April 1, 2010

Πράκτωρ FactorX



To Antinews.gr ανέβασε σήμερα το πρωί την ακόλουθη ανάρτηση με τίτλο "{ΕΛΠΙΔΑ} η επικρατέστερη νέα ονομασία της ΝΔ":

"Χθες το βράδυ «κύκλοι της Ρηγίλλης» διέψευδαν στους δημοσιογράφους ότι τίθεται  θέμα αλλαγής ονόματος της Νέας Δημοκρατίας.


Το θέμα προέκυψε ύστερα απο συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alter του προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του 8ου Συνεδρίου της ΝΔ, Δημήτρη Αβραμόπουλου,  ο οποίος  δήλωσε πως «τον Ιούνιο η καινούρια Νέα Δημοκρατία θα είναι εντελώς διαφορετική».
Στην ερώτηση εάν υπάρχει πιθανότητα αλλαγής του ονόματος, ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε πως «σε αυτόν τον προσυνεδριακό διάλογο, όλα είναι ανοιχτά».
Όπως αναμενόταν το θέμα προκάλεσε έντονες συζητήσεις, με αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση της Ρηγίλλης που διαβεβαιώνει ότι «θέμα αλλαγής ονόματος δεν τίθεται» και πως «ούτε ο κ. Αβραμόπουλος ούτε ουδείς άλλος έχει προτείνει κάτι τέτοιο».
Σημερινές πληροφορίες ωστόσο διαψεύδουν τις προηγούμενες και αναφέρουν ότι όντως στο συρτάρι του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για τη νέα ονομασία της ΝΔ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η επικρατέστερη από τις εισηγήσεις προτείνει την ονομασία «ΕΛΠΙΔΑ», ή «ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ», η κάποια άλλη ονομασία με κυρίαρχο συστατικό την λέξη “ελπίδα”
Να σημειωθεί ότι η λέξη «ελπίδα» αποτελεί μόνιμη αναφορά του Αντώνη Σαμαρά στις ομιλίες του. 
Πχ :
Θα φανούμε αντάξιοι αυτών των προσδοκιών:
Η νέα Νέα Δημοκρατία θα γίνει η Ελπίδα της Ελλάδας.
Μαζί θα φτιάξουμε την Ελλάδα της Ελπίδας."

Άφησα τα εξής 2 σχόλια γύρω στις 12 το μεσημέρι, ως απάντηση σε προηγούμενο σχόλιο:

Το 1ο:  Δηλαδή τώρα θα έχει ρόλο στη ΝΔ και η κα Μαριάννα;
Το 2ο:  Να δω το ΜΕGA να γίνεται Σαμαρικό και να πεθάνω, ε ρε γέλια...

Όταν είδα ότι ο γνωστός "παράγων" τα έκοψε, είπα να αφήσω κι ένα τελευταίο σχόλιο:
"Μάθε τέχνη κι άστην κι αν πεινάσεις πιάστην.  Το πρακτοριλίκι, ως μία μορφή "τέχνης" που είναι κι αυτό, σε έκανε Factorx να "κόψεις" τα σχόλιά μου;"

Είχα καταλάβει ότι ο γνωστός "παράγων" είχε μια "ευαισθησία" για το φίλο του Πάνο Παναγιωτόπουλο (μου έχει "κόψει" σχόλια και γι' αυτόν), αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι επεφύλασσε την ίδια (αν όχι μεγαλύτερη) "ευαισθησία" και για την κα Μαριάννα...

15 comments:

  1. Λαϊκή παροιμία: "Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα (ή τα σκατά) τον τρώνε οι κότες."

    ReplyDelete
  2. @Μοnahikos likos: Θυμόσοφε Λύκε, έτσι είναι. Αλλά, μεταξύ των πίτουρων (ή των σκατών) υπάρχουν μερικοί αρθρογράφοι και σχολιαστές πολύ καλοί.

    ReplyDelete
  3. Μια και το θέτεις το θέμα Swell μου,θα πω κι εγώ τον πόνο μου σχετικά με τον κ. Factorx. Παλαιότερα έμπαινα κι εγώ στο Αντιnews και μάλιστα άφηνα και σχόλια. Από ένα σημείο και μετά αντιλήφθηκα μια δεξιότατη στροφή του site (ειδικά για το θέμα των μεταναστών). Σε σχόλιο μου αναρωτήθηκα αν το Αντιnews αγοράστηκε από τον Καρατζαφέρη. Για να εισπράξω από τον Factorx την απάντηση ότι πρέπει να παίρνω ληγμένα.... Επίσης σε άλλο άρθρο του ιδίου σβήστηκε σχόλιο μου. Επειδή στο τέλος του site είδα και το όνομα σου swell μου, ήθελα από καιρό να σε ρωτήσω σχετικά με το τι γίνεται εκεί πέρα, αλλά δίσταζα. Να, που βρήκα τώρα την ευκαιρία.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. http://www.eksegersi.gr/search.php?search=%CE%B6%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82

    Ποιος είναι ο Ζήσης; Ενας δημοσιογράφος-πράκτορας, που παριστάνει τον μεγάλο ερευνητή. Κάποιες υπηρεσίες κρύβονται πίσω απ' αυτόν και τον χρησιμοποιούν ως όχημα για τα σενάρια και τα σχέδιά τους.

    Ενα χαρακτηριστικό δημοσίευμα γ' αυτόν τον τύπο όταν υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση του Ε.Λ.Α:
    «Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την κατάθεση του δημοσιογράφου-πράκτορα Βασίλη Ζήση. Τι εστί Ζήσης; Επαγγελματίας μάρτυρας. Εμφανίζεται σε δίκες πολιτικοοικονομικού ενδιαφέροντος για να προσφέρει τα φώτα του (Ειδικό Δικαστήριο, υπόθεση ριφιφί στην Τράπεζα Εργασίας, υπόθεση κυκλώματος των φυλακών, υπόθεση ΕΒΟ κ.λπ.). Καμιά φορά φεύγει και από τα μισά, όταν τον στριμώχνουν. Σταθερός συνεργάτης μόνο του «Αντί», γιατί στις εφημερίδες δύσκολα βρίσκει δουλειά (από τον «Ελεύθερο Τύπο» τον σουτάρανε και παρασκηνιακά λέγονται πολλά για τους λόγους). Ο Ρίζος έχει γράψει γι' αυτόν άρθρα στα οποία τον λούζει με όλα τα «κοσμητικά» που διαθέτει η δημοσιογραφική πιάτσα: ρουφιάνος της ΚΥΠ, πρακτορίσκος της CIA, πλαστογράφος, άνθρωπος για όλες τις βρόμικες δουλειές κ.λπ. («Αδέσμευτος», 12.12.1994)».

    ReplyDelete
  6. Εχω επανειλλημένα εκφράσει γνώμη για τα γραφόμενα τους στο αντί και πάντοτε τα κόβουν. Είναι μια παρεούλα με ηγέτη τον Ζήση όπου βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία. Τώρα το παίζει υπέρ του Αντωνάκη.Είναι από αυτούς όπως πληροφορήθηκα,της συντακτικής ομάδας του περιοδικού ΑΝΤΙ που διέλυσαν το περιοδικό. Ανθρωπος για όλες τις εργασίες
    από πολλές υπηρεσίες. Το ψωμί του βγάζει ο άνθρωπος τι να κάνει;;
    Τα σέβη μου.

    ReplyDelete
  7. Swell, το ιδιο εκανε και σε μενα.Μου εσβησε ενα σχολιο μου για τον Σαμαρα.Εγραψα συγκεκριμενα οτι Ο Σαμαρας ειναι o "χειροτερος ολων" και οτι θα παει το κομμα της Ν.Δ. στο 15% και οτι τελικα το κομμα αυτο με τον Σαμαρα αρχηγο δεν θα παραμεινει ενωμενο.
    Swell, ειναι προδιαγεγραμμενη η πορεια του συγκεκριμενου blog,θα ακολουθησει την φθινουσα πορεια του ηλιθιου Σαμαρα,ηδη εχω σταματησει να διαβαζω τις αστειοτητες που γραφει και το γλειψιμο που κανει ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος στον Σαμαρα.

    ReplyDelete
  8. @Christos Milionis: Νάταν μόνον ο Σαμαράς, να πεις το ανέχομαι. Βάλε και την συγκεκαλυμμένη υποστήριξη στους ΟΥΚάδες του Λιμενικού, παρέα με τα "ρητορικά" ερωτήματα του είδους "τί στρατό θέλουμε να έχουμε;"
    Για να μην πω το μένος συλλήβδην κατά των μεταναστών, που έδωσε βήμα σε κάθε φασίστα ή φασίζοντα.

    ReplyDelete
  9. @Vrettos: Πολύ διαφωτιστικά όλα. Δεν μου ήταν άγνωστος ο Ζήσης και ο ρόλος του.

    ReplyDelete
  10. @Meropi: Το link στο blog μου το έβαλε όταν άρχισα να σχολιάζω τις αναρτήσεις του Antinews. Το έβγαλε όταν άρχισε να ενοχλείται από τα σχόλια και τις πληροφορίες μου, που χάλαγαν την εικόνα του φίλου του Πάνου Παναγιωτόπουλου.

    Α, και να μη διστάζεις, να ρωτάς. Δεν με λένε Ζήση.

    ReplyDelete
  11. Swell, ισως δεν ξερεις οτι οταν ο Σαμαρας εκανε το κομμα του,εβαλε για ευρωβουλευτη την Δασκαλακη η οποια ηταν δημοσιογραφος και διευθυντρια της Μεσημβρινης ,εφημ εριδα η ποια ανηκε στην " Μαριαννα την ελεημων". H εφημεριδα μετα απο λιγο εκλεισε . Σαν ευρωβουλευτης η κυρια αυτη ηταν ανυπαρκτη στα θεματα που αφορουσαν την Ελλαδα και το μονο που την ενδιεφερε ηταν να μιλαει σε δημοσιογραφους περι μαγειρικης.Mετα απο λιγο χρονο ο Σαμαρας εκλεισε και το κομμα του,οπως θα κλεισει και την "Νεα Ελπιδα".
    Oσον αφορα τον Παναγιωτοπουλο ,εγω πιστευω οτι καθε φορα που βγαινει και μιλαει για "ανασες" και "πλατες" του Σαμαρα ,το ποσοστο της Νεας Δημοκρατιας (Ελπιδας) θα πεφτει0.5% καθε φορα.

    ReplyDelete
  12. Ο Ζήσης χρηματοδοτήθηκε απο τον Αγγέλου για να στήσει το antinews και να κάνει το βρώμικο παιχνίδι εναντίον της Ντόρας. Τα λεφτά πέφτανε από κρατικές διαφημίσεις και Βγενόπουλο. Επιπλέον ανήκει στον στενό πυρήνα του ΔΙΚΤΥΟ 21, κολλητός με τον άλλο πράκτορα της CIA τον Αμερικανοταισμένο Λαζαρίδη.
    Τώρα τον παρά τον μασά από τα ταμεία του Σαμαρά κυρίως για να βρίζει την Ντόρα. Τα περισσότερα σχόλια των δήθεν αναγνωστών, τα γράφει ο ίδιος με διάφορα ψευδώνυμα, και τον βοηθάνε κάτι παλιά ρετάλια του ΚΚΕ και του ΑΝΤΙ που γράφουν και εκείνοι με πολλά ψευδώνυμα.

    Σκατά και πολλά και βρώμικα.

    ReplyDelete
  13. Είναι βέβαιο αυτό που γράφετε για το antinews, γιατί αποφάσισα να σχολιάσω εδώ και μια βδομάδα, τα μισά μου τα ''εξαφανίζουν'' και όσα αφήνουν να δημοσιευθούν, δημοσιεύονται ταυτόχρονα με μια απάντηση ενός ψευδώνυμου, (διαφορετικού κάθε φορά), που έχει προλάβει μαγικά και έχει διαβάσει το σχολιό μου (πώς???αφού δεν είχε δημοσιευθεί) και μου έχει απαντήσει ήδη, υπέρ του Σαμαρά και στολίζοντάς με, με διάφορα κοσμητικά.
    Απαράδεκτο ηλεκτρονικο μέρος, βρωμάει....

    ReplyDelete
  14. Ανώνυμοι, το "ήθος" του Ζήση είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Οπότε δεν εντυπωσιάζει η πάση θυσία υποστήριξη του Σα(χλα)μαρά. Το περίεργο είναι ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τον διαβάζουν. Θα μου πείτε, βέβαια, ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που υποστηρίζουν τα δύο "μεγάλα" κόμματα. Και θα έχετε δίκιο.

    ReplyDelete
  15. O Βασίλης Ζήσης είναι πολύ γνωστός στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ. Αν "γκουγκλάρεις" το όνομά του, θα δεις πόσο γνωστός είναι για τα "κατορθώματά" του.

    Είμαι περίεργος να δω πως θα αντιμετωπίσει την επιστροφή της Ντόρας στη ΝΔ, την οποία έβριζε από τη στιγμή που την διέγραψε ο Σα(χλα)μαράς...

    Αν θέλεις,
    ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΦΙΛΟ" ΜΑΣ.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...