February 23, 2009

Η Φώφη και τα φούμαρα

 

Ήρθε στη Ρόδο για να μιλήσει με θέμα "Εθνική και διεθνής κρίση, αναπτυξιακή προοπτική της Δωδεκανήσου στην προγραμματική περίοδο 2007 – 2013." Η ομιλία της διήρκεσε 1 ώρα περίπου. Αναφέρθηκε σε οτιδήποτε ξύλινο θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς. Δεν βρήκε να πει ούτε μία λέξη για τη Ρόδο ή τα Δωδεκάνησα.

Το μόνο θετικό που είπε η κα Φ. Γεννηματά, ήταν ότι ζούμε την πλήρη απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών. Είμαι σίγουρος ότι η κα Γεννηματά θεωρεί ότι την ίδια και τους συναδέλφους της στο ΠΑΣΟΚ, δεν τους περιλαμβάνει ο κατάλογος των απαξιωμένων πολιτικών. Αυτά συμβαίνουν όταν απαξιώνεις τη λογική. Ή, ο νεποτισμός τώρα δικαιώνεται.

14 comments:

  1. Δυστυχώς, το μήλο έπεσε μακριά από τη μηλιά...

    ReplyDelete
  2. @Monahikos likos: Έχω μια έφεση στις αποκαθηλώσεις, Λύκε. Νομίζω ότι έχουμε υπερεκτιμήσει τον πατέρα της Φώφης. Ξέρω ότι όταν ο Κουρής είχε κάνει σημαία της γυμνές φωτογραφίες της Λιάνη στην Αυριανή, ο Ανδέας έγινα έξαλλος κι αποφάσισε να καθαρίσει από τον Κουρή, να τον σβήσει από το χάρτη. Τον μετάπεισε, με μεγάλη προσπάθεια, ο Γ. Γεννηματάς!

    ReplyDelete
  3. Δεν θα γίνω απολογητής κανενός παρά το γεγονός ότι η συνεργασία μου με το μακαρίτη Γεννηματά μου έχει αφήσει θετικές αναμνήσεις.
    Όμως εδώ, φίλε Swell, τον αδικείς καθώς η δημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών της Λιάννη από την Αυριανή ξεκίνησε πολύ μετά το θάνατο του Γεννηματά, τον Απρίλιο του 1994, όταν ο Κουρής προσδέθηκε στο άρμα των εκσυγχρονιστών του Σημίτη και ως εκ τούτου ο μακαρίτης δεν είχε καμιά δυνατότητα παρέμβασης υπερ ή κατά του οποιουδήποτε.

    ReplyDelete
  4. Λύκε δεν επιμένω, μπορεί όντως ο λόγος για το θυμό του Ανδρέα να ήταν διαφορετικός. Η ουσία όμως είναι ότι τον Κουρή τον "έσωσε" ο Γεννηματάς. Και το ξέρω από πηγή που δεν σηκώνει αμφισβήτηση ή αμφιβολία.

    ReplyDelete
  5. Έτσι είναι αν έτσι ...νομίζεις!
    Μην δώσουμε συνέχεια δεν έχει νόημα...

    ReplyDelete
  6. Ό,τι βρίσκουμε κάτω από μια μηλιά, δεν σημαίνει οτι είναι μήλο.
    Ο μακαρίτης είχε κάποιο έργο και κάποια αξία, η κόρη όμως;

    ReplyDelete
  7. @Monahikos likos: OK, Pirandello, το μήνυμα ελήφθη.

    ReplyDelete
  8. Οι Άθλιοι: Την κόρη την πήρε η κατηφόρα και χάθηκε. Την κατηφόρα που 'στρωσαν κάτι γίγαντες ηθικής όπως ο Τσοχατζόπουλος, ο Παναγιωτακόπουλος και άλλοι πολλοί.

    ReplyDelete
  9. Μεγάλη παράβλεψη κάνετε όταν δεν βλέπετε την χρησιμότητα και το έργο της Φώφης. Αν δεν υπήρχε η Φώφη δεν θα είχε αναδειχθεί η μαλ**ία του Γιωργάκη που πάλευε να την βάλει στο Επικρατείας ενώ ήταν ήδη υπερνομάρχης (sic).

    ReplyDelete
  10. @ΡαφαηλίδηςFan: Νομίζω ότι ο Γιωργάκης δεν χρειάζεται βοήθεια για να την κάνει. Τα καταφέρνει πολύ καλά μόνος του!

    ReplyDelete
  11. Ωραια τα λετε.Πρεπει να εισαστεαποτουςτελυταιους που ψηφιζουν Νεα Δημοκρατία... Θέλει γερά νευρα για να υπερασπίζεσαι τους αχρηστους...

    ReplyDelete
  12. @Anonymous 10.57: Μπράβο, το κατάλαβες. Στο ελληνικό πολιτικό στερέωμα, υπάρχουν μόνο δύο κόμματα. Περαστικά σας!

    ReplyDelete
  13. Οι μπουρδες που γραφονται εδω το πολυ πολυ να παρουν 3% στις εκλογες

    ReplyDelete
  14. @Anonymous 14.02: Αναρωτιέμαι γιατί η βλακεία συνοδεύεται πάντοτε από τη βλακεία...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...