December 6, 2010

Στη μνήμη του Αλέξανδου Γρηγορόπουλου

Του Στέλιου Κούλουγλου.

Για να έχουμε πάντα στο μυαλό μας πως λειτουργούν οι θεσμοί στην Ελλάδα. Και πως μπορείς να χάσεις τη ζωή σου από έναν προβληματικό (sic) μπάτσο και οι θεσμοί να κάνουν τα πάντα για να μη βρεθεί ο ένοχος. Είτε ψάχνουμε δολοφόνους, είτε κλέφτες, είτε αλήτες...

3 comments:

  1. Δεν αντιλέγω στην ρεαλιστική άποψη ότι οι θεσμοί δεν λειτουργούν, όμως, άντε και το κάναμε "κτήμα" μας αυτό, που οδηγεί και τι προσφέρει ακριβώς.

    Υποθέτω ότι μας παρακινεί για αλλαγή αυτής της πραγματικότητας, ή όχι;

    Για τον άδικα χαμένο, δολοφονημένο Αλέξη Γρηγορόπουλο το μόνο που έχω να πω είναι ότι, δυστυχώς, πολλοί εκμεταλλεύτηκαν τη δολοφονία του.

    Καλησπέρα

    ReplyDelete
  2. Το θέμα Βάσσια είναι ότι δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Και όντως τη δολοφονία του εκμεταλλεύτηκαν πολλοί. Με πρώτο, συμπάθα με, το στην αντιπολίτευση ευρισκόμενο τότε ΠΑΣΟΚ. Καλό σου βράδυ!

    ReplyDelete
  3. Αυτό που δε με απασχολεί καθόλου είναι το ποιοί εκμεταλλεύτηκαν τη δολοφονία του. Με απασχολούν σοβαρά όμως αυτοί που αντί να πουν τη γνώμη τους και να πράξουν ανάλογα, ασχολούνται με άλλα παράλληλα θέματα. Το θέμα τού Αλέξανδρου ΚΑΙΕΙ όποιον τον αγγίξει.

    "Για τον άδικα χαμένο, δολοφονημένο Αλέξη Γρηγορόπουλο το μόνο που έχω να πω είναι ότι, δυστυχώς, πολλοί εκμεταλλεύτηκαν τη δολοφονία του."

    Σέβομαι το μπλογκ αυτό που φιλοξένησε το σχόλιό μου και παραβλέπω τη φράση:"το μόνο που έχω να πω είναι..."

    Καλό βράδυ Swell και προσοχή: θα υπάρξει και εφετείο. Έχουμε δρόμο ακόμα...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...