September 10, 2009

Μεγάλη αντίδραση κι ένταση στην Αργολίδα





Παραιτήθηκε σήμερα ο Γ. Αδριανός από τη θέση του δίπλα στον πρωθυπουργό, γιατί κατεβαίνει υποψήφιος στην Αργολίδα. Αν και αναμενόταν το γεγονός από καιρό, πυροδότησε αντιδράσεις.


Στους δρόμους βγήκαν αμέσως και διαδηλώνουν τώρα οι συνυποψήφιοί του όλων των κομμάτων στην Αργολίδα, αλλά και οι ιδιοκτήτες των DVD club της περιοχής. Και οι δύο κατηγορίες πιστεύουν ότι ο Αδριανός στην προσπάθειά του να εκλεγεί, θα μοιράζει στους ψηφοφόρους το dvd του Ζαχόπουλου. Δηλώνουν δε ότι αυτό καθιστά τον αγώνα τους άνισο και γι' αυτό δεν θα το επιτρέψουν.

Δεν θα μπορούσαν άραγε να βρουν ένα βίντεο με τη Ροζαλία; Αυτό φαντάζομαι θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον από τις πατσές του Ζαχόπουλου.

5 comments:

  1. μην τα λες ετσι...ξαφνικά....τετια νέανα προλαβω να παρω τα υπογλώσσια αδελφέ

    ReplyDelete
  2. προφανώς αναφέρεσαι στην υποψηφιότητα Αδριανού στην Αργολίδα....

    ReplyDelete
  3. @Pentanostimi: Σε καταλαβαίνω μεν, αλλά προέχει η άμεση και σωστή ενημέρωση των αναγνωστών. Αυτό το άμεσο βέβαια, οδήγησε στη λάθος αναγραφή του ονόματος του υποψηφίου. Λάθος που εντόπισε ένας λύκος!

    ReplyDelete
  4. @Monahikos likos: Σ' ευχαριστώ πολύ για τη διόρθωση. Κι εντυπωσιάστηκα μαθαίνοντας ότι έχω ένα γραμματιζούμενο λύκο, αναγνώστη.

    ReplyDelete
  5. Επίκαιρο

    Νικητής και τροπαιούχος ο Σημίτης είχε δηλώσει όταν επικράτησε του Τσοχατζόπουλου, Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΝΙΚΗ
    Καιρός είναι να χωνέψει και την πρώτη ήτα.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...