October 21, 2010

Τελικά η Βουλή πρέπει να "καεί";


Αν σκεφθούμε ότι στο ΠΑΣΟΚ υπήρξαν και υπάρχουν στελέχη που "υπηρέτησαν και υπηρετούν το σοσιαλισμό" σαν τον Τσοχατζόπουλο, το Σκανδαλίδη, το Δρούτσα, τον Παμπούκη, το Νικητιάδη και τον Κρεμαστινό.  Οταν ο Τσουκάτος είπε ότι την προμήθεια από τη SIEMENS την έδωσε στο ΠΑΣΟΚ, ο ΓΑΠας δήλωσε ότι τα χρήματα δεν είχαν καταγραφεί στα βιβλία του κόμματος.  Πιστεύοντας ότι απευθύνεται στους προγόνους του, τους Ινδιάνους.

Αν σκεφθούμε ότι στη Νέα Δημοκρατία, αυτούς που ο Σα(χλα)μαράς θεώρησε "βαρίδια" και τους πέταξε από το κόμμα, τώρα τους θεωρεί θύματα πολιτικής σκευωρίας του ΠΑΣΟΚ.  Οταν ο Καραμανλής είχε σαν σύμβουλο τον Κεφαλογιάννη που καταδικάστηκε για την προσπάθεια επηρεασμού μάρτυρα σε δίκη εμπόρου ναρκωτικών, υπηρετούσε ο Καραμανλής το "σεμνά και ταπεινά". 

Ολα αυτά είναι μόνο κάποια δείγματα της σαπίλας και της βρόμας (sic) που διακρίνει τα δύο κόμματα.  Σαπίλα και βρόμα που περίτεχνα καλύπτουν και συντηρούν τα ενσωματωμένα ΜΜΕ με τους Τρεμοπρετεντέρηδες και τους Αυτιάδες.

Για όλα αυτά (και όχι μόνο) η Βουλή πρέπει να "καεί".  Να "μαυρίσει" στις εκλογές.  Η αποχή να γίνει πρώτη δύναμη στη Βουλή.

13 comments:

  1. Tin proigoumeni fora pou paiksame "apoxi" oi monoi pou xarikane itane oi fasistes (aytoi den apexoun pote).

    Episis oso timioi kai aksiologoi anthropoi den asxolountai me tin politiki, oi monoi pou tha asxolountai tha einai ta koproskyla.

    Enan neo timio kai proodeytiko kommatiko polo theloume.

    ReplyDelete
  2. Να καει, να καει το μπουρδελο η Βουλη.......

    ReplyDelete
  3. Μόνο που με την αποχή δεν "καίγεται" η βουλή αλλά ο κώλος μας μιας και τα ποσοστά των κυβερνητικών και λοιπών κομμάτων εξουσίας θα φαντάζουν μεγάλα...
    Για ξανασκέψου το...

    ReplyDelete
  4. Περσι παντως λογω της αποχης, το ΠΑΣΟΚ εκλεχθηκε παιρνοντας τον ιδιο αριθμο ψηφων που ειχε παρει και το 2004.
    Μονο που τοτε το ποσοστο του ηταν 40,55 με 3.002.531 ψηφους, ενω το 2009 με περιπου 3.012.000 ψηφους πηρε 43,92%.

    Τα συμπερασματα μαλλον δεν ειναι υπερ της αποχης.

    ReplyDelete
  5. Δεν πιστεύω στην αποχή, γιατί δεν υπάρχει όριο σ' αυτήν, συνταγματικό, που να ακυρώνει τις εκλογές.

    Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.

    Όσο για την σαπίλα - φαντάσου, αυτή είναι που φαίνεται- τι υπάρχει πιο κάτω, μάλλον ασύλληπτο.

    Καλησπέρα

    ReplyDelete
  6. Να καεί,όχι το μπουρδέλο,η βουλή

    ReplyDelete
  7. swell φίλε μου, διαφωνώ και για τα δύο. Ως προς την αποχή δεκάρα δεν δίνουν, και 3 να ψηφίσουν ο έχων 2 κερδίζει στο "όνομα του λαού. Συμμετοχή και ψήφο σε οποιονδήποτε δεν υποστηρίζεται από τα δύο κόμματα. Ως προς την Βουλή, καλύτερη λύση βρίσκω να μετατραπεί σε φυλακή για αληθινά εγκλήματα σε βάρος του λαού και της πατρίδας.

    ReplyDelete
  8. Ρίκη, θέλω να πιστεύω ότι αναφέρεσαι στα "φυντάνια" των κομμάτων και όχι στο κτίριο.

    ReplyDelete
  9. Bάσσια, Λύκε και Αντώνη, ενώ έχετε δίκιο για την αποχή, θεωρώ ότι η Ελλάδα δεν σώζεται. Ο,τι και να σκεφθώ καταλήγω στο ότι σωτηρία δεν υπάρχει. Είναι τόσο διαβρωμένα τα πάντα, που σας καθιστά υπεραισιόδοξους που περιμένετε ότι τα πράγματα μπορούν ν' αλλάξουν με τις εκλογές. Σκεφθείτε ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί Πασόκοι, που ενώ βρίζουν το ΓΑΠα, εκθειάζουν τον πατέρα του. Αυτόν που έμαθε σε όλους τους Ελληνες τη λαμογιά, τις άπειρες εφαρμογές της και τους εκπροσώπους της. Γκρέμισμα από τα θεμέλια χρειάζεται η Ελλάδα και ξαναχτίσιμο από το μηδέν. Και σε δημόσια θέση κανείς από αυτούς που με οποιοδήποτε τρόπο συνδέθηκαν με τα δύο μεγάλα κόμματα. Αλλοιώς, θα τα πούμε στην κόλαση.

    ReplyDelete
  10. Τίκτε, σωστός όπως πάντα!

    ReplyDelete
  11. Αθλιοι, είναι τόσοι αυτοί που πρέπει να μπουν φυλακή, που χρειάζονται 4-5 Βουλές... Είμαι μαζί σου να τις χτίσουμε.

    ReplyDelete
  12. Ρητορικο ερωτημα Swell:
    Αν στις περιφερειακες εκλογες παρουν 29% το ΠΑΣΟΚ και 21% η ΝΔ (αρα τα μικρα κομματα θα ανεβασουν τα ποσοστα τους), τοτε αλλαζουν ή οχι τα πραγματα;

    Στο γκρεμισμα συμφωνω.
    Αλλά σε κατι τετοιο πως βοηθαει η αποχη;

    ReplyDelete
  13. Απλό όπως πάντα.
    ΠΑΣΟΚΟς είσαι? ΝΔκράτης είσαι? Αναρχικός είσαι? Ο,τιδήποτε είναι κάποιος, για μια φορά, έστω για μια φορά στη ζωή του, τώρα που τα πράγματα καίνε, ρίξτο στους αριστερούς σχηματισμούς, κατά προτίμηση στο ΚΚΕ.
    Για το γαμώτο, για να σφίξουν λίγο οι κώλοι.
    Που ξέρουμε? ΄Ισως και να σφίξουν!
    Και σε τελική ανάλυση, δημοτικο-περιφερειακές είναι. Όσο δεξιά αντίληψη κι αν έχει κάποιος, όσο δηλωμένος αντικομμουνιστής και νάναι, δεν κινδυνεύει να κυβερνήσει το ΚΚΕ και να του "πάρει" το σπίτι, ή το χωράφι.
    Άσε, που αν το δούμε ρεαλιστικά, τώρα πια εδώ που φτάσαμε, απ τους άλλους κινδυνεύουμε να χάσουμε και χάνουμε ήδη.
    Και σπίτια και χωράφια και δουλειές και σύνταξη και...και... Χάνουμε το μέλλον!

    mbiker

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...