July 1, 2009

Νέα έκδοση της Αγίας δικαιοσύνης




Νέα έκδοση της Αγίας δικαιοσύνης θα μας προκύψει σήμερα, μετά την επιλογή της ηγεσίας της από την κυβέρνηση. Την επιλογή, βέβαια, κατ' ευφημισμό την κάνει η κυβέρνηση. Φρόντισε προηγουμένως να πάρει, ως όφειλε, την έγκριση της Αγίας οικογένειας.


Η Αγία οικογένεια διά του Πατριάρχη της, έδωσε την έγκρισή της για εκείνους τους δικαστικούς μόνο, που εγγυώνται ότι τα πολυπληθή μέλη της οικογένειας θα μείνουν στο απυρόβλητο, σε ό,τι αφορά το σκάνδαλο της SIEMENS. Επειδή δε αυτό για το οποίο χαρακτηρίζεται η πολιτική ζωή στην Ελλάδα, είναι η σοβαρότητα, μετά την επιλογή, η κυβέρνηση θα δηλώσει ότι επιλέχθηκαν οι ικανότεροι από τους ικανούς.

10 comments:

  1. και φυσικά θα επιλεγούν οι ικανότεροι από τους ικανούς ...στο κουκούλωμα σκανδάλων.

    ReplyDelete
  2. @Monahikos likos: Ετσι είναι, ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση. Και σωστός, είναι κυρίως αυτός που έχει εύκαμπτη μέση.

    ReplyDelete
  3. Αντε μετά να βρείς το δίκιο σου

    ReplyDelete
  4. @De profundis: Φαντάζομαι ότι αν θέλεις πολύ να το βρεις, θα πρέπει να αποτανθείς προηγουμένως στον Κυριάκο. Με το δωράκι σου. Καμιά καφετιέρα SIEMENS ίσως.

    ReplyDelete
  5. Swell, καλησπερα,
    ηταν προγραμματισμενη η αλλαγη, αλλα επισπευτηκε τωρα;

    ReplyDelete
  6. @Cynical: Καλησπέρα, τουλάχιστον ο Σανιδάς βγήκε στη σύνταξη στις 30/6. Μ' αυτή την έννοια ήταν προγραμματισμένη η αλλαγή. Εγώ βέβαια αναφέρομαι στην επιλογή των συγκεκριμένων προσώπων. Αυτή ήταν εγκεκριμένη από την Αγία Οικογένεια. Εχουν, βλέπεις, τόσες ανοιχτές υποθέσεις...

    ReplyDelete
  7. Μετά από αυτά τα σχόλια ...
    "...Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στον προαύλιο χώρο του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) και ειδικότερα στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο του απερχόμενου προέδρου του Γεώργιου Παναγιωτόπουλου, το οποίο βρισκόταν στον προαύλιο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου.

    Από την έκρηξη που σημειώθηκε στις 12:10 δεν υπήρξαν τραυματισμοί..."

    ReplyDelete
  8. @Paratiritis: Δεν φαντάζομαι να συνδέεις τα σχόλια με αυτή τη θεάρεστη γεμάτη νοήματα ενέργεια που έγινε;

    ReplyDelete
  9. @Swell : ΝΑΙ !

    ReplyDelete
  10. @Paratiritis: Ντροπή σου!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...