July 5, 2009

Είπε το little George boy...



Οτι καμμία αλλαγή δεν είναι εφικτή δίχως αυτονομία της πολιτικής από κάθε είδους συμφέροντα. Το είπε σε συνέντευξή του στην ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ. Με δικά του, όπως είναι φανερό, λόγια. Πρόσθεσε ότι η αυτονομία της πολιτικής χτίζεται μόνο με θεσμικές αλλαγές, για τις οποίες χρειάζεται πρώτα απ' όλα πολιτική βούληση.

Και ρωτώ το little George boy, με την αυτονομία από το ΠΑΣΟΚ τί γίνεται; Ποιό ΠΑΣΟΚ; Αυτό του Σκανδαλίδη, του Λάμπρου, της Βάσως, του Πάγκαλου, του Κακλαμάνη, των "παιδιών" του Ακη και λοιπών δυνάμεων...   Δυνάμεις σαν τον Παναγιωτακόπουλο, που σαν πρόεδρος του ΟΠΑΠ, έχτισε μια πολύ "ωραία" σχέση με διαφημιστική εταιρία.  Εταιρία που δεν ήξερε κανείς μέχρι τότε και στην  οποία έδωσε όλους τους διαφημιστικούς λογαριασμούς του ΟΠΑΠ!   Το "προξενιό" το έκανε η τότε γκόμενα  του Ακη, που εργαζόταν στη διαφημιστική εταιρία.  Η οποία άνοιγε τα πόδια της και, μέσω αυτών, άνοιγε και πόρτες.  Ομορφος πασοκικός κόσμος...

Μη σκέφτεσαι λοιπόν να το παίξεις Σημίτης, όταν έρθει η ώρα κι αρχίσει να βουίζει ο κόσμος, που δήθεν δεν ήξερε για τον Τσουκάτο. Ρώτησε να μάθεις, για παράδειγμα, ποιόν "φύτεψε" ο Σκανδαλίδης στο ΚΕΘΙ, παραμονές των εκλογών του 2004. Ποιός ήταν ο σοσιαλιστής αυτός με το ευαίσθητο δέρμα, που ήθελε κι έβαλε τζακούζι στο γραφείο του.

12 comments:

  1. Και το Little George αντιμέτωπο με τους νταβατζήδες; Χτύπα Γιώργο, μην τους αφήνεις να κλεβουν την πατρίδα.

    ReplyDelete
  2. Τι είναι το ΚΕΘΙ?

    ReplyDelete
  3. @Wert01gf: Τα πιάσαμε τα λεφτά μας, σε ρόλο terminator το little George boy...

    ReplyDelete
  4. @Monahikos likos: Kέντρο Θεμάτων Ισότητας. Παραμονές των εκλογών, εκτός από το διευθυντή με το τζακούζι, είχαν και δεκάδες όρθιους στα γραφεία. Τόσους είχαν προσλάβει...

    ReplyDelete
  5. Το νόημα των πολιτικών εξαγγελιών είναι το ίδιο.
    Αυτό που αλλάζει είναι η σύνταξη των προτάσεων με νέες λέξεις και εκφράσεις που να μην θυμίζουν άλλες εποχές.Οι επικοινωνιολόγοι γι αυτό πληρώνονται.
    Το χειρότερο είναι να πληρώνεις εσύ ο ίδιος τον "επιστήμονα κατασκευαστή" της ψευτιάς που σου σερβίρει,απο την έμμεση φορολογία της τσέπης σου..!

    ReplyDelete
  6. Τσέκαρε στο nonews-news το Post 9875 (Απάντηση στο συμπαρουσιαστή του Τράγκα...).
    Φαινομενικά off-topic, αλλά σε κανα δυο χρονάκια σε βλέπω διαπλεκόμενο με κόττερο, θα μας πας καμιά βόλτα;
    Καλή μέρα και καλή εβδομάδα :-)

    ReplyDelete
  7. Απ' το κουρδιστό πορτοκάλι είναι τελικά (.../2009/07/m.html)

    ReplyDelete
  8. @Υannispap: Aν θυμάσαι το σύνθημα με το "τρισήμισι χρόνια" της ΝΔ, κι αυτό επικοινωνιολόγοι το έβγαλαν. Από αυτή τη μεγάλη κατηγορία που δεν ξέρουν ούτε ελληνικά...

    ReplyDelete
  9. @Pointer: Σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αν με βάλει στο συνάφι του ο Χατζητέτοιος, μέχρι και lear jet θα πάρω. Οπότε μπορείς να θεωρείς τη βόλτα σίγουρη.

    ReplyDelete
  10. Swell, παρατηρώ ότι δεν δειχνεις την πρέπουσα ευαισθησια για τους ανθρώπους με νοητικά προβλήματα. Ο little George boy, νομίζει ότι όλοι έχουμε πάνω κάτω το δικό του IQ.

    Λοιπόν, όπως ειδες στην γλώσσα των κυκλωμάτων της νυχτας το ξεπλυμα χρηματων το λένε "μπουγαδα", στην γλώσα των πολιτικων, off shore.
    Προτεινω τον Βλάστο στο Επικρατειας του Πασοκ και αυτόν τον ...Κρητικαρο με το παρατσουκλι "Τονια" στο Επικρατειας τυς ΝΔ.

    ReplyDelete
  11. @Katerina: Kαλησπέρα, με παρεξήγησες! Εγώ συμπαθώ πολύ το little George boy. Μ' αρέσουν πολύ τα παιδιά. Θαυμάζω την αθωότητά τους. Συμφωνώ με την πρόταση που κάνεις για τις υποψηφιότητες στο Επικρατείας. Ιδιαίτερα η Τόνια θα ταιριάζει πολύ με τη Σαλώμη. Δεν νομίζεις;

    ReplyDelete
  12. Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΙΣΘΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΙΑ.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...