July 16, 2009

Πες μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι...


 
Όταν είναι φίλοι σου ο Εφραίμ και ο Αρσένιος. Ο Βουλγαράκης κι ο Μεϊμαράκης. Το φτωχόπαιδο ο Ρουσόπουλος. Οταν είναι φίλος σου ο καντινιέρης ο Μαγγίνας (κλικ), αλλά κι ο βλάχος Σουφλιάς. Οταν είσαι κολλητός με τον καταδικασμένο Κεφαλογιάννη και την κόρη του. Οταν έκανες παρέα με το Χριστοφοράκο. Οταν έχεις τον Παυλόπουλο σε πολύ σημαντική θέση. Οταν σε εξυπηρετούν οι φίλοι σου Σανιδάς και Παπαγγελόπουλος, στο μέτρο των δυνατοτήτων και της θέσης του ο καθένας.


Όλοι αυτοί είναι μπλεγμένοι σε βρώμικες (sic) ιστορίες. Σε μια ευνομούμενη χώρα, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, θα ήταν πίσω από τα σίδερα. Περιέργως όλοι αυτοί έχουν υπάρξει φίλοι σου. Αλήθεια, εσύ τί είσαι;

19 comments:

  1. Α πα πα, μα για ποιόν να λέει....
    Ο σκυλούκος τι κάνει???
    Το Όνειρο τέλος.

    ReplyDelete
  2. @Patsiouri: Καλησπέρα,

    Λυπάμαι πολύ για το Ονειρο. Κρίμα...
    Ο Rebel το παλεύει ακόμα, πάντως είναι καλύτερα!

    ReplyDelete
  3. Θα αποφύγω τους συναισθηματισμούς και θα ανεβάσω σύντομα πόστ με τις προτάσεις του "Ελληνάρα" σχετικά με την κατάληξη του νεκρού σώματος του Ονείρου...
    ( Το οποίο θα αποτεφρωθεί σε ειδικό κρεματόριο σκύλων σε λίγες μέρες).

    ReplyDelete
  4. Ξέρεις Sweel κι όταν είσαι εσύ στη στενή πάλι όλους αυτούς τους βλέπεις πίσω από τα σίδερα....
    Εκτός κι αν πιστεύεις ότι βάλανε τον Παπαγγελόπουλο στην ΚΥΠ για τα γλυκά του μάτια.
    Μέχρι τις εκλογές οι προβοκάτσιες θα πάνε σύνεφο και να δω όλοι όσοι πήρανε τοις μετρητοίς τους διαλόγους των ανθρώπων του υποκόσμου που εμπλέκουν πολιτικά πρόσωπα και που διέρευσε το ευαγές ίδρυμα της Κατεχάκη πως θα αμφισβητήσουν τους νέους διαλόγους, αυτή τη φορά με τους τρομοκράτες της Σέχτας που θα εμπλέκουν κάποιους άλλους πολιτικούς.
    Ήδη τα παπαγαλάκια της ΕΛΑΣ άρχισαν να στρώνουν το έδαφος για συλλήψεις 3 τρομοκρατών της Σέχτας το Σεπτέμβριο, μόνο τα ονόματά τους δεν μας είπανε.

    ReplyDelete
  5. @Patsiouri: Πού βρίσκεται αυτό το κρεματόριο που λες;

    ReplyDelete
  6. @Monahikos likos: Ξέρω, θα γελάσουμε πολύ στο άμεσο μέλλον. Αλλά πές μου κάτι βρε Λύκε, εσύ τί άκρες έχεις και μαθαίνεις πρώτος τι λένε τα παπαγαλάκια της αστυνομίας; Βρε αθεόφοβε, μήπως είσαι της ασφάλειας και μας το παίζεις ανάρχας στο διαδίκτυο; Θ' αρχίσω να σε προσέχω...

    ReplyDelete
  7. Απευθύνθηκα σε μία κλινική στην Κηφησιά, τον Άγιο Μόδεστο, που βρήκα στο ίντερνετ.
    Ηρθαν και πήραν το Όνειρο μετά το γεγονός, θα την κρατήσουν για κάποιο λόγο σε ψυγείο και σε καμια βδομάδα θα αποτεφρωθεί στα Καμμένα Βούρλα όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις τους.
    Τουλάχιστον κάποιος από την οικογένεια άσκησε το δικαίωμα του στην ευθανασία και την αποτέφρωση.
    Αλί από'μας.
    Η τιμή ήταν αλμυρή αλλά ειλικρινά το είχα απωθημένο την αποτέφρωση.
    Και επειδή είμαι και καχύποπτη, ζήτησα να παρευρεθώ και να τη χαιρετήσω και εκεί και είναι ο.κ, θέλω να πω δε θα την ξεφορτωθούν πουθενά αλλού και να μου δώσουν μούφα στάχη.

    ReplyDelete
  8. @Patsiouri: Σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία. Αχρείαστη να 'ναι...

    ReplyDelete
  9. Οντως...στο εύχομαι.

    ReplyDelete
  10. Ε, όχι και της ασφάλειας....
    Για τουλάχιστον ειδικό συνεργάτη του Παπαγγελόπουλου με κόβω!!!
    Καλά εσύ δεν άκουσες τον Γιώργο Φιλιππάκη στο ALTER να προαναγγέλει τις συλλήψεις των τρομοκρατών της Σέχτας το Σεπτέμβριο?

    ReplyDelete
  11. @Monahikos likos: Αντε κι εις ανώτερα! Το ALTER το έχω κόψει από τότε που προέγραψα το Χατζηπαπάρα...

    www.swell-swell.blogspot.com/2007/02/blog-post_17.html

    ReplyDelete
  12. @patsiouri,Swell
    Εγώ το φιλαράκο μου τον έθαψα στον κήπο μου και δεν το έχω μετανιώσει, έχω και την αίσθηση πως η μανταρινιά είναι πιο καρπερή φέτος και μ' αρέσει αυτή η φυσική ανακύκλωση. Βέβαια, ήταν μικρόσωμος. Εύχομαι το καλύτερο για το Rebel.

    ReplyDelete
  13. @Pointer: Σ' ευχαριστώ πολύ! Έχω σκύλους από το 1980. Πλέον είναι όλοι γύρω από το σπίτι μου. Και αν δεν σ' ένοχλεί, μπορείς να τους δεις εδώ:

    www.swell-swell.blogspot.com/2007/07/blog-post_16.html

    ReplyDelete
  14. Πάντως δεν είμαι φίλη των ανωτέρω. Θεός φυλάξει.
    Βάλανε και τον Παπαγγελόπουλο Διοικητή της ΕΥΠ, για να χρυσώσουν το χάπι στους Εισαγγελείς, γιατί δεν διάλεξαν ένα απ' αυτούς για Εισαγγελέα του ΑΠ. Εισαγγελέας του ΑΠ ορίστηκε Δικαστής (ο Τέντες).

    ReplyDelete
  15. Pointer:
    Δεν έχω κήπο δυστυχώς, αλλά ούτως η άλλως διάλεξα την αποτέφρωση από απωθημένο, μιας και το ίδιο θέλω να γίνει όποτε και με μένα.
    Ασε που το Όνειρο ήταν 32 κιλά.
    Η τέφρα πάντως θα σκορπιστεί σε ένα μέρος που αγαπούσε πολύ για τις βόλτες της...

    ReplyDelete
  16. @Meropi: Εχουμε μια "δικαιοσύνη" που τα εισαγωγικά της πηγαίνουν "γάντι".

    ReplyDelete
  17. @@Meropi, Pointer: Eίναι πολύ όμορφο να μένουν για πάντα, εκεί που αποδεδειγμένα τους άρεσε πολύ. Εκεί που έτρεχαν, εκεί που έπαιζαν, εκεί που έβρισκαν τους φίλους τους.

    ReplyDelete
  18. Τι είναι; Ένα παραστρατημένο τέκνο ίσως; Ένα κολεγιακό χαλβαδάκι που το παρέσυραν οι κακές συναναστροφές; Έλα, τώρα κι εσύ, φίλε μου, μη γίνεσαι σκληρός...
    Την καλησπέρα μου!

    ReplyDelete
  19. @Koptoraptou: Αγαπητή μου δεν μπορώ να δεχτώ τα περί κακών συναναστροφών, όταν έχει δίπλα του μια τόσο σπουδαγμένη σύζυγο. Εμείς τί να πούμε; Καλό Σ/Κ!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...