November 22, 2010

Τί γυρεύει η αλεπού Ντόρα στο παζάρι;



Οταν το παζάρι λυμαίνονται πραματευτάδες της κακής ώρας σαν το ΓΑΠα, το Σαμαρά και τον Καρατζαφύρερ, μια αλεπού έχει κάθε λόγο να κάνει μια βόλτα στο παζάρι και να δει τι "παίζει" και τι μπορεί να τσιμπίσει.  Οταν όμως πρόκειται για την πονηρή αλεπού Ντόρα, αποφασίζει να πάει και να στρογγυλοκαθίσει στο παζάρι.  Γιατί ξέρει ότι έχει τα ίδια "προσόντα" με τους πραματευτάδες που κάθονται στους πάγκους σήμερα.  Αυτή όμως έχει και κάτι επιπλέον.  Εναν αξιομνημόνευτο δάσκαλο στο πλιάτσικο.  Τον πατέρα της.

Στη φωτό βλέπετε πως εκπαίδευσε ο πατέρας την κόρη ώστε ν' αποκτήσει τα κατάλληλα ένστικτα.




10 comments:

  1. Σιγά ρε Swell μην και κυνηγαει ποντικάκια η αλόγα του γκαντέμη...
    Αλλά η απορία μου είναι, θα συνεργαστεί η Ντόρα με την κυβέρνηση ή ο ΓΑΠας θα πάει χέρι χέρι με Ντόρα και Καρατζαφέρη?

    ReplyDelete
  2. H αλόγα Λύκε, λειτουργεί και ως αλεπού ή νυφίτσα όταν κρίνει ότι χρειάζεται. Τη "συναίνεση" ο ΓΑΠας θα τη βρει στις δυο ζεστές αγκαλιές. Της Ντόρας και του κωλοτούμπα.

    ReplyDelete
  3. Φιλε Swell!
    Μη προσβαλλουμε τωρα την χαριτωμενη..
    αλεπουδιτσα της φωτο με κακες συγκρισεις! ;)
    Καποιοι,ες δεν αλλαζουν, δα,επειδη εκαναν ενα κομμα, κι ας εχει το συμβολο της ελιας, του λαδωματος, κλπ κλπ κλπ.

    Κατι ξερουν αυτοι απο καλο ...λαδι!

    ReplyDelete
  4. Απλά, η Ντόρα δε θέλει να μείνει εκτός πολιτικών παιχνιδιών και έκανε ενα κόμμα με ονομασία που περιέχει τη λέξη "Συμμαχία" ... ισως σαν παραπομπή σε μελλοντικές συμμαχίες με άλλα κόμματα εξουσίας, προφανώς με το Πασοκ φερνοντάς του ως "δώρο" κάποιες κεντροδεξιές ψήφους ... δεν τις λέω εγω ετσι, άλλοι τις λένε.
    Επιχειρεί μία διάσωση της κληρονομιάς της αλεπούς, προσπαθώντας να κλέψει οτι μπορεί απο την σαμαρανουδούλα για να κάνει κάποτε ίσως την Ντορονουδούλα που ίσως και να παίξει ρόλο σε κάποια μελλοντική οικουμενική κυβέρνηση.
    ( Και πριν γελάσει ο αγαπητός σχολιαστής κύριος μοναχικός λύκος, ας μας πει κατι διαφορετικό απο ποντίκια, άλογα και γάπες.
    Ως εδω ηταν διασκεδαστικός.
    Διαβάζω προσεκτικά τι γράφει, εδω σίγουρα. Αλλού όχι.)

    ΥΓ δεν θα κάνω διάλογο, ενα σχόλιο άφησα, με πολλή σκέψη μήπως δεν πρέπει να σχολιάζω εδω επειδη έκαμα το έγκλημα να εχω ψηφίσει Πασοκ άρα δεν μου αναγνωρίζεται τίποτα. Δίκιο ποτέ. Βάλτε μου ταμπέλα. Εβίβες.

    ReplyDelete
  5. Μπάβο κύριε @Tzonako, πολύ μ' αρέσει και ο τρόπος που σκέπτεσαι και ο τρόπος που βάζεις την ουρά υπό τα σκέλη.... με ένα υγ.
    Έγκλημα δεν έκανες κύριε Tzonako όταν ψήφισες ΠΑΣΟΚ (και σκασίλα μου τελικά τι ψήφισες) αλλά όταν εμάς που δεν ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ συνεχίσεις να μας θεωρείς χαχόλους θα πάψω να είμαι διασκεδαστικός και θα αρχίσω να τα ρίχνω χοντρά...

    ReplyDelete
  6. Η Ντόρα, Τζονάκε, φαίνεται ότι μοιράζεται την ίδια κοσμοθεωρία με το ΓΑΠα: Ο,τι αρπάξει ο κώλος μας. Θα το λουστούμε, δυστυχώς, κι αυτό.

    Εκ του αποτελέσματος κρίνεται τεράστιο λάθος όσοι πιστέψατε τα παραμύθια του ΓΑΠα. Υπάρχουν δύο κατηγορίες αυτών. Εσύ και όλοι σαν εσένα που το αντιλαβάνεστε και η Τσαούσα.

    ReplyDelete
  7. Ασε Ελβα, που ακόμα και το σήμα του κόμματος ή κινήματος (δεν έχει αποφασίσει ακόμα η Ντόρα) είναι αντιγραφή από Ιταλία μεριά. Μέσα στην πρωτοτυπία αυτή η γυναίκα. Από το αλλάζουμε τη χώρα μέχρι το σήμα.

    ReplyDelete
  8. Απογοήτευση και κατήφεια επικρατεί στο ΔΗ.ΣΥ…
    (Στο κίνημα της επί χρήμασι πολιτευόμενης γυναικός το συνονθύλευμα...)

    Τι να περιμένει κάνεις από ένα απόκομμα , του όποιου εκμεταλλεύτρια – ιδιοκτήτρια είναι η Ντοράκουλα η κόρη του φαταούλα Δράκουλα (η γνωστή … Mizoforakaina… )

    Ποιός ασχολείται πια με το κίνημα της επί χρήμασι πολιτευόμενης γυναικός , με το απολειφάδι του φαταούλα Δράκουλα…

    ReplyDelete
  9. Δήλωση Ντόρας: «Πριν μισή ώρα δέχτηκα τηλέφωνο από τον Αργύρη ο οποίος με ρώτησε για έμβασμα του συζύγου μου στις 3 Μαρτίου στο Λονδίνο. Το έμβασμα αυτό που προερχόταν από μετοχές που είχε στην Αμερική, ρευστοποιήθηκαν και έφυγαν για αγορά πλοίου στον Λονδίνο. Όλη αυτή η απίστευτη φαρσοκωμωδία και εγώ πίστεψα και ζητούσε να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα, μεταβλήθηκε σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα του άντρας μου που είναι καταγεγραμμένη στο πόθεν έσχες., Αδιανόητη προσπάθεια, σπιλώνεται ένα ολόκληρος κόσμος γιατί κάποιοι έχουν σκοπό να κρύψουν αυτούς που έστειλαν χρήματα στην Ελβετία»…

    ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ : Το πλοίο αυτό το έχουν πάρει?
    Το έχουν παραγγείλει?
    Σκοπεύουν να το παραγγείλουν?
    Το πλοίο προορίζεται για επαγγελματική χρήση ή είναι σκάφος αναψυχής?

    Από πότε αγοράζονται πλοία με έμβασμα σταλμένο από τράπεζα μέσα στη Βουλή?

    Ο νυν σύζυγος της Ντόρας ο Ισίδωρος (ο “πλοιοκτήτης”) ξαφνικά τωρα στα γεράματα μετά τον γάμο του μαζί της αυξάνει με ανεξήγητη γεωμετρική πρόοδο τα ετήσια έσοδα του από πολυποίκιλες επιχειρήσεις…( αθλητικές, εμπορικές, ναυτιλιακές, συζυγικές, οικογενειακές … κτλ …)

    Ντόρα μου οι μετοχές πόσο και πότε αγοράστικαν, τα λεφτά από τις μετοχές πότε εμβάστηκαν απο και προς την χώρα μας και με ποιά δικαιολογητικά?

    Μία πρόεδρος κόμματος δεν μπορεί να αφήσει έτσι την “λάσπη”!

    Εκτός αν δεν είναι λάσπη…
    Συνεπώς,αναμένουμε την συνέχεια.

    Γιά την Ντόρα που ευαγγελίζεται με το νέο της κόμμα, αλήθειες, συνέπειες και αρχές, δεν έχουμε να πούμε τίποτα.

    Κόρη του εφιάλτη φαταούλα Δράκουλα είναι...

    Το Ντορό-απόκομμα ΔΗ.ΣΥ. μπορεί να είναι δήθεν «νέο», αλλά τα πρόσωπα είναι παλιά, υπόλογα και συνυπεύθυνα γιά το χάλι της Ελλάδας, σήμερα.

    Y.Γ. Να είναι ευτυχής ο ΙΣΙ-ΔΩΡΑΣ που ο Θεός του στείλε τα πλούσια “Δώρα” και ο Μητσοτάκης την Θεό-“Δώρα”!

    ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ¨???.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Το χρήματα, είπε ο Κούβελος, πήγαν για προσύμφωνο αγοράς πλοίου.
      Έχεις δίκιο όταν λες ότι με τη Ντόρα ο τύπος πλουτίζει με γεωμετρική πρόοδο. Να σου θυμίσω ότι είχαν αγοράσει τεράτιες εκτάσεις στη Μαγνησία, λίγο πριν ανακοινωθεί ότι κερδίσαμε τους Μεσογειακούς Αγώνεςτου 2013, οι οποίοι όλως τυχαίως θα διεξάγονταν εκεί. Πρόεδρος της επιτροπής ήταν ο Κούβελος... Βέβαια τους χάσαμε και το ζεύγος πήρε τ' απαυτά του.
      Ο εισαγγελέας δεν πηγαίνει εύκολα σε βαρύγδουπα ονόματα, για να το πω ευγενικά.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...