November 21, 2009

Seat KαυLeon και μπάτσοι


Σήμερα το πρωί στις 11.30 κατέβαινα τη Β.Κωνσταντίνου οδηγώντας στη λεωφορειολωρίδα.  Μπροστά μου κινείται ένα μαύρο Seat ΚαυLeon χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.  Στη θέση της εξάτμισης, ο καυλόγκαζος έχει βάλει το μπουρί της σόμπας του πατρικού του.  Το αποτέλεσμα είναι το "αυτοκίνητο" να κάνει δαιμονισμένο θόρυβο. 
Λίγο πριν το Παναθηναϊκό στάδιο, είναι σταματημένο σ' ένα κάθετο δρόμο ένα περιπολικό της αστυνομίας με μέτωπο  προς τη Β. Κωνσταντίνου.  Οι 2 μπάτσοι ακούν το θόρυβο και βλέπουν το μαύρο Seat ΚαβLeon να τους πλησιάζει.  Περνάει από μπροστά τους και βλέπουν ότι ούτε πίσω έχει πινακίδα.  Και βάζουν τα γέλια.


Προφανώς γνώρισαν τον καυλόγκαζο οδηγό.  Ηταν κάποιος φίλος τους.  Γι' αυτό δεν αντέδρασαν.  Κι όχι γιατί φύλαγαν το πατρικό σπίτι της wannabe σώνει και καλά αρχηγός της ΝΔ.

24 comments:

  1. Ε.. δεν θα αφήνανε το γάμο να πάνε για πουρνάρια...

    ReplyDelete
  2. @Monahikos likos: Ετσι είναι Λύκε, ποτέ ένα γαϊδούρι δεν αφήνει το χαβά του.

    ReplyDelete
  3. Swell μου,
    θα σε μαλλώσω. Γιατί οδηγούσες στη λεωφορειολωρίδα? Πάλι καλά που οι "μπάτσοι" δεν σου έκοψαν κλήση. Γιατί τον "καυλόγκαζο" μπορεί να τον γνώριζαν, εσένα όμως όχι (φαντάζομαι) και συνεπώς κινδύνευες.

    ReplyDelete
  4. Ελλάς, η χώρα της κοινής λογικής...

    ReplyDelete
  5. @Μeropi: Αγαπητή μου, να σου θυμίσω ότι οι μοτοσυκλέτες επιτρέπεται να κυκλοφορούν στις λεωφορειολωρίδες. Γι' αυτό και οι οδηγοί τους έχουν μερικές φορές αυτές τις "ωραίες" εμπειρίες...

    ReplyDelete
  6. @Anonymous: Ναι, χώρα της κοινής λογικής, αυτής που δεν είναι καθόλου κοινή στους ιθαγενείς.

    ReplyDelete
  7. Σε όλη την Ελλάδα κυκλοφορούν τύποι με τμήμα πετρελαιαγωγού στη θέση της εξάτμισης. Φυσικά, κανείς και ποτέ δεν τους πείραξε, ακόμη και αν δεν έχουν πινακίδες.

    Παράγραφος

    ReplyDelete
  8. @Παράγραφος: Μα δεν λένε αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει; Φαντάσου τι θα γίνει αν κατηγορήσεις το "σπίτι" σου.

    ReplyDelete
  9. Swell καλησπέρα, φαντάζομαι μπορεί να ήταν και εκείνο το μοντέλο με τα 240 άλογα που βγαίνουν νόμιμα από το εργοστάσιο. Τα καλύτερα παιδιά την φυλάνε....

    ReplyDelete
  10. Καλημέρα και καλή βδομάδα!

    @GR: Βρε συ, βγάζουν οι Ισπανοί αυτοκίνητο με μπουρί στη θέση της εξάτμισης;

    ReplyDelete
  11. Ημουν το Σαββατο σε ενα ταξι, κεντρο Πειραια. Της τρελλης λεμε! Καποια στιγμη, ενω ειχαμε κολλησει στην κινηση, αναβει κοκκινο, αλλα ειχαν σταματησει ολα τα αυτοκινητα στη μεση του δρομου και οι αλλοι που ειχαν πρασινο δεν μπορουσαν να περασουν...Ολοι οι οδηγοι, βλεποντας το χαος, απλα περιμεναν, εκτος απο εναν...τον οδηγο ενος περιπολικου (μαλλον τροχαια) που αρχισε να κορναρει σαν τρελλος, λες και με την κορνα θα πεταγαν τα αυτοκινητα και θα ανοιγε ο δρομος! Την ιδια στιγμη, η συμφορηση ειχε προκληθει απο ολα τα διπλοπαρκαρισμενα, τα οποια το περιπολικο τα ειχε προσπερασει, χωρις φυσικα να κανει τον κοπο να σταματησει και να τα γραψει!
    Τι να πεις! Χαος...

    ReplyDelete
  12. Η αστυνομία μας είναι πασίγνωστη για την ευσπλαχνία της.


    (υπάρχουν άπειροι καυλόγκαζοι, έχω ξοδέψει μια περιουσία σε αυγά.)

    ReplyDelete
  13. @Tsaousa: Σε ζηλεύω γιατί πάνω στη μοτοσυκλέτα δεν μπορώ να μεταφέρω αυγά και να είναι και έτοιμα για χρήση.

    ReplyDelete
  14. @Butterfly: Αυτή που περιγράφεις είναι η τυπική συμπεριφορά του μέσου μπάτσου. Κάποτε ρώτησα οδηγό περιπολικού γιατί δεν χρησιμοποιούσε το φλας όταν άλλαζε διάζωμα. Μου απάντησε "Γιατί, τυφλός είσαι;"

    ReplyDelete
  15. είμαι ο fatfat που σχολιάζω στο antinews....μπορείς σε παρακαλώ να ενημερώσεις τους σχολιαστές του antinews(κυρίως Υ,Β.Κ.Σ,loretta,kanis) ότι πάλι με έχει μπλοκάρει ο factorx και δεν μπορώ να τους απαντήσω(στο κείμενο που έχει επικεφαλίδα πως πανικός έχει πιάσει την κυρία Μπακογιάννη)....για να μην νομίζουν ότι τους αποφεύγω και τους σνομπάρω...η ιστορία με τον factorx δεν είναι σημερινή...ξεκίνησε όταν ο factorx άρχισε να αναφέρεται στο πρόσωπό μου στον πληθυντικό, υπονοοώντας σαφώς ότι είμαι "βαλτός" από την πλευρά της κυρίας Μπακογιάννη(κάτι δεν ισχύει φυσικά) και του απάντησα σε αυστηρό τόνο - χωρίς όμως να τον βρίσω ή να του θίξω την προσωπικότητα -.
    Τότε με μπλόκαρε τελείως για 1 εβδομάδα και μου έδωσε πάλι πρόσβαση όταν του έστειλα προσωπικό μήνυμα στο e-mail.
    Για αυτό ήμουν εξαφανισμένος 1 εβδομάδα, γιατί ήμουν μπλοκαρισμένος τελείως.
    Τώρα όμως διαπίστωσα ότι πρώτα κάποιος διάβαζε τα σχόλιά μου ως fatfat και μετά από πολλή ώρα τα αναρτούσε....και πολλά δεν ανάρτησε καθόλου.....μίλησα με φίλο μου κομπιουτερά και μου εξήγησε ότι ο διαχειριστής του site πρώτα ελέγχει-διαβάζει τα σχόλιά μου και μετά αν θέλει τα αναρτά.
    Για αυτό αναγκάστηκα να αλλάξω όνομα και έγινα ο sefsef, για να μην μπλοκάρουν τα σχόλιά μου.
    Τώρα που σου γράφω αυτό το κείμενο,πάλι με έχουν μπλοκάρει τελείως...........
    Eγώ πάντοτε έγραφα την γνώμη μου με επιχειρήματα, αλλά ποτέ δεν είπα ότι δεν έχω το αλάθητο, ούτε έθιξα κάποιον εσκεμμένα για τις απόψεις του και τις ιδέες του.
    Φαίνεται σε κάποιους (δεν εννοώ εσένα) δεν αρέσει ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων....δεν είναι τυχαίο ότι υποστηρικτές της κυρίας Μπακογιάννη στο συγκεκριμένο site υπάρχουν ελάχιστοι.....προφανώς κάποιους τους κόβει......
    Δεν ξέρω αν θα γράψω ξανά στο site.......πάντως χάρηκα για τις πολιτικές διαμάχες που είχα με αρκετούς......
    Σε ευχαριστώ.

    ReplyDelete
  16. Τι έγινε ρε Swell ανέλαβες ρόλο Νίμιτς... για τα σχόλια του antinews...
    Άντε σύντομα κια με δικό σου γραφείο συνοικεσίων....

    ReplyDelete
  17. @Μοnahikos likos: Να καταλάβω ότι ενδιαφέρεσαι να σε ενημερώσω μόλις ανοίξω το γραφείο;

    ReplyDelete
  18. Αν κάνεις καλές τιμές θα με κάνεις πελάτη...
    :))))

    ReplyDelete
  19. @Monahikos likos: Βεβαίως θα έχω καλές τιμές. Και καλή πρώτη ύλη, ξέρεις από που...

    ReplyDelete
  20. Εσύ ήσουνα ρε από πίσω;

    ReplyDelete
  21. @Wert01gf: Και πως με γνώρισες ρε συ, με το κράνος; Μάλλον γνώρισες τη φωνή μου, από τα γαλλικά που σου απήγγειλα.

    ReplyDelete
  22. @meropi : Οι λεωφορείο – λωρίδες είναι παραπλανητικός τίτλος αφού σε αυτές μπορούν να κυκλοφορούν, τα κάθε κατηγορίας δίκυκλα, τα ταξί, οι βιαστικοί, και όλοι όσοι θεωρούν ότι αυτοί που τις κατασκεύασαν είχαν στο μυαλό τους αυτούς και τίποτα άλλο.
    Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος ο οποίος λέει ότι οι μεν ταξιτζήδες εκτελούν κοινωνικό λειτούργημα, οι δε δικυκλιστές μπορούν να πηγαίνουν όπου πηγαίνει η μηχανή τους.

    ReplyDelete
  23. Toν ακους τον Aρη,για σενα μιλαει στο Μega για τα blog .Κιτρινε τυπε,απο που παιρνεις εντολες ;

    ReplyDelete
  24. @Christos: Ωχ, με ανακάλυψε; Δεν με σώζει τίποτα τώρα από την οργή της κακιασμένης. Θέλω να πιστεύω ότι δεν έβαλες το "χεράκι" σου σ' αυτό...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...