November 16, 2010

ΚΝΑΤ ακούνητα-αμίλητα-αγέλαστα


Mεγάλη η συγκέντρωση του ΚΚΕ χθες στο Σύνταγμα.  Και άψογα διοργανωμένη.   Εξω από τη Μεγάλη Βρεταννία δύο γραμμές περιφρούρησης από ογκώδη, κρανοφόρα τα περισσότερα, ΚΝΑΤ.  5 μέτρα η απόσταση μεταξύ των δύο γραμμών. Αυτοί μιλούσαν μεταξύ τους.  Γύρω από την εξέδρα της κυρ-Αλέκας υπήρχαν άλλα ΚΝΑΤ, όλα κρανοφόρα και με τις σημαίες κλειστές για να μπορούν άμεσα να χρησιμοποιηθούν ως όπλα.  Αυτά τα ΚΝΑΤ ήταν πραγματικά ακούνητα-αμίλητα-αγέλαστα στρατιωτάκια. Ούτε συνθήματα φώναζαν, ούτε μιλούσαν μεταξύ τους.  Κοίταζαν επίμονα τον κόσμο μπροστά τους, προσπαθώντας να εντοπίσουν τους αντεπαναστάτες.


Στην ομιλία της η κυρ-Αλέκα ζήτησε τη συγκρότηση μετώπου όλων των δυνάμεων που μάχονται το μνημόνιο, υπό το ΚΚΕ.  Στη Σταδίου άλλα ΚΝΑΤ είχαν σταματήσει το μπλοκ του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων και της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ.   Με το που τελείωσε η ομιλία της κυρ-Αλέκας, από τα μεγάφωνα άρχισε να μεταδίδεται συνεχώς και για ώρα το επαναστατικό σύνθημα "Διαλυόμαστε προς το μετρό του Συντάγματος, της Ακρόπολης και στο Μοναστηράκι. Δεν διαλυόμαστε προς τη Σταδίου και την Πανεπιστημίου."   Υποθέτω ότι αν κάποιος δεν συμμορφωνόταν προς τις υποδείξεις κι επέλεγε άλλη διαδρομή, τα παντού παρόντα ΚΝΑΤ θα τον "επανέφεραν" στη σωστή πορεία.

Με κάθε τρόπο οι δύο συγκεντρώσεις δεν έπρεπε να συναντηθούν, ούτε να ενωθούν.  Η κυρ-Αλέκα φοβάται μήπως τα μέλη του ΚΚΕ αλλαξοπιστήσουν.   Το καθήκον αυτό ανέλαβαν άλλες δυνάμεις των ΚΝΑΤ.



                                         Μέλος ΚΝΑΤ με πλήρη εξάρτηση

8 comments:

  1. Kαι το κωμικοτραγικο ειναι οτι το μηνυμα να μην πανε προς τη Σταδιου και την Πανεπιστημιου ακουστηκε πολλες φορες, λες και οι αλλοι εχουν καμια κολλητικη ασθενεια...

    Κριμα χιλιες φορες...
    Ευτυχως δεν τους ψηφισα ουτε τωρα, αν και ηταν η πρωτη φορα που σκεφτηκα σοβαρα να το κανω.

    ReplyDelete
  2. νομίζω ότι πρέπει επιτέλους
    να καταλάβουμε
    ότι ο φασισμός
    είναι το ένα χαρακτηριστικό
    της φυλής των γραικών,
    το άλλο είναι ο ανεγκέφαλος ραγιαδισμός..!

    ReplyDelete
  3. Aντώνη, οι οδηγίες αποχώρησης σαν αυτές που ακούγονται στα γήπεδα, εκφωνούνταν για περισσότερο από μισή ώρα. Μέχρι να φύγει και το τελευταίο δέντρο.

    ReplyDelete
  4. Βbimbo, σωστή! Να συμπληρώσω μόνο ότι το ανεγκέφαλον του Ελληνος είναι πατενταρισμένο, κάτι σαν την Ακρόπολη και το σουβλάκι.

    ReplyDelete
  5. Λειτουργούν συνειδητά ως κυματοθραύστης που πάνω του συντρίβεται το προοδευτικό κίνημα. Δεν αναλαμβάνουν ευθύνες. Ο στόχος είναι απλώς η ανώδυνη διαιώνιση στο 6 – 8 % και η αμφισβήτηση και καταστροφή κάθε διαφορετικής ή εναλλακτικής προοδευτικής φωνής. Σκοτεινό. Πολύ σκοτεινό.
    Το κόμμα αυτό είναι από τους βασικούς αρχιτέκτονες της κατάπτυστης «οικουμενικής» που εγκαινίασε την ανίερη και παγκοσμίως πρωτόγνωρη συνεργασία ενός ΚΚ με το κατ’ εξοχήν κόμμα της οικονομικής και πολιτικής ελίτ, συνεργασία που καλά (και πολύ στενά) κρατεί ως σήμερα.

    ReplyDelete
  6. Τους παραξηγήσατε ρε παιδιά, καιρός που είναι σέρνονται και ιώσεις και σου λέει η Αλέκα ξέρω γω τι ιο κουβαλάει η Ανταρσύα θες να κολήσουνε οι δικοί μου το κακό...

    ReplyDelete
  7. Grsail σωστή η περιγραφή του ρόλου του ΚΚΕ που κάνεις. Αποτελεί τον ορισμό της συγκαλυμένης βρόμας.

    ReplyDelete
  8. Tότε Λύκε αν υπάρχει και πανό με τα αντιβιοτικά που παίρνουμε, λες να αλλάξει η κυρ-Αλέκα;

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...