November 1, 2009

Το ανθρωπόμορφο κτήνος της Βάρκιζας

Τον κομπλεξικό, τον ηλίθιο, το ανθρωπόμορφο κτήνος, μπορείς να τους δεις παντού. Αυτή τη φορά "χτύπησαν" στη Βάρκιζα. Θύμα του κτήνους με τη γαμημένη ψυχή και μυαλό, ένας σκύλος. Ενας φιλικός σκύλος που ακολουθούσε τα παιδιά στη διαδρομή σπίτι-σχολείο και πίσω.

Ο Δήμος τον είχε στειρώσει. Παρ' όλα βρέθηκε το ανθρωπόμορφο κτήνος που ενοχλήθηκε από το σκύλο. Και έγινε ο δήμιος του σκύλου. Αλίμονο στα καημένα παιδιά του κτήνους.



Του αθώου κι ανυπεράσπιστου σκυλάκου που συντρόφευε καθημερινά τα νεαρά παιδιά που πήγαιναν στο γυμνάσιο-λύκειο της Βάρης από την περιοχή κοντά στο Μακ Ντόλναντ, όπου κι έμενε τους 2 τελευταίους μήνες που είχε βρει καταφύγιο μαζί με άλλη μία σκυλίτσα, πίσω απο ένα κατάστημα της λεωφ.Βάρης. Εκεί κοντά βρέθηκε κρεμασμένο με σύρμα στη μάντρα του εγκαταλελειμένου πλέον κτηρίου των Γκούντις που συνορεύει με το βουνό. Είχε στειρωθεί πρόσφατα από το Δήμο μας και ήταν αγαπητός σε όλους, καθώς ήταν πολύ ήμερος και καλόβολος.

Μια κυρία τηλεφώνησε στο Δημαρχείο το πρωί (30-10-09) και πήγαμε στο σημείο με την υπεύθυνη δημοτική υπάλληλο για το πρόγραμμα προστασίας των αδεσπότων, παίρνοντας μαζί μας πρώτες βοήθειες, νομίζοντας ότι πρόκειται για τραυματισμένο σκυλί κι εκεί διαπιστώσαμε ότι ήταν νεκρό, αφού είχε κρεμαστεί από το προηγούμενο βράδυ με σύρμα έχοντας κάνει γερή θηλιά που μόνο με τανάλια μπορέσαμε να κόψουμε! Παρακαλούμε πολύ όποιος γνωρίζει ή είδε ύποπτες κινήσεις το βράδυ της 29-10-09 στον προαύλειο χώρο του πρώην Γκούντις, να ενημερώσει το τοπικό αστυνομικό τμήμα ή το Δήμο μας ή το τηλ.6937145280. Θα δοθεί γερή αμοιβή για αποτελεσματιές πληροφορίες

Το πήρα από δω: http://anemos5.blogspot.com/2009/10/blog-post_9838.html

10 comments:

  1. Μένεις άφωνος μπροστά σε τόση κτηνωδία...

    ReplyDelete
  2. Δεν μπορώ να σχολιάσω. Μπορώ μόνο να πω "α ρε κάθαρμα, να σε πετύχαινα εκείνη την ώρα..."

    ReplyDelete
  3. @Μonahikos likos: Ετσι είναι. Πριν πολλά χρόνια με απείλησε ο γείτονάς μου εδώ, ότι αν ξαναπλησίαζε ο τότε σκύλος μου στο σπίτι του, θα τον φόλιαζε. Του απάντησα ότι αν τόκανε, θα του φόλιαζα κι εγώ την κόρη του. Ετσι τελείωσαν και οι φανερές διαμάχες. Συνεχίζονται όμως τα παράπονα σε τρίτους. Χέστηκα...

    ReplyDelete
  4. @Οι Αθλιοι: Πόσο θάθελα κι εγώ το ίδιο, δεν μπορείς να φανταστείς...

    ReplyDelete
  5. Δεν ξέρω πόση βιαιότητα έχει μέσα του ο άνθρωπος αλλά προσωπικά πιστεύω ότι θα μπορούσα άνετα με τα χέρια μου και τα δόντια μου να σκότωνα άνετα τα κτήνη που έκαναν αυτό το έγκλημα βασανισμού.

    ReplyDelete
  6. @Greek rider: Oπως είχε πει και ο Ράιχ, είναι εξίσου ικανός και για το καλό και για το κακό.

    ReplyDelete
  7. Απίστευτο.Δεν έχω λόγια...Μου έρχεται να κλάψω πραγματικά. Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο νοσηρά μυαλά;

    ReplyDelete
  8. @Alexandros: Και όμως Αλέξανδρε, υπάρχουν "άνθρωποι" με τέτοια μυαλά. Φαντάσου την ψυχή τους...

    ReplyDelete
  9. Τι κρεττινισμός. Πότε επιτέλους θα ποινικοποιηθούν τέτοιες πράξεις;
    Σε όλη την Ευρώπη απαγορεύονται αυτά τα αίσχη.

    ReplyDelete
  10. Κάποιος κωλόγερος θα το έκανε, κλασσικά πράγματα.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...