January 24, 2010

Τους σκύλους του τάιζε...

Η ευχαριστήρια επιστολή του Καραμανλή προς το Χριστοφοράκο, που αποκαλύπτει σήμερα η ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (εδώ) και όπου γράφει «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την υποστήριξή σας στη μεγάλη μας προσπάθεια για το νέο ξεκίνημα και να σας διαβεβαιώσω ότι η Νέα Δημοκρατία έχει θέσει ως μείζονα στόχο της να κάνει τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων, για ένα καλύτερο αύριο, πραγματικότητα», λανθασμένα χαρακτηρίζεται από την εφημερίδα ως απόδειξη χρηματισμού της ΝΔ από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS.


Σωστά λέει η εφημερίδα ότι το "ευχαριστώ" δεν οφείλεται στα πανό της ΝΔ που έφτιαχνε ή στις αφίσσες που κολλούσε ο Χριστοφοράκος.   Απλά ο Καραμανλής, λόγω των αναγκών της προεκλογικής εκστρατείας του 2004, έλειπε συχνά για μέρες από το σπίτι του στη Ραφήνα.  Ο Χριστοφοράκος προσφέρθηκε να πηγαίνει καθημερινά και να ταΐζει τους δύο σκύλους του Καραμανλή.  Και αυτό έκανε.  Και γι' αυτό τον ευχαρίστησε ο Καραμανλής.

Eντύπωση προκάλεσε στους γείτονες το γεγονός ότι ο Χριστοφοράκος τάιζε τους σκύλους με δικά του πιάτα, που είχαν το σχήμα καφετιέρας.

5 comments:

  1. Μ' αυτό το "σχήμα καφετιέρας" κάτι θέλεις να πεις swell μου, αλλά δεν το πιασα εγώ η αργόστροφη!

    ReplyDelete
  2. @Meropi: Οι καφετιέρες της SIEMENS ήταν ένα συνηθισμένο προϊόν που το έβλεπες σε πολλά σπίτια (ακόμα κι εγώ έχω μία). Πήραν άλλη αξία, όταν ζήτησε (και πήρε) μία και ο Κυριάκος.

    ReplyDelete
  3. Kαλημέρα Swell φίλε μας!
    @αλλενάκι

    ReplyDelete
  4. Μπορεί να του είχε στείλει λουλούδια ο Χριστοφορακος!

    Πάντως πέρα απο την πλάκα, όταν κάποιος παίρνει μιζα, να ξέρεις ότι τοοοοοοσο κουτός δεν είναι να στείλει ευχαριστηρια επιστολή. Και μάλιστα με υπογραφή "Βαράγγη" που λέει και η διαφήμιση.

    ReplyDelete
  5. @Ange-ta: Λογικό αυτό που λες, αλλά σκέψου και πόσο γραμμένους έχουν εμάς και τους νόμους. Θεωρώ πιθανό να μη πίστευε ότι υπήρχε λόγος να είναι προσεκτικός. Ασε, που μπορεί την επιστολή να την έστειλε μέσα στο σωρό κάποια γραμματέας.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...