June 25, 2009

Το Ιράν κι εγώ

Παρακολουθώ με αγωνία όλα όσα γίνονται στο Ιράν μετά τις εκλογές. Αναρωτιέμαι πως γίνεται κάποιος που κέρδισε τις εκλογές με μεγάλη πλειοψηφία, να αισθάνεται την ανάγκη μετά, να καταπνίξει κάθε φωνή αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων. Με κάθε τρόπο. 'Εβλεπα τις συγκρούσεις κι ανησυχούσα.

Ανησυχούσα για όλους τους διαδηλωτές. Περισσότερο όμως γι' αυτήν την κοπέλα. I stand for you!





7 comments:

  1. σαν διαφημηστικό ...κάτι είναι!

    ReplyDelete
  2. φταίει η γκόμενα

    ReplyDelete
  3. @Agrampelli: Φαντάζομαι ότι σου προξενεί αυτή την εντύπωση επειδή είναι όμορφη η κοπέλα. Σωστά;

    ReplyDelete
  4. 1. Έχει μερικές πολύ όμορφες Ιρανές (και η συγκεκριμένη είναι μία από αυτές). 2. Οι Ιρανοί πριν τους σεϊχουλισλάμηδες, και παρά την καταπίεση του Σάχη είχε σοφιστικέ ανθρώπους. 3. Οι Ιρανοί παρά τους σεϊχουλισλάμηδες είναι σοφιστικέ άνθρωποι, καμιά σχέση με τους Άραβες (παράδοξο πως κόλλησε αυτή η θρησκεία εκεί πέρα), αφού οι άνθρωποι είναι Ινδοευρωπαίοι με πολιτισμό. Ιδέα δεν έχω ποιά είναι η αλήθεια με το Ιράν. Η καταπίεση είναι πραγματική αλλά ήταν και παλιά. Τώρα τι είναι καθοδηγούμενο και τι δεν είναι...

    ReplyDelete
  5. Με αυτή τη photo, νομίζω ότι πρέπει να βρούμε ένα λόγο εισβολής στη Περσία. Να τους απελευθερώσουμε από τους αγιατολάδες και να μιλήσουμε στις γκόμενες φαρσί.

    ReplyDelete
  6. @Αμμοδύτης: Θα συμφωνήσω μαζί σου. Υπάρχουν και αξιόλογοι και μορφωμένοι και διάσημοι σ' όλον τον κόσμο Ιρανοί, και πολύ όμορφες Ιρανές.

    ReplyDelete
  7. @Paratiritis: Γιατί έχω την αίσθηση ότι έχουμε αργήσει πολύ;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...