June 25, 2009

Και γαμώ, τα οικονομικά μυαλά της κυβέρνησης...




Τα μέτρα που ανακοίνωσε το μεσημέρι ο Παπαθανασίου, επιβεβαιώνουν αυτό που είχε πει στις συνεντεύξεις του προεκλογικά ο Καραμανλής. Ότι δηλαδή κύριο μέλημα της κυβέρνησης ήταν η ανάπτυξη της οικονομίας και όχι η επιβολή νέων φόρων. Ο Παπαθανασίου ήρθε σήμερα να ισχυροποιήσει με τις δηλώσεις του την εικόνα του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα.


Επιβάλλονται φόροι στα κινητά τηλέφωνα (με συμβόλαιο και καρτοκινητά). Επιβάλλονται φόροι στα αυτοκίνητα άνω των 1929 κ.ε. Ο κόσμος (με το μυαλό που έχει) έτρεξε να αγοράσει αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού, όταν μειώθηκε ο φόρος ταξινόμησης. Και όσο πιο μεγάλο ήταν το αυτοκίνητο, τόσο μεγαλύτερο ήταν και το όφελος για τον αγοραστή. Και έρχεται η κυβέρνηση σήμερα και του λέει: "Την πάτησες μαλάκα!"

Επιβάλλονται νέοι φόροι στα σκάφη αναψυχής. Επιβάλλονται και τέλη κυκλοφορίας στα σκάφη. Αυτό είπε ο Παπαθανασίου. Μετά τα τρισήμισι χρόνια, ήρθαν τα τέλη κυκλοφορίας των σκαφών. Μ΄αυτή την κυβέρνηση θα ξεχάσουμε και τα ελληνικά που ξέρουμε.

Όταν επιβάλλονται φόροι, μειώνεται μαθηματικά το εισόδημα και η αγοραστική δύναμη. Έτσι πέφτουν και οι πωλήσεις των προϊόντων, κυρίως αυτών που απευθύνονται στο μέσο άνθρωπο. Με άλλα λόγια, η οικονομία οδηγείται μαθηματικά σε ύφεση. Που είναι το αντίθετο της ανάπτυξης. Οι φωστήρες της κυβέρνησης αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν. Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί δεν δίνουν στον Καραμανλή το Νόμπελ οικονομίας.

32 comments:

  1. Πω, πω σε τσάκωσε ο γείτονας και θα πληρώσεις φόρο για τη θαλαμηγό σου.... και για το 5λιτρο τζιπ(άκι).
    Γι αυτό διαμαρτύρεσαι έτσι?

    ReplyDelete
  2. Αμα δεν μιλήσεις...στο προσωπο, με τις ώρες στο κινητό, αν δεν έχεις έναν τετραλιτρο γοτθικό ναό, να την πας ένα Μπουρνάζι, να σας καμαρώσει η πλατεία, αν δεν έχεις και το πλεουμενο σου να σε καμαρώσουν στην μαρινα, πως στο καλό... θα τεκνοποιησεις;

    Μα καλά δεν ξερουν ότι το προβλημα του ασφαλιστικού, πυροδοτειται απο το δημογραφικό;

    ReplyDelete
  3. Αραγε πόσο θα πληρώσω για το σκάφος μου???

    ReplyDelete
  4. @Μοnahikos likos: Άστα Λύκε με βάλανε στο μάτι και δεν τη γλιτώνω με τίποτα. Ευτυχώς δεν τσέκαραν την πισίνα στο αυθαίρετο.

    ReplyDelete
  5. Α και κάτι άλλο τον ληστή αγαπητέ μου δεν τον ενδιαφέρει αν σου στερήση την αγοραστική σου δύναμη ,να βάλει χέρι στο πορτοφόλι σου θέλει και εν προκειμένω και στον κώλο

    ReplyDelete
  6. @Katerina: Πόσο δίκιο έχεις και πόσο αδαείς είναι αυτοί που μας κυβερνούν... Αν δεν μας δώσουν τη δυνατότητα να αποκτήσουμε απογόνους, πώς διάολο θα λύσουν το ασφαλιστικό; Και αν δεν έχουμε μία, πώς θα κάνουμε αυτά που λες; Βρε μπας κι ο Καραμανλής μας σπρώχνει στην αυτοικανοποίηση; Πιστεύοντας ότι είμαστε σαν κι αυτόν;

    ReplyDelete
  7. @De profundis: Mια λύση έχεις. Πέρασέ το σε ξένη σημαία. Θα σου πρότεινα αυτή της Μακεδονίας. Και φέρε τη Ντόρα για τα βαφτίσια. Δεν θα σ' ενοχλήσει κανείς μετά.

    Ξέρω τους ποταπούς σκοπούς του. Το πορτοφόλι μου το έχει ήδη αδειάσει. Όταν όμως πήγε να μου βάλει χέρι, έκανα μεταβολή απότομα... Τρόμαξε και μ' αποκάλεσε Άρη.

    ReplyDelete
  8. Swell
    Ποιοι φόροι και κουραφέξαλα; Τα πράσινα παπαγαλάκια φταίνε , μη τρομάζεις φήμη είναι , αφού δεσμεύτηκε ο ακαταλληλότερος δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.
    Βαδίζει αταλάντευτα στο δρόμο της υπευθυνότητας και της σταθερότητας.,
    Εμείς δεν ξέρω αν έχουμε το κουράγιο να περπατήσουμε.

    ReplyDelete
  9. Άδικα διαμαρτυρόμαστε νομίζω πως πέρασαν πέντε μήνες από τότε που μας διαβεβαίωσε ότι δε θα βάλει φόρους , επομένως θα τον πιούμε.
    Στα εξάμηνα, στο κανονικό μνημόσυνο της οικονομίας, θα μας κεράσει τον σκέτο γιατί αυτός έχει και λίγη ζάχαρη

    ReplyDelete
  10. @katerina :
    Με τέτοια μυαλά πρέπει να αναπαραχθεί οποσδήποτε !
    Μήπως ξέρεις αν βγαίνει ο γοτθικός ναός σε 4Χ4 ;

    ReplyDelete
  11. Παρατηρητη, αν εχεις τα 600 ευρώ για το έκτατο φορο, να η ευκαιρία για ...αναπαραγωγή.

    Για την Ελλαδα ρε γαμωτο

    ReplyDelete
  12. @katerina : Καλό το τσαγιέν αλλά θα το ταλαιπωρώ σε κάθε επίσκεψη στη στάνη του swell.
    Τα 600 ευρώ είναι 75 ξύδια στο MINIMA!

    ReplyDelete
  13. @Paratiritis: Μην ανησυχείς, θ' ασφαλτοστρώσουμε το δρόμο πρόσβασης...

    ReplyDelete
  14. Καλά. Όταν θα βάλει φόρο στον ύπνο, στο σεξ και στο βρισίδι, ξυπνάτε με.

    ΥΓ. Α σιχτίρι με τον κάθε ξελιγωμένο!

    ΥΓ2.: Καλησπέρα, χαρά μου. Μη σκανιάζεις. Πάντα θα υπάρχει μια τρύπα να χωρέσουμε. Αυτοί με τις κωλάρες τους να δω που θα μπουνε!

    ReplyDelete
  15. @Koptoraptou: Όλα καλά, αλλά αν βάλει φόρο και στο sex, θα φτιάξει δεύτερο σώμα με ΜΑΤ. Τους ματάκηδες. Θα τους ξεχωρίζουμε από τους άλλους, γιατί αντί όπλου θα 'χουν φωτογραφική μηχανή. Κι αν διαφωνήσεις στην εφορία, θα σε προβάλουν σε γιγαντοθόνη την ώρα που το κάνεις!

    ReplyDelete
  16. Δεν μπορούν να δώσουν το Νόμπελ Οικονομίας στον Καραμανλή γιατί ήδη μοιράζεται με τον Παπαθανασίου την υποψηφιότητα για το Νόμπελ Μαλακίας.
    Δεν γίνεται να είναι ταυτόχρονα υποψήφιος σε δύο κατηγορίες και έτσι υπερισχύει η πρώτη υποψηφιότητα.

    Να σαι καλα!

    ReplyDelete
  17. @John Black: Καλώς τον! Συμμερίζομαι τον προβληματισμό σου, αλλά πιστεύω πως λόγω ταλέντου, η Επιτροπή του Νόμπελ θα πρέπει να κάνει την εξαίρεση και να τους απονείμει και τα δύο βραβεία. Το αξίζουν. Άλλωστε πώς θα γινόταν πράξη το "we are leading the world;"

    ReplyDelete
  18. Αν και δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι πολύ σχετικός με την οικονομία, έχω κάνει μερικές σκέψεις σε αυτά που γράφτηκαν, οπότε τις καταθέτω.

    Φόροι: Δε βγαίνει αλλιώς ο προϋπολογισμός. Αυτή είναι η βασική απάντηση.
    Σε αυτό το σημείο, έχω να κάνω δύο παρατηρήσεις: α) Το ότι δε βγαίνει ο προϋπολογισμός είναι μάλλον συνέπεια του ότι δεν ασχολείται κανείς σοβαρά μαζί του μέχρι την τελευταία στιγμή και έτσι οδηγούμαστε σε όλες αυτές τις γελοιότητες. β) Έχουμε γενικά οι Έλληνες την τάση να τα ρίχνουμε όλα στη λαμογιά, αλλά πιστεύω ότι πολλά άσχημα των πολιτικών μας οφείλονται σε ασχετοσύνη και τεμπελιά. Ο τελευταίος προϋπολογισμός είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Όταν τσαντίζεται ακόμα και το upper-middle class, καταλαβαίνω ότι κάτι πήγε πολύ στραβά.

    Δημογραφικό (κι ας αναφέρθηκε ως αστείο): Ναι μεν η Ελλάδα έχει ασφαλιστικό πρόβλημα, αλλά η παγκόσμια κοινότητα μιλάει ανοιχτά για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Οπότε το θέμα δεν είναι τόσο straightforward.

    ReplyDelete
  19. Κάποτε πρέπει να μπει φρένο στα οχήματα που ρυπαίνουν το περιβάλλον. Όποιος είναι τόσο φιλόδοξος καλά να πάθει. Ας πληρώσει τη φιλοδοξία του. Προσωπική άποψη: να ΔΕΚΑπλασιάσει τα τέλη για τα jeep και τα mercedes (κλπ) και να μηδενίσει τα τέλη για τα παπάκια, ή να επιχορηγεί τα ποδήλατα.
    Είναι περιβαλλοντικό, ηθικό και οικονομικό ζήτημα. Θα γλιτώσουμε χρήματα από την εισαγωγή πετρελαίου και βάλουμε ένα λιθαράκι να σωθεί ο πλανήτης.

    ReplyDelete
  20. @swell: Καλώς σε βρήκα! Σωστή η παρατήρηση σου. Ένα ένα τα κάστρα πρέπει να καταρρίπτονται τελικά. Εξάλλου στα Oscar γιατί προτείνουν μια ταινία σε πολλές κατηγορίες. Μου φαίνεται πρέπει να μεταρρυθμιστεί η ακαδημία Νόμπελ. Με σεμνότητα και ταπεινότητα.

    ReplyDelete
  21. Αυτό με τα ακριβά αυτοκίνητα το βρίσκω τελικά πανέξυπνο. Με την πρώτη κίνηση (χαμηλό τέλος ταξινόμησης) οι φοροφυγάδες παροτρύνθηκαν να ρίξουν λεφτά στην αγορά (χρήσιμο) και ταυτόχρονα να μετατρέψουν αφορολόγητο εισόδημα σε φορολογητέο τεκμήριο. Αγορά ευχαριστημένη, κυβέρνηση ευχαριστημένη, φοροφυγάδες δυστυχισμένοι.

    ReplyDelete
  22. @Thrass: Καλώς σε κι εσένα! Πώς να βγει ο προϋπολογισμός, όταν μειώνονται τα έσοδα κι αυξάνονται οι δαπάνες; Τα έσοδα μειώνονται γιατί η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) λειτουργεί όπως η μέση υπηρεσία του ελληνικού δημοσίου. Λειτουργούν βάσει της θεωρίας "Το Απόλυτο Μπάχαλο". Μειώνονται γιατί αδυνατούν να ελέγξουν τη φοροδιαφυγή. Στη Ρόδο και σε όσα σπίτια έμεινα μέχρι τώρα, ανεξάρτητα από τις κατοικίες που έχει ένα κτίριο, υπάρχει μόνο ΕΝΑ ρολόι της ΔΕΗ! Κανείς ιδιοκτήτης δεν σου δίνει απόδειξη για το ενοίκιο.

    Σε ό,τι αφορά το δημογραφικό, το σημαντικό στοιχείο είναι η γήρανση του πληθυσμού. Αυτή προκύπτει από τη μείωση των γεννήσεων. Αλλά πώς να κάνεις παιδιά, μ' αυτές τις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες; Προσωπικά χαίρομαι που δεν έχω παιδιά. Τρελαίνομαι με τα ζώα μου και πως να τα ταΐσω, φαντάσου να είχα παιδιά...

    ReplyDelete
  23. @Esp0ir: Συμφωνώ μαζί σου, αλλά θεωρώ αλητεία να σπρώχνεις τον κόσμο στα ακριβά κι ενεργοβόρα αυτοκίνητα και μετά να τον φορολογείς. Βέβαια, θα μου πεις, ένα από τα συνώνυμα της αλητείας, είναι η ελληνική πολιτική. Πάντως, στους κατόχους αυτών των αυτοκινήτων, θα έπρεπε να τους επιβάλλεται και να πληρώνουν κάθε χρόνο "τεκμήριο βλακείας." Όσο πιο μεγάλος ο κυβισμός, τόσο ακριβότερο και το τεκμήριο.

    ReplyDelete
  24. @John Black: Χαίρομαι που συμφωνείς. Προτείνω ν' αρχίσουμε την πίεση στην Επιτροπή των Βραβείων Νόμπελ, ώστε ν' αλλάξουν τον κανονισμό. Δεν επιτρέπεται και είναι άδικο τέτοια "κεφάλια" να μην βραβεύονται και να μη γίνονται γνωστά στην υφήλιο τα "επιτεύγματά" τους.

    ReplyDelete
  25. J95: Αυτό που χρειάζεται για τα μεγάλου κυβισμού και ενεργοβόρα αυτοκίνητα, είναι να επιβληθεί στους ιδιοκτήτες τους τεκμήριο βλακείας. Που όσο μεγαλύτερος θα είναι ο κυβισμός, τόσο μεγαλύτερο πρέπει να είναι και το τεκμήριο.

    ReplyDelete
  26. Οι Αυστραλοί αναχαίτισαν σκάφος με λαθρομετανάστες

    Το πολεμικό ναυτικό της Αυστραλίας αναχαίτισε πλεούμενο με σχεδόν 200 επίδοξους μετανάστες την Κυριακή στα ανοικτά των βορειοδυτικών ακτών της χώρας, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών Μπρένταν Ο'Κόνορ.

    Πρόκειται για το 15ο σκάφος με μετανάστες που αναχαιτίζεται ή φθάνει στα παράλια της Αυστραλίας από τις αρχές του έτους. Σύμφωνα με τον Ο'Κόνορ, σκάφος του πολεμικού ναυτικού που περιπολούσε στην περιοχή εντόπισε το σκάφος με 194 επιβαίνοντες στα ανοικτά των Νήσων των Χριστουγέννων, περίπου 2.600 χλμ. από την ηπειρωτική Αυστραλία, όπου η κυβέρνηση έχει εγκαθιδρύσει κέντρο κράτησης μεταναστών.

    Οι πρόσφατες αφίξεις ώθησαν την αντιπολίτευση να κατηγορήσει την κυβέρνηση των Εργατικών ότι αντιμετωπίζει με «μαλθακότητα» το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και της προστασίας των συνόρων. Ο Ο' Κόνορ δήλωσε πως το γεγονός πως το πλεούμενο αναχαιτίστηκε καταδεικνύει ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι αποτελεσματική.

    «Η κυβέρνηση της Αυστραλίας είναι δεσμευμένη στη σθεναρή φύλαξη των συνόρων και είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει με τον αποτελεσματικότερο και προσήκοντα τρόπο τους λαθρέμπορους ανθρώπων», είπε.

    Δεν αποκάλυψε τις εθνικότητες των επίδοξων μεταναστών στο σκάφος. Οι περισσότεροι από όσους επέβαιναν σε πλεούμενα που αναχαιτίστηκαν εφέτος προέρχονταν από εμπόλεμες ζώνες, όπως αυτές της Σρι Λάνκα , του Αφγανιστάν και του Ιράκ .

    Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το 2007, ο πρωθυπουργός Κέβιν Ραντ μετέβαλε εν μέρει την πολιτική που είχε ονομαστεί «Λύση του Ειρηνικού» από τον προκάτοχό του Τζων Χάουαρντ--και η οποία προέβλεπε την εξέταση των αιτημάτων υποβολής ασύλου εκτός της Αυστραλίας, σε κέντρο κράτησης στη νήσο Ναούρου



    Δεν είναι πρόταση
    ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ,
    ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!

    Είναι η στάση της Αυστραλίας σε όσους προσπαθούν παράνομα και με την βία να μπουν στα σύνορα της με το πρόσχημα των αναξιοπαθούντων.
    Το σημαντικό είναι ότι η αντιπολίτευση κατακρίνει την κυβέρνηση όχι για τα αδιανόητα για τα ελληνικά δεδομένα μέτρα "αναχαίτισης" της βάρκας των επελαυνόντων λαθρομεταναστών, αλλά για την έλλειψη αυστηρών μέτρων εναντίον τους!

    Γέλιο, μόνο γέλιο μπορεί να μου φέρει μια τέτοια είδηση, την στιγμή που μια αμιγώς κατά 99+% χώρα μεταναστών με έκταση εκατοντάδες(?) φορές όσο η Ελλάδα και πολύ καλύτερη οικονομία και υποδομές...

    παίρνει δραστικότατα μέτρα κατά των "ήρθαμε με το έτσι θέλω και θα μας δεχτείτε όπως είμαστε" λαθρομεταναστών, χωρίς καν να τις έχουν αλλάξει τον προηγούμενο "ομογενοποιημένο" πληθυσμό έστω και και λίγο σε σχέση με την κοινωνική διάλυση κι αντικατάσταση που φέρνουν στην δική μας χώρα.

    Κι όμως προσπαθεί να διατηρήσει την ομοιογένεια και την εθνική της καθαρότητα (ευρωπαϊκή καταγωγή και χριστιανική πίστη) ακόμη και στις μόλις(!) 15 βαρκούλες το εξάμηνο, την στιγμή που στην Ελλάδα περνάνε τόσες σε μια βδομάδα...
    Και στα δικά μας η μαλθακότητα των Αυστραλών...

    ReplyDelete
  27. ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ;

    Για το θέμα των λαθρομεταναστών


    Νόμος της φύσης και του ρεαλισμού
    Οταν γινεις εθνικη πλειοψηφια καπου, μετα εχεις τον 1ο λογο. Ρωτατε και τους Σερβους που ηταν 50% στο Κοσοβο το 1900 και με κατι απωλειες σε πολεμους, κατι εκκαθαρισεις το Β Παγκοσμιο, κατι το δημογραφικο, εγιναν το 5%. Πηγε κανεις να τους δωσει τιποτα πισω επειδη πριν το 1900 ηταν ιστορικος γι αυτους χωρους? Το τι συμβαινει το 2009 κοιταζουν ολοι.

    Η ιστορια δε γραφεται με συναισθηματισμους , αλλα με ρεαλισμο. Κατα τον ιδιο τροπο που κανεις ξενος σημερα δε συγκινειται για ελληνικες χαμενες πατριδες και φυσικα κανεις δε θα μας εδινε ηθικο ερεισμα σε διεκδικηση τους. Ή αν σε καμποσα χρονια η Τουρκια μας δημιουργησει προβλημα στη Θρακη, κανεις δε θα μας δωσει ευσημα που εμεις σταθηκαμε... ανωτεροι και δεν απαντησαμε στα γεγονοτα το 55-64 με αντιστοιχο τροπο για να εκκαθαρισουμε τη Θρακη οπως εκαναν οι Τουρκοι.

    Ο κερδισμενος τελικα ποιος ειναι σημερα? Εμεις ή οι Τουρκοι? Μαλλον οι Τουρκοι, γιατι αυτοι αυτοι ακομα σημερα παζαρευουν τη Χαλκη, ενω σε μας υπαρχουν ιεροδιδασκαλια και σε περιπτωση συγκρουσης πρεπει να φυλαμε και τα νωτα μας.

    Οι Αυστραλοι, δουλευουν απο σημερα, ακριβως για να μην ειναι αναγκασμενοι να ελπιζουν αυριο, στο ελεος και τη βοηθεια καποιου ξενου. Σε αντιθεση με μας, που μαλλον παλι θα ζηταμε βοηθεια και κανεις δε θα μας ακουει. Εμεις θα παρουμε το μεγαλοσταυρο της καλοσυνης, οταν οι διαφοροι μη εθνικιστες γειτονες που μας περιτριγυριζουν , θα αποφασισουν πως ηρθε η ωρα να επιστρεψουν στις ... αρχαιες γαιες τους ή να βαλουν ποδι σε ιστορικες γαιες για το μελλον. Γιατι ξερετe πως ειναι.

    Σε 200 χρονια, βαλκανιοι μεταναστες σημερα, θα θεωρουνται πια "ιστορικη κοινοτητα", με ο,τι συνεπαγεται αυτο σε μια ενδεχομενη εκμεταλλευση απο ξενες δυναμεις. Κανεις δε θα λεει "Μα πως, μα αυτη ηταν Ελλαδα, δεχθηκαν μεταναστες κι αντι να τους πουμε μπραβο, τωρα θελουμε να τους τεμαχισουμε"?

    Tων φρονιμων τα παιδια, πριν πεινασουν μαγειρευουν. Εμεις βεβαια, ποτε ειμασταν φρονιμοι για να γινουμε τωρα?

    ReplyDelete
  28. @Anonymous 11.05: Πιστεύεις πραγματικά ότι το να τους σταματάς στη μέση της θάλασσας και να τους στέλνεις πίσω από 'κει που ήρθαν, είναι σωστό; Ποιός σε διαβεβαιώνει ότι θα φτάσουν εκεί σώοι;

    ReplyDelete
  29. Swell καλησπέρα.

    Πριν μερικά χρόνια το CNN είχε φτιάξει μια λίστα με τις μεγαλύτερες οικονομικές γκάφες εκείνου του έτους.

    Σε περίοπτη θέση (νομίζω 10ο στους 100) είχαν τον Αλογοσκούφη και τη ΝΔ που έκαναν την λεγόμενη τότε απογραφή, θυμάσαι νομίζω.

    Οπότε όντως θα πρέπει να τους δοθεί κάποιο οικονομικό βραβείο βλακείας για πάντα να το πάρουν σπίτι τους.

    Καλά κάνουν που φορολογούν τα μεγάλα αυτοκίνητα αλλά το 1ο θέμα είναι αυτό που λες, ότι δηλαδή έβαλαν τον κόσμο να αγοράσει αυτοκίνητα (άλλοι βλάκες αυτοί) και το 2ο θέμα είναι ότι επέβαλαν και άλλους φόρους, όχι μόνο στα αυτοκίνητα.

    Συνολικά σε περίοδο οικονομικής κρίσης δεν κάνουν δημόσιες επενδύσεις και αντίθετα αυξάνουν όλους τους φόρους, ακόμη και για τα παπάκια!!

    Αντίθετα τα σκάνδαλα, οι σπατάλες και οι κομματικές-λαικιστικές παροχές συνεχίζονται επ' αόριστον μέχρι τελικής χρεωκοπίας μας...

    ReplyDelete
  30. @Greek rider: Καλησπέρα σου, είναι σαφές ότι αυτή η κυβέρνηση έχει διψήφιο αριθμό στελεχών της, που αξίζουν με το παραπάνω το βραβείο.

    ReplyDelete
  31. H κυβέρνηση βασίζεται στην υπευθυνότητα και την εντιμότητα και το έχει αποδείξει , θα βγάλει τη χώρα από την οικονομική κρίση και θα της δώσει το ανέβασμα που της χρειάζεται. Η οικονομία πάει πολύ καλά και όλα είναι μελετημένα και προγραμματισμένα, τα δάνεια αρχίζουν να πέφτουν βροχή και από το ΤΕΜΠΜΕ και από το ΕΣΠΑ.
    Συγνώμη αλλά αυτή είναι η αλήθεια και έτσι έχουν τα πράγματα

    ReplyDelete
  32. @Θ. Χαραλαμπόπουλος: Eάν μιλάς σοβαρά, πράγμα που απεύχομαι, συγγνώμη πρέπει να ζητήσεις όρθιος μπροστά στον καθρέφτη...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...