May 19, 2010

Από "σβέρκο" ψώνισε πάλι ο ΓΑΠας...


Αυτή τη φορά ο ΓΑΠας ξεπέρασε τον εαυτό του.  Με την επιλογή του Γ. Νικητιάδη στη θέση της Α. Γκερέκου, ως υφυπουργός πολιτισμού.  Ο Γ. Νικητιάδης, ήταν μέλος του ΔΣ της εφημερίδας ΠΡΟΟΔΟΣ στη Ρόδο.  Επειδή όμως αυτό απαγορευόταν, στα χαρτιά εμφανιζόταν η γυναίκα του.  Ο ίδιος πάντως μετείχε σε όλες τις συνεδριάσεις του ΔΣ, είναι δε και κουμπάρος του Κουταρνίθα, του διευθυντή της εφημερίδας.  Οταν ετέθη θέμα θέμα με τις αμοιβές του golden boy και συμβούλου της εφημερίδας, ο Γ. Νικητιάδης τον κάλυψε.   Παρ' όλα αυτά, πάντοτε απέκρυπτε τη σχέση του με την εφημερίδα.

Την πρώτη φορά (9/3/09) που αναφέρθηκα στην απουσία της εφημερίδας ΠΡΟΟΔΟΣ από το site του, μου έστειλε mail, όπου ισχυριζόταν ότι η απουσία οφειλόταν στην ανακατασκευή του site.  Η ΠΡΟΟΔΟΣ απουσιάζει ακόμα και σήμερα... 

Φρόντισε να μάθει ο ΓΑΠας, πόσα χρήματα ξόδεψε ο Γ. Νικητιάδης στις τελευταίες εκλογές;   Τελικά ο ΓΑΠας, έχει μια φοβερή ικανότητα να επιλέγει συνεργάτες.  Με γνώμονα πάντοτε το ήθος.  Το πασοκικό τέτοιο.



 





10 comments:

  1. Τώρα που πιάνουνε τα πόστα οι κολλητοί σου.... ποιος τη χάρη σου, μέχρι κι το Ρεμπελ θα διορισεις στο δημόσιο.

    ReplyDelete
  2. Ο καλός Πασόκος από το ήθος του φαίνεται, πάρε για παράδειγμα τον Τσουκάτο...

    ReplyDelete
  3. @Monahikos likos: Mόνο το Rebel; Και την Πέρσα και όλους τους φίλους τους από το Πεδίον του Αρεως θα διορίσω. Σημείωσε ότι ο τουρισμός θα αυξηθεί. Θα βλέπουν οι ξένοι το γλυκό πρόσωπο του Νικητιάδη, αυτό που αποπνέει καλωσύνη και θα τους δημιουργείται η επιθυμία να έρθουν στη χώρα του.

    ReplyDelete
  4. @Greek rider: Αν δεν έχεις ήθος φίλε μου, δίπλα στο Γιωργάκη δεν στέκεσαι. Α, κι αν δεν ξέρεις αγγλικά. Για να μπορείς να μιλάς μαζί του.

    ReplyDelete
  5. Swell μου η Πέρσα είναι απειρως ωραιοτερη απο την Τζακρη. Και δεν το συζητώ ότι ...ντυνεται και απειρως πιο καλόγουστα.
    Να μην διορισεις τον Rebel στο Δημοσιο. Να κατεβάσεις την Πέρσα στις εκλογές.

    Υ,Γ,ήθελα να συγκρινω όμοια, σκυλί με σκυλί, αλλά αδικώ ΚΑΤΑΦΩΡΑ την κουκλα Περσα.

    ReplyDelete
  6. @Kατερίνα μου, σ' ευχαριστώ πολύ! Αυτή την Τζάκρη δεν την ξέρουμε, αλλά σαν καβαλημένη μου μοιάζει. Ενώ εγώ, από μικρή έδειχνα.

    ReplyDelete
  7. Πέρσα μου εισαι μια κουκλάρα. Πότε ομορφιά μου, θα σε πάει βόλτα σε καμια διαδηλωση ο αφεντικός σου να σε καμαρωσουμε. Κερνάμε σουβλάκι στο Σαββα.

    ReplyDelete
  8. Τί, πηγαίνει σε διαδηλώσεις μόνος του και μας αφήνει σπίτι λέγοντας ότι έχει δουλειά; Καλά, ενημέρωσέ με σε παρακαλώ για την επόμενη διαδήλωση και αν δεν με πάρει μαζί του, θα έρθω μόνη μου...

    ReplyDelete
  9. Tελικα Swell, η ομορφη Περσα δεν πηγε στη σημερινη διαδηλωση; ;)
    Βαλ της καμμια θαλασσια χαντρα και παρτην την επομενη φορα μαζι, να γλυτωσεις και το...ματι! ;))

    ReplyDelete
  10. @Elva: Δεν την πήρα, τόμαθε και τώρα μου κρατάει μούτρα. Και είναι μια πεισματάρα...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...