August 26, 2010

Εάν το παιδί δεν κάνει...



Το παιδί δεν κάνει και γι' αυτό του παίρνουμε συμβούλους που μας στοιχίζουν ένα κάρο λεφτά.   Μεταξύ των οποίων δεν υπάρχει κάποιος για την ελληνική γλώσσα,  όπου πράγματι έχει μεγάλες αδυναμίες το παιδί. Αντί λοιπόν να του παίρνουμε συμβούλους για να το βοηθήσουν, θα έπρεπε να το διώξουμε και να πάρουμε ένα άλλο στη θέση του.  Στο κάτω-κάτω, η πρόσληψη των συμβούλων φανερώνει/επιβεβαιώνει την ανικανότητα.  Δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά μόνο του κι έτσι προσλαμβάνει συμβούλους.

Τους οποίους συμβούλους δεν τους πληρώνει ο ίδιος ή η οικογένειά του.  Θα τους πληρώσουμε εμείς.  Οπως πληρώνουμε ήδη την "εμπνευσμένη" ηγεσία του.  Αν μιλούσαμε για μαθητή, αυτός θα έμενε στην καλύτερη περίπτωση ανεξεταστέος.  Δυστυχώς όμως για μας, μιλάμε για τον πρωθυπουργό.  Οπότε ας του δώσουμε τα παπούτσια στο χέρι λέγοντάς του ευγενικά "Thanks for nothing."

6 comments:

  1. Αμ πως νομίζεις πως θα φτιάξει το προφίλ του να διαδεχτεί τον Μπατ κι Μπουν στη Γραμματεία του ΟΗΕ με ΠΟΡΔΕΣ?
    Με καλοπληρωμένους συμβούλους που θα πληρώνουμε εμείς θα το φτιάξει.

    ReplyDelete
  2. Ακριβως αυτα σκεφτομουν σημερα το πρωι! Γιατι δεν κανουμε ντου στα καναλια την ωρα των ειδησεων να ρωτησουμε ακριβως αυτα και να πουμε "παληκαρι δεν μας κανεις..εμεις σε προσλαβαμε, εμεις σε πληρωνουμε και...ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ!!!!';;;Ρητορικο...
    Καλημερα!

    ReplyDelete
  3. Λύκε, το προφίλ του το 'χει ήδη φτιάξει. Δουλοπρεπής όσο δεν παίρνει άλλο. Κι αυτό είναι το σημαντικότερο προσόν.

    ReplyDelete
  4. Τα κανάλια, Butterfly, βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία της κυβέρνησης. Από αυτό προκύπτει και το "Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης".

    ReplyDelete
  5. Εντελως μεταξυ μας, ;) πoιο...παιδι κανει απ αυτα τα ...παιδια που μας εχουν κυβερνησει;
    (Nα,ενα αλλο θεμα για ...προσεχη αναρτηση, φιλε Swell!) ;)

    ReplyDelete
  6. Δυστυχώς Ελβα μου, όλα τα παιδιά που γνωρίσαμε έως τώρα ελέω νεποτισμού, αποδείχτηκαν ανίκανα και πολύ ευαίσθητα και προστατευτικά στους φίλους και τους κολλητούς τους. Αυτό ισχύει για παιδιά, ανήψια και λοιπούς συγγενείς...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...