February 12, 2010

Η "μαγκιά" του Γιώργου



Πολύ "μάγκας" αποδείχτηκε ο Γιώργος.  Και διπλωμάτης.  Κατάφερε να πάρει τη δήλωση στήριξης από τους Ευρωπαίους ηγέτες, χωρίς να δώσει τίποτα.  Με τη μαγκιά του. Ούτε φρεγάτες, ούτε αεροπλάνα θα πάρουμε.  Τώρα αν οι Ευρωπαίοι ηγέτες μας πάρουν τα σώβρακα, αυτό είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια.

Ολη η Ευρώπη υποκλίνεται στη "μαγκιά "του Γιώργου.  Και ζηλεύει το κατόρθωμά του.  Να αποκτήσει η Ελλάδα τρεις επίσημους νταβατζήδες και με τη βούλα του Γιώργου.   Την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Το τελευταίο, κατά το Γιώργο πάντα, έχει την τεχνογνωσία να μας βοηθήσει στην εφαρμογή του προϋπολογισμού.  Αυτή η τεχνογνωσία του ΔΝΤ ήταν που διέλυσε το 2001 την οικονομία της Αργεντινής κι έβγαλε ακόμα και τις νοικοκυρές στους δρόμους με τις κατσαρόλες.

Γειά σου βρε Γιώργο, τα καλύτερα έρχονται...

13 comments:

  1. Ο Ρέμπελ φταίει που δεν τον ξέσκισε να ησυχάσουμε.

    ReplyDelete
  2. Σε κάποιες χώρες της Αφρικής που πήγε το ΔΝΤ για να τους βοηθήσει, τους είπε (επειδή δεν είχαν και τίποτα άλλο πολύτιμο) ότι έπρεπε να ιδιωτικοποιήσουν τις πηγές και τα πηγάδια. Έτσι ο κόσμος δεν είχε νερό να πιει. Μετά τους πρώτους νεκρούς όλοι οι διεθνείς οργανισμοί αξιολόγησης αύξησαν τα ratings από C σε B....

    ReplyDelete
  3. Καλημερα

    Eσεις, εκει, που εχετε...σωβρακα, ετοιμαστε τα...Θα ρθουν καποιοι πολυ συντομα να τα ζητησουν και δεν αστειευονται.....
    Να, που μας εφτασαν οι ..μαγκιες του ενα και του αλλου..

    ReplyDelete
  4. Μας τη φόρεσαν βελούδινα αμφότεροι.
    Ούτε ωμή δικτατορία δεν θα τα είχε καταφέρει ΤΟΣΟ καλά. Και μη μου πεις ότι όλα αυτά έγιναν αυθόρμητα και ξαφνικά, οι αλλεπάλληλες δηλώσεις περί απώλειας της sovereignity της κυριαρχίας μας, η παραδοχή της διαφθοράς, η παντελής απουσία στοιχειώδους άμυνας.
    Εγώ ξέρω ότι όταν έρχεται κάποιος και κατηγορεί το σπίτι μας, την οικογένειά μας προσπαθούμε να την υπερασπιστούμε προς τα έξω, τουλάχιστον στα λόγια, και μέσα στο σπίτι φυσικά, όταν κλείσει η πόρτα ρίχνουμε πολύ ξύλο στους φταίχτες.

    Η άλωση ήρθε από μέσα.
    @αλλενάκι

    ReplyDelete
  5. @Monahikos likos: Οταν του είπα τι συνέβη, πήγε να πηδήξει από το μπαλκόνι. Την τελευταία στιγμή τον πρόλαβα. Τώρα προσπαθεί να τον συνεφέρει η Πέρσα...

    ReplyDelete
  6. @Greek Rider: Oταν έχεις την τεχνογνωσία, όπως είπε ο Γ.ΑΠ, αυτά κάνεις. Και γι' αυτό σε τιμούν όλοι οι Γ.ΑΠ του κόσμου.

    ReplyDelete
  7. @Εlva: Tα σώβρακα πάνε. Μην μας πάρουν και τίποτα άλλο φοβάμαι...

    ReplyDelete
  8. @Αλλενάκι: Την ανεξαρτησία μας την έχουμε χάσει από πολύ παλιά. Ζούμε σε μια κατ' επίφαση δημοκρατία. Και βέβαια, φταίμε εμείς. Δεν είναι λογικό, το 80% περίπου όσων ψηφίζουν, να ψηφίζουν εναλλάξ τα δύο κόμματα που έκαναν την Ελλάδα μπανανία (sic). Και το λέω ευγενικά.

    ReplyDelete
  9. ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ 1241 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ.ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ,ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΠΑΙΔΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ ,ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΩ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΧΑΡΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,[ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ],ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΡΩΩ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΩ ...!ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΑΒΟΥΝ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΣΑΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΤΕΕΕΕ....

    ReplyDelete
  10. προς 15:43

    Παίρνεις 1241 ευρώ σύνταξη και το λες άφοβα;
    Εγώ στη θέση σου θα κρυβόμουν μήπως τυχόν με πάρουν χαμπάρι και μου ζητήσουν τα μισα πίσω!

    ReplyDelete
  11. έχεις δίκιο 3 νταβατζίδες είναι χειρότεροι από έναν αμερικάνικο...

    ReplyDelete
  12. @Nicholas: Βαρεθήκαμε τον Αμερικάνο και το γυρίσαμε στους Ευρωπαίους νταβατζήδες. Εχει άλλη γοητεία να σε γ@μ@ει ο "γείτονάς" σου.

    ReplyDelete
  13. ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,
    ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ,
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ

    Δ Η Μ Ο Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α !!!.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ "ΟΙ ΛΙΓΟΙ" ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
    ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...