November 17, 2010

Όταν δεν σ' αγγίζει η κρίση


Υπάρχουν κάποιες επιχειρήσεις που η κρίση τις άφησε αλώβητες.  Πιο γνωστή τέτοια επιχείρηση στην Ελλάδα είναι τα "Στεγνοκαθαριστήρια Βουλή".  Κρίση ή όχι κρίση, οι δουλειές πηγαίνουν πολύ καλά.  Φανταστείτε ότι χθες τη νύχτα δούλευαν μέχρι τις 3.30 το πρωί.  Γιατί είχαν αναλάβει μια μεγάλη δουλειά.
Η δουλειά ήταν σύνθετη.  Επρεπε να εξαφανίσουν το λεκέ του Βατοπεδίου, αλλά και να εξαλείψουν κάθε ίχνος ευνομίας από το πολιτικό σύστημα.  Κάτω από το management του έμπειρου στη δουλειά αυτή επιχειρηματία, του ΓΑΠα, τα "Στεγνοκαθαριστήρια Βουλή" έφεραν σε πέρας το project.

Στα μέσα του Δεκέμβρη, όταν το Eλληνικό Ινστιτούτο Marketing θα απονείμει για μια άλλη χρονιά τα αριστεία επιχειρηματικότητας, το χρυσό βραβείο θα δοθεί στα "Στεγνοκαθαριστήρια Βουλή" και το ΓΑΠα! 

6 comments:

  1. Aν καθαριζουν τοσο καλα τετοιους μεγαλους ..λεκεδες (μεγεθους Βατοπεδιου) σκεψου τι γινεται για μκροτερους απο κρασι, λαδι,κλπ.
    Πως να μη παρουν βραβειο μετα, για να συνεχισουν και για αλλα; :((

    ReplyDelete
  2. Μα όλη αυτή η μεθόδευση Ελβα, έγινε γιατί έτσι εξασφαλίζουν τη συνεχή, αδιάληπτη και απρόσκωπτη συνέχιση της αλητείας και της κλοπής στην Ελλάδα. Ή πιο σύντομα, η συνέχιση του ίδιου "πολιτικού" συστήματος. Mε τις υγείες μας...

    ReplyDelete
  3. Αφού "ο λαός εγκρίνει"...

    ReplyDelete
  4. Oντως εγκρίνει ο λαός (ή μέρος του) Αθλιοι. Και δικαιώνει τον Πάγκαλο. Εστω και σε επίπεδο επιθυμίας.

    ReplyDelete
  5. Καλοοοοοοοοοοοοοοοοο :)))

    ..και'γω καθομουν και περιμενα να.. γκρεμιστει κανας φουρνος, αλλα ΔΕΝ...
    Τα γνωστα λουλούδια εξακολουθουν να αρωματιζουν τον ελληνικο χώρο.. πππφφφφφ μποχα λεμε!

    ReplyDelete
  6. Τα λουλούδια αυτά Ροδιά έκαναν την Ελλάδα έναν τεράστιο βόθρο. Που σιγά-σιγά πέφτουμε όλοι μέσα.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...