September 11, 2009

Ακυρώνεται το ντιμπέιτ των δύο αρχηγών






Εκπληξη γενικώς και δυσαρέσκεια ειδικώς στη ΝΔ, προκάλεσε η ακύρωση του ντιμπέιτ από πλευράς ΠΑΣΟΚ. Οι εκπρόσωποί του αποχώρησαν από την επιτροπή όπου συζητούσαν το θέμα. Η ΝΔ κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του για φυγομαχία επειδή, όπως λένε, δεν έχουν πρόγραμμα.

Αυτό φανερώνει την άγνοια της ΝΔ. Στην πραγματικότητα, το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να ακυρώσει το ντιμπέιτ μετά τη χθεσινή συνέντευξη του Καραμανλή στο MEGA και τον Γ. Πρετεντέρη. Ειδικότερα, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πανικοβλήθηκαν όταν ο Καραμανλής χρησιμοποίησε το ρήμα "απεκδύομαι." Ρώτησαν τον πρόεδρο αν ξέρει τι σημαίνει το ρήμα κι αυτός τους ρώτησε τι γλώσσα είναι! Συνειδητοποίησαν έτσι ότι αν στη μεταξύ των αρχηγών συζήτηση, ο Καραμανλής χρησιμοποιούσε κάποιο τέτοιο ρήμα, ο ΓΑΠ θα βραχυκύκλωνε και θα κοιτούσε τον συνομιλητή του, όπως κοιτούσε τον Οικονομέα όταν χρησιμοποίησε το επίθετο "φρενήρης." Και για να αποφύγουν μια τέτοια "ωραία" στιγμή, ακύρωσαν το ντιμπέιτ.

29 comments:

  1. Αν σε διαβάσει ο tzonakos δεν σε σώνει τίποτα...

    ReplyDelete
  2. @Μοnahikos likos: Καλημέρα, έχεις δίκιο το ξέρω. Εχουμε φύγει με τη βάρκα και δεν θα πούμε ποτέ που είμαστε...

    ReplyDelete
  3. Καμιά φορά με σένα Swell μου δεν καταλαβαίνω πότε τελειώνει η αλήθεια και αρχίζει η σάτιρα. Να, π.χ. τώρα δεν κατάλαβα αν η ανάρτηση σου αυτή, πέραν της προφανούς σάτιρας, περιέχει και αλήθεια. Λες να γέρασα και κουρκούτιανε το μυαλό μου????

    ReplyDelete
  4. @Meropi: Αγαπητή μου με προσβάλλεις! Πάντοτε κυνηγώ την αληθινή είδηση, μακριά από φρου-φρου κι αρώματα, πόσο μάλλον σάτιρα. Παραφράζοντας το παλιό slogan της ΠΙΤΣΟΣ, έχω υιοθετήσει το "Swell-εμπιστοσύνη".

    ReplyDelete
  5. Όλα καλά αλλά εγώ από τον Καρά Αμάν Αλή τον Β' με τους Πολύδωρες τους φονιάδες του και τους πυρομανείς Υπουργούς του προτιμώ ΧΙΛΙΕΣ φορές τον Παπανδρέου τον Γ' ... άλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία :-)

    ReplyDelete
  6. @Grsail: Αν είσαι της άποψης "από δύο κακά, διαλέγουμε το μικρότερο" ο.κ. Εγώ δεν διαλέγω κανένα.

    ReplyDelete
  7. Μα πού ειναι, μα πού ειναι, πού εχουν πάει, δεν θα τους βρω να του τρυπήσω τη βάρκα !

    Ακους εκει δεν ξέρει ελλήνικος το Τζόρτζ δε ΓΑΠ φρομ Γκρις δε νεξτ μπέττερ πράϊμ μίνιστερ μας !

    ReplyDelete
  8. @Tzonakos: Δεν φταίει αυτός που δεν έμαθε ελληνικά. Αφού ούτε η μητέρα του ήξερε για να του τα μάθει. Ο πατέρας του είχε άλλες ασχολίες, άρα είναι λογικό κι αναμενόμενο το παιδί να μην ξέρει τις λέξεις φρενήρης κι απεκδύομαι.

    ReplyDelete
  9. @Swell : milate gia sosta Ellinika?
    tote kante kamia volta se kana cafe,
    na'kousete Neollinika apo Neoellines
    opos: ok, chiao, seeyou, hello,...
    kathe hora diethnos haraktirizete apo to lao tis. esis monternoi
    Neoellines glosologoi, diethnos iste
    MALAKES.

    ReplyDelete
  10. καλό μεσημέρι swell: ο ένας προσπαθεί να βρεί το αδύνατο σημειο του άλλου αλλά καθώς θα πέφτουν και οι δύο εμάς θα καταπλακώσουν
    @αλλενάκι

    ReplyDelete
  11. καλό μεσημέρι swell: ο ένας προσπαθεί να βρεί το αδύνατο σημειο του άλλου αλλά καθώς θα πέφτουν και οι δύο εμάς θα καταπλακώσουν
    @αλλενάκι

    ReplyDelete
  12. @Swell
    Ωραία το είπες !
    Το ίδιο λέει και η ... Σβετλάνα της πολιτικής, ο "στρατηγός Λάμαχος" ... κα Αλέκα :-)))

    ΥΓ. Δεν είμαι Πασόκος ... δεν είμαι Κου Κου Ε, δεν είμαι κολητάρι του σκοτεινού Φλωράκη (βλ. Κύρκος) δεν είμαι πουλητάρι ... δεν εχω δεσμούς με κόμμα δεν έχω κομματικές υποχρεώσεις δεν έχω κομματικές προσδοκίες ... είμαι ελεύθερος !

    ReplyDelete
  13. Μη μαλώνετε παιδιά!
    Απλώς ακυρώθηκε επειδή κατάλαβαν οτι δεν θα το έβλεπε κανείς!

    ReplyDelete
  14. @Apodimos: You can keep sucking whatever you like and forget about us.

    ReplyDelete
  15. @Αλλενάκι: Οπως το λες είναι, αλλά μη χάνεις την ελπίδα σου.

    ReplyDelete
  16. @Grsail: Aν είσαι ελεύθερος, γιατί προτιμάς ΓΑΠ από ΚΑΡ; Τί λογική είναι αυτή;

    ReplyDelete
  17. @Μαίρη Σάββα: Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Ειδικά εσύ ξέρεις πόσο αρέσουν στους Ελληνες τα παραμύθια. Δεν θα το έχαναν για τίποτα.

    ReplyDelete
  18. τι έγινε δεκανικάκι; πάλι ο ΓΑΠ σου φταίει; ρούφα λίγο τώρα και θα σου περάσει

    ReplyDelete
  19. @Swell
    ... απλή λογική : προτιμώ την ΝΔ από το ΛΑΟΣ και τον ΣΥΝ από το ΚΚΕ, επίσης προτιμώ το ΠΑΣΟΚ από την ΝΔ, δεν είναι όλα ασπρόμαυρα ... υπάρχουν και οι αποχρώσεις του γκρίζου ... όποιος δεν τις βλέπει είναι ανυποψίαστος ή απλώς ... υποκριτής ... :-))

    ReplyDelete
  20. Nα, ορίστε μεσιέ Σουέλ, μια χαρά τα ειπε ο grsail, απλά.
    Διαφωνείς με την άποψή του ;
    Ρωτάω επειδη θα μπορούσε να με εκφράζει κι εμένα απο μια σκοπιά.
    Γύρισες απο την βόλτα με τη βάρκα ;

    ReplyDelete
  21. @Swell:Dear Swell,
    vlepo enohlithikes giati den sou arese auto pou ides sto kathrefti.distihos den aresi sto Neoellina na vlepi ti mouri tou...
    os anafora to glipsimo,e se auto iste
    pagosmios Champions!
    xerete, frapedomagas ine Neoelliniki
    patenta!

    ReplyDelete
  22. @Anonymous 21.21: Είναι μάλλον η εμπάθεια που σε κάνει να θεωρέίς ότι είμαι δεκανίκι κάποιου. Μήπως μπορείς να μου πεις τίνος, για να μάθω κι εγώ;

    ReplyDelete
  23. @Grsail: H διαφορά μας είναι ότι εγώ δυσκολεύομαι να βρω διαφορές μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Σύντομα πάντως, στις 5 Οκτωβρίου, θα δούμε ποιός έχει δίκιο.

    ReplyDelete
  24. @Tzonakos: Δες την απάντησή μου στον Grsail. Ταιριάζει γάντι και σε σένα. Και όχι, δεν γυρίσαμε. Κρυβόμαστε από σένα.

    ReplyDelete
  25. @Apothimos: Πρώτα αποφάσισε με ποιό ψευδώνυμο θα υπογράφεις. Μου αρέσουν πολύ τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείς. Φανερώνουν μια ευρύτητα πνεύματος...

    ReplyDelete
  26. Εδώ μου είσαι ακόμα; δεν πήγες στο Αnti(ΓΑΠ)news α βγάλεις χολή; αλλά ναι, εσύ δεν εγκρίνεις κανένα εκ των δύο, δοκισίσοφε σπεκουλαδόρε.

    ReplyDelete
  27. Αλήθεια αναβήθηκε το Μεντράνο????
    Οχι ρε πούστη...

    ReplyDelete
  28. @Patsiouri: Δυστυχώς ναι, ακυρώθηκε. Και αν είδες τη χθεσινή συνέντευξη με τίτλο "Αλλα γι' άλλα απαντώ κι εγώ 'μαι το πρωθυπουργό", όπου με τα γνωστά ελληνικά δεν υπήρξε ποτέ σχέση μεταξύ των ερωτήσεων που δεχόταν και των απαντήσεων που έδινε. Η απώλεια δηλαδή είναι τεράστια.

    ReplyDelete
  29. @Anonymous 20.56: Δεν ήξερα ότι υπάρχει νόμος του βασιλέως που επιβάλλει να εγκρίνουν όλοι κάποιον από τους υποψήφιους.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...