January 11, 2010

Ο υπερφίαλος

Δήλωσε ότι "Ο χώρος αυτός στον οποίο έγινε η έκρηξη είναι χώρος υψηλού συμβολισμού και υψηλής αναφοράς για όλους τους Ελληνες. Είναι χώρος αφύλακτος και θα παραμείνει αφύλακτος. Δεν πρόκειται να μετατρέψουμε για χάρη αυτών των λίγων την Αθήνα σε μια στρατοκρατούμενη και αστυνομοκρατούμενη πόλη..."



Στη Βουλή υπηρετούν 260 αστυνομικοί.  Από πόσους αστυνομικούς και πάνω, λέμε ότι ένας χώρος φυλάσσεται κ. υπουργέ ΠΡΟ-ΠΟ;

6 comments:

  1. E, και εσυ, swell, τα λες τωρα αυτα επειδη ζηλευεις, μαλλον...
    Θελεις να εχεις τους...260 αυτους αστυνομικους, εξω απο το δικο σου σπιτι σου,ετσι; :)

    ReplyDelete
  2. Δεν καταλαβα οι αστυνομικοι εκει εκτελουν χρεοι φιλιπινεζας για τους λεβεντες που εμεις εκλεξαμε,δεν θα ηταν λιγο αδικο να φυλανε και τους σκουπιδοτενεκεδες??Εχουν ντενεκεδες που εξυπηρετουν και αλλους???
    Και μετα ο πανμεγιστος υπουργαρας μας πως θα παρει και αλλα αμερικανοπαρασημα χωρις κανενα μπαμ???

    ReplyDelete
  3. @Tiktos: Συνυπολογίζεις, φαντάζομαι, και τον υπερυπουργό τους;

    ReplyDelete
  4. @Elva: Θέλω δύο να πηγαίνουν βόλτα τους σκύλους μου και τους υπόλοιπους ν' απομακρύνουν τους άλλους σκύλους, για να μην τσακώνεται ο Rebel. Λες να τα καταφέρουν ή θ' αποδειχθεί (κι αυτό) δύσκολο;

    ReplyDelete
  5. @Vrettos: Σωστά περιγράφεις τα καθήκοντά τους. Αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ, είναι γιατί δεν βάζουν μια μεγάλη φωτεινή επιγραφή που να γράφει (ΒΟΥΛΗ) στην οροφή του κτιρίου. Ετσι θα αποφύγουν τις βόμβες που μπαίνουν κατά λάθος εκεί. Στο κάτω-κάτω της γραφής, τα μόνα γραφεία χωρίς ταμπέλα, είναι αυτά της Μαφίας.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...