ καιρό. Εν καιρώ, λοιπόν.

    ReplyDelete
  23. Λίγο μετά την εκπομπή σου, η πόλη της Ρόδου χτυπήθηκε από ανεμοστρόβιλο. Αυτό εννοούσες όταν, λίγο πριν αναφερθείς στον Χρυσοχοΐδη, είπες «να αλλάξουμε κλίμα»;
    Και να σκεφθείς ότι οι ανόητοι σε απέρριψαν λόγο αυξημένης τριχοφυΐας.

    ΚιρΣος

    ReplyDelete
  24. τα αγγλικά μου είναι σε πολύ κατάσταση. Κατάλαβα τι είναι το brandname. Το 2ο σχόλιο του ανώνυμου δεν ειναι δικο μου. Σας παρακαλώ να είστε πιο προσεκτικός. @pinta

    ReplyDelete
  25. @Pinta: Πειστήκαμε, ενώ τα αγγλικά σου είναι σε πολύ (καλή φαντάζομαι ότι εννοείς αλλά το κρύβεις) κατάσταση, το brandname το 'μαθες τώρα...
    Και το @pinta στο τέλος του σχολίου σημαίνει ότι το απευθύνεις στον εαυτό σου. Βγάλε το παπάκι!

    ReplyDelete
  26. @ΚιρΣος: Ανόητοι, φίλε μου, ανόητοι. Και είναι πολλοί. Αλλά, δυστυχώς, το μάθαμε. Οι ηλίθιοι είναι αήττητοι.

    ReplyDelete
  27. Aντε, καλή επιτυχία στο... πρωινάδικο :)
    Θα προσπαθήσω να σε ακούω. Νωρίς ειναι, το να ακούσω swell τέτοια ωρα ειναι μιά θυσία για μένα, αλλα θα το υποστώ.

    Πάλι κακά λογάκια λες για τον Γιωργάκη ;

    ReplyDelete
  28. @Tzonakos: Σε λίγο θα με κάνετε Μενεγάκη της Ρόδου, μ' αυτά που γράφετε... Πάντως, για να μη στενοχωριέσαι σου ετοιμάζω και μεσημεριανή αναμετάδοση. Σύντομα. Είναι δυνατόν, βρε συ, ν' αφήσω παραπονεμένο το Γιωργάκη; Θ' απογοητευόταν το παιδί κι είναι κρίμα... I'm sure he would.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...