November 30, 2009

Φθινοπωρινή αποκαθήλωση;

Αποκαθήλωση του νεποτισμού, των δήθεν και της εκλεκτής των Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης.  Για πρώτη φορά τα τελευταία 40 χρόνια, ο αρχηγός του ενός μεγάλου κόμματος, δεν ονομάζεται Καραμανλής, Μητσοτάκης ή Παπανδρέου.


Μένει ν' αποδείξει ο Σα(χλα)μαράς, ότι η διαφορά είναι ουσιαστική κι όχι μόνο ονομαστική.






10 comments:

  1. Καλημέρα Swell.
    Δύσκολα είναι τα πράγματα.
    Τι θα κάνει με τις βαρωνίες και τα ΜΟΥΜΙΕ;
    Κάτι γόνους με χρυσές ανταύγειες στα μαλλιά τι θα τους κανει; Θα τους τιμωρήσει με εξορία απέναντι ... στη Μύκονο... :) στις εκτάσεις που αγόρασαν έναντι πινακίου φακής...
    Είδες τι ψήφισαν στη Μύκονο; Όλοι τη λατρεμένη Μπακογιάννη τα χρυσά μου ...
    @αλλενάκι

    ReplyDelete
  2. Επιτέλους έχουμε το γκρέμισμα των τζακιών στη Νέα Δημοκρατία. Ο λαός της Νέας Δημοκρατίας, υπέμεινε χθες στις ουρές για να δεσμευτεί με την εγγραφή του στο κόμμα και με την έκφραση της άποψης του για το νέο αρχηγό και μελλοντικό πρωθυπουργό.
    Με την ψήφο των κομματικών μελών ο Αντώνης Σαμαράς αναδεικνύεται νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και οι εξελίξεις επισπεύδονται στο κόμμα, που μπαίνει τώρα σε φάση εσωτερικών αλλαγών και ανανέωσης του ιδεολογικού του προφίλ.

    ReplyDelete
  3. @Aλλενάκι: Είναι λογικό η "μισθοσυντήρητη" πλέμπα της Μυκόνου να ψηφίζει Ντόρα. Ομοιος ομοίω αεί ψηφίζει.

    ReplyDelete
  4. Σιγά ρε με τα γκρεμίσματα θα μας πέσει κανα τούβλο στο κεφάλι....
    Αυτό που εγώ κατάλαβα είναι ότι οι ανανακτισμένοι ΝΔμοκράτες που δεν ψήφισαν στις εθνικές εκλογές κι "έθαψαν" τον Καραμανλή πήγαν τώρα στις κάλπες να "θάψουν" και τη Ντόρα... κι αν δεν υπήρχε Σαμαράς θα ψήφιζαν Ψωμιάδη.

    Υ.Γ Περίμενε να δεις πόσο φελός είναι ο Αντωνάκης και μετά βγάζεεις συμπεράσματα....

    ReplyDelete
  5. Μια διορθωσούλα. Λες για πρώτη φορά ο αρχηγός ενός μεγάλου κόμματος δεν λέγεται Καραμανλής, Μητσοτάκης ή Παπανδρέου. Ξεχνάς τον γίγαντα Σημίτη! Ντροπή, Swell...

    ReplyDelete
  6. Εγω δεν ανηκω στη ΝΔ, αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να θεωρηθει προοδος που η οικογενειοκρατια νικηθηκε αναδεικνυοντας την προδοσια...
    Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα μου κανει...

    ReplyDelete
  7. @Butterfly: Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι πρόκειται για προδοσία. Στο κάτω-κάτω πρόκειται για μια ιστορία που "λανσάρισε" ο Μητσοτάκης. Και στην "ειλικρίνειά" του, πάντα υποκλινόμουν.

    ReplyDelete
  8. @Οι Αθλιοι: ρε συ, δεν αναφερόμουν σε γίγαντες, αλλά σε απλούς αρχηγούς. Αν το θέμα ήταν οι γίγαντες, δεν επρόκειτο να ξεχάσω ποτέ τον παμμέγιστο. Αλίμονο...

    ReplyDelete
  9. @Monahikos likos: Δεν είμαι ούτε ο Κουρής, ούτε η ΑΥΡΙΑΝΗ για να μιλάω για γκρεμίσματα. Εξέφρασα μια επιθυμία ότι θα πάψουμε ν' ακούμε το όνομα Μητσοτάκης.

    Φοβάμαι, βέβαια, ότι αν ο Δρακουμέλ δεν δει τη ΔρακουμεΛίτσα πρωθυπουργό, δεν πρόκειται να πεθάνει.

    ReplyDelete
  10. Να χαρώ εγώ μουσικούλα συνοδευτική του ποστ. Τα είπες όλα:)))
    Την καλησπέρα μου!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...