November 16, 2009

Ο Αβραμόπουλος της Ντόρας





Ψώνισε κι αυτή από σβέρκο.  Το απόλυτο κενό.

41 comments:

  1. Είναι και ωραίος άντρας, όλα τα έχει ο άτιμος.

    ReplyDelete
  2. Mια χαρά θα του πήγαινε νάναι εκδότης του Cosmopolitan. Και πήγε και χαντακώθηκε στην πολιτική. Αλήθεια, στις θειές σου τους αρέσει ο λιμοκοντόρος;

    ReplyDelete
  3. Αρέσει σε όλες τις θείες από 57 και άνω. (Τώρα γιατί 57; Εντάξει μια εκτίμηση έκανα και δεν έχω ούτε ένα λινκ που να οδηγεί σε έρευνα που το αποδεικνύει)

    ReplyDelete
  4. Είναι μπέης λένε, και φτύνουν από αηδία....

    ReplyDelete
  5. Λένε ότι είναι γκέι. Μπορεί το Ντοράκι να θέλει να κερδίσει την υποστήριξη μερίδας του πληθυσμού με τις ίδιες προτιμήσεις.

    ReplyDelete
  6. Swell ποιες θειες της ; εδω ,ακουσον ακουσον, της αρεσε αυτος ο απλοικος βουκολος ,ο επικυρηξιματιας δεν θα της αρεσει αυτος ο πελοποννησιακος πολυποικιλιακος φλωρος.!

    ReplyDelete
  7. Εχει και το νι και λι που στολίζει τη φωνή!

    ReplyDelete
  8. @Tsaousa: Γεμάτος προσόντα είναι άτιμος, κάτι σαν HONDA σε άνθρωπο.

    ReplyDelete
  9. @Christos: Eίναι φωτογενής όμως και με χαμόγελο Kolynos. Πώς να του αντισταθεί; Εδώ στη γοητεία του (λένε ότι) υπέκυψε και ο Καραμανλής.

    ReplyDelete
  10. @Paratiritis: Οταν δε φορά εκείνο ΤΟ ΡΟΖ ΣΑΚΑΚΙ he becomes simply irresistible.

    ReplyDelete
  11. Swell, πηγε με την Dora ,οχι φυσικα για ιδεολογικους λογους ,αλλα για να ειναι κοντα με την αλλη αδελφη ψυχη,τη λουγκρα με το πριονι.
    Swell γιατι να μηντου αντισταθει;Eδω η θεα, αντισταθηκε σε ολοκληρο το εβραικο lobby και σταθηκε ορθια.!

    ReplyDelete
  12. Χα χα χα, τη λούγκρα με το πριόνι!
    Θεός!

    ReplyDelete
  13. @@Patsiouri, Christos: Πρόκειται για την πιο αιμοβόρα λούγκρα που ξέρω...

    ReplyDelete
  14. Ο κανόνας είναι ο εξής: Ό,τι γράφουμε, ό,τι λέμε, ακόμα κι αν αφορά σε τρίτα πρόσωπα, χαρακτηρίζει εμάς. Όπως, λ.χ., τα σχόλια που γράφουμε εδώ.

    Swell, στ' αλήθεια λυπάμαι γιατί έκανα λάθος πιστεύοντας ότι μπορούσες να διακρίνεις την σάτιρα από την κακοήθη φοβική και μισαλλόδοξη προσωπική επίθεση. Θα λυπηθώ ακόμα περισσότερο αν μου πεις ότι είσαι νέος άνθρωπος.

    ReplyDelete
  15. Όλοι ψωνίσαμε από σβέρκο γενικώς Swell

    ReplyDelete
  16. @Kατερίνα σ-M: Ενώ συμφωνώ απόλυτα με την πρώτη παράγραφο του σχολίου σου, αδυνατώ να καταλάβω τη δεύτερη. Πες μου, σε παρακαλώ, που είδες ότι πρόκειται για φοβική και μισαλλόδοξη επίθεση.

    ReplyDelete
  17. @Kakalon: Μια ζωή ψωνίζουμε από σβέρκο. Γι' αυτό η Ελλάδα είναι αυτή που είναι. Εμείς φταίμε. Ισχύει το "ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν."

    ReplyDelete
  18. HONDA σε άνθρωπο ;
    Τι λες ωρε ; Ρε τον Αρη ρε ;
    αυτον τον άρχοντα με τα πολυτελή γραφεία, τον ατσαλάκωτο πρίγκιπα ;
    Τον πρωην υπουργό ;
    Ρε τον Αρη !
    Ειμαι μπερίεργκο άν'τρωπο να μάτει αν Αρης έρτει μαζι μας για μπύρες αμα μεθύσει και τονε ρωτάω πώς τον λένε τι τα μου λέη ; ... Αρης, Χικ-άρης ή .... παπ....

    ReplyDelete
  19. swell υπαρχουν και επισκεπτες σου που αντιδρουν στα κειμενα σου και ισως στα σχολια που ακολουθουν ,η κατερινα σ-Μ μαλιστα σε κατηγορει για κακαηθη φοβικη και μισαλλοδοξη προσωπικη επιθεση.
    Εγω στο σχολιο μου αποκαλεσα τον Σπηλιωτοπουλο φλωρο ,ενας χαρακτηρισμος χυδαιος και ανεπιτρεπτος που ποτε δεν χρησιμοποιω, το εκανα γιατι αυτος ο "κυριος"στην γνωστη συνεντευξη του, που ειχε δωσει πριν μερικα χρονια ,στην συνεντευξη που εμφανιζοταν με την πετσετα γυρω απο το λαιμο και σε αλλες διαφορες ποζες, χρησιμοποιησε αυτην την και γελοια και κακογουστη λεξη.
    Συγκεκριμενα σε ερωτηση του δημοσιογραφου για το ποια ειναι η γνωμη του για τους σημερινους νεους απαντησε οτι οι νεοι σημερα ειναι φλωροι!.
    Αυτος λοιπον ο απαραδεκτος φλωρος ειναι σημερα βουλευτης και ηταν υπουργος παιδειας στην Ελληνικη Δημοκρατια και με ψηφους νεων ανθρωπων οπως λενε οι διαφορες ερευνες.Μια χωρα που ψηφιζει και
    αποδεχεται αυτον τον φλωρο σε ρυθμιστικο παραγοντα στις πολιτικες εξελιξεις , ειναι χωρα χωρις μελλον και ειναι κριμα να τον θεωρει μεγαλη μεριδα νεων Ελληνων αυτον τον κυριο σοβαρο πολιτικο.
    Υ.Γ. Η λεξη λουγκρα ,για οσους δεν ξερουν, σημαινει : αχορταγη θηλυκη γουρουνα.!

    ReplyDelete
  20. @Τzonakos: Ξέχασες τις κρουαζιέρες όπυ επεδείκνυε το καλο γ(ρ)αμωμένο σώμα του. Και, που είσαι, ο Αρης δεν καταδέχεται να πει μαζί σου ή μαζί μου. Πέρα απ' οτιδήποτε άλλο και γιατί δεν έχουμε την προφορά του.

    ReplyDelete
  21. @Christos: Μην ξεχνάς ότι τον κάθε Σπηλιωτόπουλο, Βουλγαράκη και λοιπές ηθικές δυνάμεις κάποιοι τους ψηφίζουν και τους στέλνουν στη Βουλή. Και αυτοί που τους ψήφισαν, αντιδρούν μετά όταν διαβάζουν, ακούν κάτι αρνητικό γι'αυτούς. Αισθάνονται υποχρεωμένοι να υποστηρίξουν την επιλογή τους, δυστυχώς όποια κι αν είναι αυτή.

    ReplyDelete
  22. Aυτο το φαινομενο που περιγραφεις swell,λεγεται cognitive dissonance.
    Τουλαχιστον να μην μας περνανε και αγραμματους, εκτος απο κακαηθεις με φοβικα και μισαλλοδοξα συνδρομα.!

    ReplyDelete
  23. @Christos: Thanks for the tip. Nαι, θα ανεχόμουν τα πάντα, εκτός από το αγράματος...

    ReplyDelete
  24. swell ,γιαυτο που ντρεπομαι ειναι οτι κανω πολλα ορθογραφικα και συντακτικα λαθη και θα με περασουν για αγραμματο , οταν μαλιστα ξερω οτι το blog σου το διαβαζουν πολυ μορφωμενοι αναγνωστες η ντροπη μου γινεται μεγαλυτερη.
    Απο οτι διαπιστωσα αυτες, που σε διαβαζουν και ασκουν κριτικη ειναι πολυ "των γραμματων"!.

    ReplyDelete
  25. Ανέραστοι κι ανέραστες, έπεσαν οι μάσκες. Ο Ρούλης (από το Άρης Αρούλης) είναι εδώ και ψάχνει για καινούριο γραφείο!
    Ρυθμιστικός παράγων με...ιδιαίτερη βαρύτητα, ζηλιαρηδες...

    ReplyDelete
  26. @Christos: Eίναι των γραμμάτων και των τεχνών. Γι' αυτό σου εφιστώ την προσοχή, ώστε να μην μπορούν να σου κάνουν κριτική.

    ReplyDelete
  27. Δεν σας προλαβαίνω ρε μάνα μου!

    @Christos ποιον καλέ γούσταρα; Θύμισε μου γιατί γουστάρω πολλούς.
    (για το άλλο που λες με τους Οβριούς, βρε άτιμο, τίποτα δεν σου ξεφεύγει;


    Για την Κατερίνα μη στεναχωριέστε.
    Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του την πέφτει άγρια.
    Σειρά -σειρά τα παίρνει τα μπλογκς.

    ReplyDelete
  28. @Tsaousa: Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση περί Κατερίνας σ-Μ. Τώρα καταλαβαίνω ότι το "σ-Μ" σημαίνει σαδομαζοχίστρια. Γιατί αυτό πρέπει να είσαι, αν αποφασίζεις, να "περιφέρεσαι" σ' όλα τα blogs, μόνο για να βρεις την ευκαιρία να τα "χώσεις."

    ReplyDelete
  29. SWELL μακαρι να ηταν SM ,εκει πηγε αμεσως το μυαλο μου,αλλα δυστυχως δεν ειναι.Που τετοια τυχη; ,ειναι απο τις "γραμματιζουμενες" ξερεις εσυ! των "γραμματων και των τεχνων" οπως την χαρακτηρισες.Παρ ολα αυτα μου ειναι συμπαθης.
    Η tsaousa μαλλον δεν εχει καταλαβει ποιον εννουσα ,ισως γιατι παρα τους υμνους της προς αυτον,φαινεται οτι ειχαν μονο πολιτικο χαρακτηρα.Αλλιως θα καταλαβαινε οτι εννοουσα τον Μιχαλη τον "επικηρυξηματια"
    Μεχρι και William Shakespeare της απαγγειλα στο blog της (31ο σχολιο)
    Ασχετο αλλα Shakespeare!!

    ReplyDelete
  30. Περίμενε να δεις πώς θα απαντήσει όταν τα διαβάσει αυτά η Κατερίνα σ-μ.
    (άκου σαδομαζοχίστρια, χαχαχα!)

    ReplyDelete
  31. Και by the way, ειρωνικό βρε ήταν αυτό που έγραψα για τον Σπηλιωτό, έλεος με το σαμιαμίδι!

    ReplyDelete
  32. @Tsaousa: Μάλλον δεν θα καταδεχτεί να ξανάρθει στα μέρη μας. Της θίξαμε το λεβιέ, oι σχολιαστές κι εγώ. Δεν με ξεπλένει τίποτα.

    ReplyDelete
  33. Oι Αθλιοι: Μα πως να μην ζηλεύουμε έναν τόσο μοντέρνο και γοητευτικό νέο πολιτικό, ίνδαλμα κάθε Κατίνας και Κατίνου που λατρεύουν το λι και το νι του...

    ReplyDelete
  34. μουαρέ ταφτάς

    θεάαααα

    @αλλενάκι

    ReplyDelete
  35. @Aλλενάκι καλημέρα,

    συμφωνούμε, εκτός αν καταλαβαίνω λάθος το "μουαρέ."

    ReplyDelete
  36. Christos,

    εγώ δεν ντρέπομαι καθόλου για τα ορθογραφικά μου λάθη. Δεν δίνω εξετάσεις σε κανέναν και όταν διαβάζω μπλογκς, διαβάζω απόψεις. Έχω υπερψηφίσει την άποψη του καλτσόβρακου:
    Τί δηλαδή είναι τα blogs; Λογοτεχνία τύπου βάλε σωστά την περισπωμένη ή υψηλή διανόηση μόνο, Το internet -δυστυχώς για κάποιους- ΔΕΝ είναι εργαλείο της ελίτ. Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έτυχε να ξέρουν πως η πρόπαραλλήγουσα δεν είναι περισπώμενη και τέλος πάντων υπάρχουν εδώ μέσα για να "πάρουν" περισσότερο και όχι απαραίτητα να "δώσουν", παρα μόνο την παρέα τους. Αυτά. Α, και κάτι άλλο, η μόρφωση έχει να κάνει και με το ήθος, αλλιώς απομονώνεσαι μέσ στην ίδια σου την δυστυχία, βλέποντας στο τέλος μόνο τα μούτρα σου.

    ReplyDelete
  37. Swell,

    πώς την πάτησες έτσι και εμπιστεύτηκες την tsaousa;!;!; Γιατί να μην "καταδεχτώ να ξανάρθω"; Δεν αφήνω ποτέ στη μέση έναν διάλογο που ξεκινώ με δική μου παρέμβαση. Ή αν το κάνω, το δηλώνω και το αιτιολογώ. Δες λοιπόν κάποιους λόγους που μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από τα μπλογκς:
    - καθόλου ελεύθερος χρόνος
    - χαλασμένος υπολογιστής
    - ταξίδι
    - ασθένεια
    - ακεφιά
    - σκοτούρες

    Εύχομαι να μην σου συμβεί ποτέ κάτι από αυτά - εκτός από ωραία ταξίδια - αλλά πραγματικά δεν περίμενα να δεχτείς την πρώτη ανόητη σκέψη της tsaousa. Ούτε βέβαια περίμενα πως θα δεχθείς και τα μεσημεριανάδικου τύπου κουτσομπολιά της. Η σύντομη συνάντηση που είχα μαζί σου σε άλλο σατιρικό σου ποστ, μου είχε δώσει την εντύπωση ότι διαθέτεις προσωπική κρίση και δεν υιοθετείς άκριτα ό,τι σου μεταφέρει ο καθένας.

    Χωρίς να απολογούμαι, 5 χρόνια τώρα στα μπλογκς είναι σχετικώς πολύ λίγα αυτά που έχω επισκεφθεί και, βέβαια, είναι ψευδέστατο ότι "δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του την πέφτω άγρια". Απλώς συμβαίνει να μην είμαι εξέδρα κανενός και όταν πέσω πάνω σε κάτι που διαφωνώ γράφω με σαφήνεια την άποψή μου. Πέσιμο, αν μπορείς να διακρίνεις την διαφορά, είναι αυτό που κάνει η ίδια παραπάνω ψευδολογώντας. Αν θέλεις, ζήτησέ της να σου αποδείξει με λινκς, του λόγου της το αληθές. Το ίδιο μπορείς να ζητήσεις και από εμένα.

    ReplyDelete
  38. Για να επανέλθω στο θέμα. Χαρακτηρισμοί όπως: Πελοποννησιακός φλώρος, νι και λι, λιμοκοντόρος, λένε ότι είναι γκέι, φτύνουν από αηδία, αιμοβόρα λούγκρα, συνιστούν λεκτική επίθεση κατά προσώπου. Δεν έχει σημασία αν δεν τα έγραψες όλα αυτά εσύ, ούτε αν δεν στρέφονται όλα κατά του Α.Σ. Τα εγκρίνεις μετά από comment moderation, τα φιλοξενείς και τα δέχεσαι χωρίς διαφωνία. Πάνω σ' αυτά, έγραψα την διαφωνία μου, όπως, υποθέτω, ότι κι εσύ γράφεις τις δικές σου διαφωνίες. Πέσιμο το λες αυτό;

    Τέλος κάτι ακόμα, σημαντικό, κατά την άποψή μου. Γράφεις: Και αυτοί που τους ψήφισαν, αντιδρούν μετά όταν διαβάζουν, ακούν κάτι αρνητικό γι'αυτούς. Αισθάνονται υποχρεωμένοι να υποστηρίξουν την επιλογή τους, δυστυχώς όποια κι αν είναι αυτή.

    Δεν αντέδρασα για να στηρίξω την επιλογή μου επειδή "ψήφισα τον Α.Σ.". Είναι ζήτημα αρχών, αν με εννοείς. Όταν στηρίζεις αρχές, δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα.

    Κατερίνα σ-Μ.,
    όπως θα λέγαμε, λ.χ., Κατερίνα Στρατηγοπούλου-Μοάτσου.


    υ.γ.
    Δεν ψήφισα τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, επειδή δεν ήταν υποψήφιος του κόμματος της επιλογής μου. Δεν ψηφίζω ακροδεξιά, δεξιά, κεντροδεξιά ή ψευδοσοσιαλιστικά κόμματα - όπως είναι το Πα.Σο.Κ. Αλλά αν ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ήταν υποψήφιος στο κόμμα που ψήφισα, θα τον είχα "σταυρώσει".

    (έσπασα στα δύο το σχόλιό μου και λύθηκε το πρόβλημα)

    ReplyDelete
  39. @Κατερίνα σ-Μ.: Welcome back! Oμολογώ ότι κι εγώ πολλές φορές δυσκολεύομαι να διακρίνω τι είναι χιούμορ και τι σοβαρό. Και τέτοια δυσδιάκριτα πράγματα, εμφανίζονται πολύ συχνά εδώ. Το ότι απαντώ σ' ένα σχόλιο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υιοθετώ αυτό που λέει. Σίγουρα πάντως, η περί ης, όταν μπαίνει στη συζήτηση το ΠΑΣΟΚ, γίνεται τρία πουλάκια κάθονταν... Αυτό, σε απλά ελληνικά, λέγεται εμπάθεια.

    Τώρα, αν ο Α.Σ. ήταν υποψήφιος με το κόμμα που ψηφίζω, θα γινόταν αιτία να μην ξαναψηφίσω το κόμμα αυτό. Τόσο "καλή" εντύπωση έχω για τον τύπο. Οπως σιχάθηκα το Σαμαρά όταν ανακοίνωσε τη σύμπραξη του Αβραμόπουλου.

    ReplyDelete
  40. Swell, eγιναν τοσες μεγαλες εξελιξεις και το πηρα ειδηση μολις πριν απο λιγο.
    θα ηθελα να πω ειλικρινα οτι σεβομαι την Κατερινα σ-Μ ,γιατι ειδα οτι εχει 8 blogs με θεματα λογοτεχνιας και κουλτουρας γενικοτερα, μια προσπαθεια πραγματι αξιολογη.
    Ο θυμος μου εναντιον του Σπηλιωτοπουλου ειναι λογω του οτι σε μια παλαιοτερη συνεντευξη του, αποκαλεσε τους νεους "φλωρους".
    χαρακηρισμος απαραδεκτος για ενα νεο πολιτικο προς τους νεους. Ας βγει να το διαψευσει. Προσωπικα δε με ενδιαφερει τι ψηφιζει ο καθενας και ουτε επιτιθεμαι σε κανεναν λαμβανοντας υπ οψιν μου σε ποιο κομμα ανηκει.
    Αληθεια , Κατερινα το σ-Μ τι σημαινει ,εχει καμμια σχεση με το s-M ;

    ReplyDelete
  41. @Christos: Στο τελευταίο σχόλιό της, η Κατερίνα επεξηγεί το σ-Μ.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...