June 1, 2010

Συμβούλιο (Ισραηλινής) Ασφαλείας του ΟΗΕ





Αλλη μια φορά το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, με τη βοήθεια και κάλυψη του "δημοκράτη" Obama (φίλου του ΓΑΠα), έβγαλε ένα ψήφισμα - σούπα για τη χθεσινή επίθεση του Ισραήλ στα πλοία που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα.  Ψήφισμα - σούπα που δεν κατονομάζει το Ισραήλ, παρά την πειρατεία που έκανε σε διεθνή ύδατα, με τους δεκάδες νεκρούς, τραυματίες και φυλακισμένους.


Είναι πλέον σαφές ότι το Διεθνές Δίκαιο επιτρέπει την πειρατεία στην ανατολική Μεσόγειο.  Επιτρέπει επίσης στο πλαίσιο της πειρατείας, να σκοτώνεις ή να τραυματίζεις και μετά να κλείνεις στη φυλακή, αυτούς που βρίσκεις στα πλοία που καταλαμβάνεις.  Οσοι πιστοί προσέλθετε... 

12 comments:

  1. Ποιος ΟΗΕ; Ο ορισμος της γλαστρας, ερμαιο του καθε πλανηταρχη και οχι μονο. Υποτιθεται οτι ειμαστε "πολιτισμενοι" αλλα οσο σκεφτομαι ολα αυτα μαζι με οσα δε θα μαθουμε ποτε ανατριχιαζω..

    ReplyDelete
  2. Όπως ξέρουμε από την ιστορία η πειρατεία (με το μορφή που τη γνωρίσαμε στις κινηματογραφικές αίθουσες) εξαφανίστηκε πριν από αρκετούς αιώνες.
    Στις μέρες μας με την πειρατεία ασχολούνται κάποιοι απελπισμένοι Σομαλοί και ο Ισραηλινός υπουργός Αμυνας Ehud Barak που επειδή είναι και αντιπρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς έχει το προσωνύμιο Ehud ο κοκκινογένης.

    ReplyDelete
  3. @Αnonymous: Γλάστρα που ποτίζεται με αίμα αθώων, σε όλον τον κόσμο.

    ReplyDelete
  4. @Monahikos likos: Μήπως ξέρεις το παρατσούκλι του προέδρου της Σ.Δ.;

    ReplyDelete
  5. Ρώτα τη φιλενάδα σου να σου πει.

    ReplyDelete
  6. @Μοnahikos likos: Πρίγκηπας;

    ReplyDelete
  7. Στο είπε στο τηλέφωνο....

    ReplyDelete
  8. @Monahikos likos: Μου το φώναξε από το μπαλκόνι...

    ReplyDelete
  9. Για να σοβαρευτούμε τώρα.
    Μια παλιά καλή λαίκή παροιμία λέει "με τον παρά μου και την κυρά μου".
    Ε λοιπόν αυτός που πληρώνει τα έξοδα του ΟΗΕ είναι ο ίδιος που πληρώνει και το μισό και πάνω του προϋπολογισμού του Ισραήλ και είναι περισσότερο γνωστός από τις ειρηνιστικές επεμβάσεις σε Ιράκ, Αφγανιστάν κλπ
    Τι περίμενες περισσότερο, άλλωστε και ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, κάτι σαν πρωθυπουργός δηλαδή με ευρωπαϊκά στάνταρς, εβραίος είναι.

    ReplyDelete
  10. O Μπαρμπαρόσα με τη βούλα του ΟΗΕ, μη τυχόν και περάσετε ανθύπατοι από τα νερά μου, έχω καλύτερο κρυσφύγετι από ότι ο Νετανιάχου

    ReplyDelete
  11. @Μοnahikos likos: Οπως τα λες είναι. Να συμπληρώσω μόνο ότι όσες λίγες φορές κάποιος Γ.Γ. του ΟΗΕ "κουνήθηκε", οι Αμερικάνοι απειλούσαν ότι θα σταματήσουν τις πληρωμές.

    Από την άλλη, είναι λίγο παράδοξο να ακούω τους Τούρκους να μιλούν για το Διεθνές Δίκαιο, όταν τις αποφάσεις του ΟΗΕ για την Κύπρο τις έχουν γράψει στα φέσια τους.

    ReplyDelete
  12. @Καπιταλιστικό κουμμούνι: Σωστός! Και τα νερά μου τελειώνουν εκεί που λέω εγώ, γιατί όχι και στο Γιβραλτάρ;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...