October 29, 2010

Πολιτικοί σούργελα


Πολιτικοί σούργελα και για κλάματα, τέτοιοι είναι οι πολιτικοί που έχουμε.  Ο Σα(χλα)μαράς είπε στον Ρομπάι ότι στηρίζει τα μέτρα της κυβέρνησης.  Και ο βλαξ τον κατηγόρησε ότι χρησιμοποιεί διπλή γλώσσα, άλλη στο εσωτερικό της χώρας κι άλλη στο εξωτερικό.  Μα αυτό ακριβώς κάνει και ο ΓΑΠας.  

Το κάνουν γιατί θεωρούν ότι είναι αναγκασμένοι να βαράνε προσοχές στους ξένους.  Τις ίδιες προσοχές που βαράνε κι εδώ, στους τραπεζίτες και το μεγάλο κεφάλαιο.  Μιλάμε για υπερήφανους πολιτικούς που υποστηρίζουν τους Ελληνες και την Ελλάδα.  Ο αγγλόφωνος μας υποστηρίζει και γι' αυτό μας "φόρεσε" το μνημόνιο.  Το άλλο σούργελο, εξυπηρετώντας τα ίδια βρόμικα συμφέροντα, δεν λέει κουβέντα για το ποιός οφελείται από το μνημόνιο και πού οδηγείται μαθηματικά η Ελλάδα.

Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι γι' αυτούς τους πολιτικούς.  Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που τους κάναμε τον έναν πρωθυπουργό και τον άλλο αρχηγό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  Πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε κι εμείς, σαν αυτούς, σούργελα.

3 comments:

  1. Άστα Swell γιατί αν ο Πρόεδρος που ετοιμάζεται για το μακρύ ταξίδι φύγει τελικά, έχει να γίνει της Αργεντινής στην Ελλαδίτσα.

    ReplyDelete
  2. Οσο κι αν επαναλαμβανομαστε θα το ξαναπω: Μαυρισμα στις εκλογες και στα δυο κομματα! Δεν υπαρχει αλλη λυση, φτανει πια το ..τεννις που παιζουν με τις γελοιες δηλωσεις τους!Aς μη βγαινουν τουλαχιστον τοσο συχνα και δηλωνουν το ενα και το αλλο, γιατι οσο μιλανε τοσο μας υποτιμουν ακομα πιο πολυ...

    ReplyDelete
  3. Επέτρεψέ μου να πω ότι... πόσο ή πόσοι ακόμη μπορούν να ξεγελιούνται πραγματικά;

    Κι αν τα αποτελέσματα δεν είναι όπως πρέπει να είναι, δεν θα φταίει το ότι δν κατάλαβαν, αλλά ότι εξυπηρετήθηκαν, για μία ακόμη φορά.

    Καλησπέρα

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...