May 18, 2010

Όταν μαθαίνεις το Γείτονά σου...


Ο έντιμος, σοβαρός και άσπιλος κ. Κ. Γείτονας διέψευσε  τους ισχυρισμούς του Χριστοφοράκου στην Εξεταστική Επιτροπή.  Δήλωσε ότι όσο ήταν αυτός ταμίας του ΠΑΣΟΚ, δεν πήρε ποτέ χρήματα από το Χριστοφοράκο.  Μάλιστα.  Αυτό σημαίνει ότι όλοι στο ΠΑΣΟΚ είναι επιεικώς ηλίθιοι.  Γιατί ενώ τα "έπαιρναν" στη Νέα Δημοκρατία, οι Πασόκοι το 'παιζαν παρθένες κι του έλεγαν "α, εμείς δεν κάνουμε τέτοια πράγματα."

Μήπως μπορεί να μας εξηγήσει ο κ. Κ. Γείτονας, γιατί οι Χριστοφοράκος και Καράβελας αισθάνθηκαν την ανάγκη να την "κοπανήσουν;  Κι αν τον Τσουκάτο τον τσίμπησε κάτι και είπε ό,τι είπε, γιατί τον αφήνουν να κυκλοφορεί ελεύθερος, ενώ έχει μολυνθεί από το μικρόβιο του εντόμου;

Σήμερα όμως "χτύπησε" και άλλο προβεβελημένο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.  Ο κ. Δ. Δρούτσας.  Σε συνέντευξή του στην Ε. Στάη, είπε  ότι η Ελλάδα έχει γίνει πλέον χώρα-μοντέλο για τις χώρες που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα στην οικονομία και τι πρέπει να κάνουν για να τα λύσουν.  Αυτό σημαίνει ότι θ' αρχίσουμε πλέον ν' ακούμε σε πολλές γλώσσες για Τιτανικούς, πιστόλια, πουκάμισα, θέλουμε-δεν θέλουμε βοήθεια, θα πάμε-δεν θα πάμε στο ΔΝΤ.  Για το θέμα της κας Α. Γκερέκου, ο κ. Δ. Δρούτσας είπε ότι ο ΓΑΠας έκανε δεκτή την παραίτησή της, στο πλαίσιο της διαφάνειας και της αξιοκρατίας, που έχει θέσει η κυβέρνηση.  Προφανώς ο κ. Δ. Δρούτσας δεν έχει πάει ποτέ σε βουλευτικό γραφείο να δει το μέγεθος που έχουν οι λίστες με τα ονόματα αυτών που ζητούν εξυπηρέτηση.  Ούτε ξέρει τις ώρες που περνούν στο τηλέφωνο οι γραμματείς των βουλευτών, υπαγορεύοντας όλα αυτά τα ονόματα σε κάποια άλλη γραμματέα στο γραφείο κάποιου υπουργού ή υφυπουργού.

Πρέπει να είναι τελείως ηλίθιοι για να μας θεωρούν τόσο ηλίθιους.



4 comments:

  1. Επί ποιου ακριβώς ερωτηματος σου θα ήθελες να τοποθετηθώ εν δικτυω αδελφέ;

    Τωρα εσένα σε σοκαρε ότι έμαθες χθες ότι ο κ. Βοσκοπουλος ειναι φοροφυγάς; Εμενα καθόλου.

    Ειχα ήδη σοκαριστεί προ οκταμηνου όταν Υφυπουργός και μάλιστα στο Υουργείο Πολιτισμου είχε τοποθετηθεί η κ. Γκερέκου.

    Έρημε πολιτισμέ... Ο Καραμανλής θεωρουσε ότι ο πολιτισμός πρέπει να έχει σχέση με τον Ζαχόπουλο και ο ΓΑΠ με την Γκερεκου.

    Προσωπικά αυτό με τρομάζει περισσότερο απο το ποιος έφαγε τα λεφτά του Τόλη και δνε πληρωσε την εφορία.

    ReplyDelete
  2. Ειδικά εσείς, θα μπορούσατε να απαντήσετε σ' οποιοδήποτε ερώτημα.

    Σε σχέση με τον Τόλη, μην αποκλείεις την πιθανότητα να εκμεταλλεύτηκε το ότι ήταν επώνυμος. Να σου θυμίσω ότι στην ευνομούμενη Ελλάδα, κάποιος επώνυμος μπορεί ακόμα και να σκοτώσει και να μην "πληρώσει"...

    ReplyDelete
  3. Λοιπόν για ...δυνατους λύτες. Και επειδή μιλάς για ευνομουμενη πολιτεία...

    Σημερα διαβασα στην εφημεριδα Ισοτιμία το εξής:
    Τυμπανοκρουσιες για την by pass διαχειριση ΜΕΓΑΛΩΝ επενδυσεων. Μέχρι εδώ λες ...ok, μάλιστα μιλάει και για άδεια που θα δινεται σε μια μερα, παρακαμπτοντας τελειως την δημοσια διοικηση που ...καθυστερεί τους επενδυτές. Ας το καλό με τις γραφειοκρατιες σας και την εφαρμογή των νόμων και των διαδικασιών που η Νομοθετική εξουσια ψηφιζει.
    Κια πας παρακάτω να δεις ποιες ειναι αυτές οι επενδυσεις... και σου φευγει το κεφάλι.

    Γιατί βλέπεις ότι ειναι η επενδυση του ομίλου Πάπιστα για την αναπτυξη 2.500 τετραγωνικών στο Τυμπάκι.

    Λες που το ξέρω εγώ το όνομα ...Πάπιστας. Που το ξέρω γαμώτο, τι μου θυμιζει...

    Και εμτά θυμασαι το Βατοπεδι, θυμασαι τν μεγαλοεργολαβο Παπιστα που ξεπλενε λίμνες, δαση, βουνά, πεδιαδες με καλογερους και λοιπούς...

    Και κοιτα τι γινεται αν η μνημη σου σε βοηθάει, θυμάσαι ότι ο. κ. ΠαπΑακωσταντινου, τότε εκπροσωπος Τυπου και τωρα Υπουργός Οικονομικών, ειχε κατηγορηθεί ...άδικα, ασφαλώς γιατί δνε ενημερωσε τουλάχιστον το Κομμα του, για τις επαφες που ειχε ΤΟΤΕ με τον Παπιστα.

    Μα ειχε πει τότε ο νυν Υπουργός, από ποτε ποινικοποιουνται οι ...κοινωνικες επαφές;

    Αχ... δεν λέω άλλα. Μόνο αχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

    ReplyDelete
  4. @Katerina: Μα δεν λέμε "πιστόν φίλον εν λαμογαίς γιγνώσκεις;" Ο Παπακωνσταντίνου τιμά τους φίλους του. Προσωπικά, όπως έχουμε ήδη συζητήσει, δεν αμφέβαλα ποτέ για το ήθος αυτής της κυβέρνησης συνολικά αλλά και κατ΄ άτομο.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...