May 6, 2010

Οίκος μασάζ "Γιώργος-Αντώνης"


Οίκος μασάζ, συγκεκαλυμμένα λέμε έτσι το μπουρδέλο.  Με την υψηλότατη ηθική που διακρίνει τους δύο "ιδιοκτήτες" του οίκου, ως έχοντες τις περισσότερες μετοχές, κατάφεραν σήμερα να αναγάγουν τον οίκο σε Μπουρδέλο.

Η σημερινή συγκέντρωση στη Βουλή ήταν ήρεμη μέχρι τις 21.15.  Τότε αποφάσισαν οι κουραδόμαγκες του Χρυσοχοΐδη, εντελώς αναίτια, ν' αρχίσουν τις ρίψεις δακρυγόνων.  Ο κόσμος άρχισε να τρέχει προς την πλατεία, οι κουραδόμαγκες από πίσω τους.  Οι πρώτοι κάδοι σκουπιδιών άναψαν.  Πανεπιστημίου και Εξάρχεια πνίγηκαν στα διακρυγόνα.  Στα τελευταία έγιναν και συλλήψεις.

Ο οίκος μασάζ έβγαλε απόψε στους δρόμους τους διαφημιστές του.

6 comments:

  1. Πέσταααααααααααααα

    ReplyDelete
  2. "Oι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση".
    (άρθρο 60 του Συντάγματος που δεν σέβεται η Αλέκα)

    ReplyDelete
  3. @Cynical: Εχεις δίκιο, ξεροστάλιασαν τα καημένα τα ΜΑΤ. Αφού αναρωτιόμουνα γιατί δεν τους προσθέτουν στον εξοπλισμό τους, καρέκλα του γύφτου και παντόφλες.

    ReplyDelete
  4. @Μοnahikos likos: Eπειδή στο ΓΑΠ δεν του κάθησε καμιά ιδέα ανάπυξης (βλέπε φωτοβολταϊκά, ΕΠΕ κλπ) έχω την αίσθηση ότι κάνει την ύστατη προσπάθεια με τους οίκους μασάζ. Συμμέτοχο σ΄ αυτήν την προσπάθεια βρήκε το Σαμαρά.

    Εχει δίκιο ο Καρατζαφύρερ, όταν λέει ότι προκειται για στάση κατά του Συντάγματος. Μόνο που την απευθύνει λανθασμένα στην Αλέκα. Στον κολλητό του το Γιωργάκη έπρεπε να τα ρίχνει. Αντε και στον Αντωνάκη.

    ReplyDelete
  5. Κοιταξε, Swell, αν δεν ριξουν και κανενα δακρυγονο τα παιδια αυτα με την ..υψηλη μορφωση πως θα εντυπωσιασουν τις γκομενες τους διαφορετικα;
    Μετα στα Εξαρχεια εδειραν και μια γυναικα, ετσι για εντυπωσιασμο της γκομενας και παλι...Αχ σκληρη δουλεια και λιγα τα λεφτα..

    ReplyDelete
  6. @Elva: Αυτή η δημοκρατικότητα και η ευνομία στους θεσμούς και τη καθημερινή ζωή, με πνίγει. Σαν τα δακρυγόνα.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...