December 28, 2010

Αντίδωρο


Αντί για το δώρο Χριστουγέννων, οι εργαζόμενοι στην ΠΡΟΟΔΟ πήραν έναντι. Οι φανφάρες της κυβέρνησης για την αυτόφωρη διαδικασία όσων εργοδοτών δεν καταβάλουν το δώρο Χριστουγέννων, δεν ισχύουν για την εφημερίδα του Κρεμαστινού, του Νικητιάδη και του Κουταρνίθα.  Γι' αυτό δεν έχουν πληρωθεί ακόμα το επίδομα άδειας, γι' αυτό τους οφείλουν ακόμα το 50% του μισθού του Οκτωβρίου και το 100% του Νοεμβρίου...


Η εμπνευσμένη διεύθυνση της εφημερίδας από τον Κουταρνίθα, με τις ευλογίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου, έφεραν την εφημερίδα σ' αυτό το ζηλευτό σημείο.  Αυτό γίνεται όταν η εφημερίδα «ευλογεί» καθημερινά τους δύο βουλευτές.

8 comments:

  1. !!!
    Καλή χρονιά να έχεις όπως κι αν την εννοείς!

    ReplyDelete
  2. Γι αυτό ο Κουτορνίθας θα διοριστεί τωρα και στην ΕΡΤ!!! Τα υπάκουα παιδιά τα προσέχουν τα αφεντικά τους.

    ReplyDelete
  3. Καλή, πολύ καλύτερη χρονιά εύχομαι και σε σας Αθλιοι!

    ReplyDelete
  4. AΔ, προσοχή στο όνομα παρακαλώ, που φανερώνει (και) τον τόπο καταγωγής του, την Αρνίθα της Νότιας Ρόδου. ΚουτΑρνίθας λοιπόν. Δεν με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι θα διοριστεί στην ΕΡΤ. Φαντάζομαι ότι φροντίζει γι' αυτό ο ογκόλιθος ηθικής κουμπάρος του Νικητιάδης. Αλλωστε, όλα τα μεγάλα πνεύματα πέρασαν από την ΕΡΤ, όπως ο Σόμπολος.

    ReplyDelete
  5. Φίλε μου εύχομαι ολόψυχα μια καλύτερη χρονιά.

    Να είσαι καλά και ό,τι επιθυμείς- αν είναι δυνατό- να πραγματοποιηθεί.

    Χρόνια Πολλά
    (και φιλιά στα "μωρά" σου- γαβ)

    :-)

    ReplyDelete
  6. Βάσσια, σου ευχόμαστε, αφού σ' ευχαριστήσουμε, το 2011 να σου φέρει όσα επιθυμείς!

    ReplyDelete
  7. Καλησπερα φιλε Swell!

    Kαλη χρονια oπως επιθυμεις και ας ελπισουμε οτι μαζι με τ αλλα δε θα χρειαζεται να βλεπουμε και τετοιες σκηνες, πια:

    http://www.newsday.gr/article/14568/epeisodiake-orkomosia-ste-demetsana

    ReplyDelete
  8. Καλησπέρα Ελβα, απολαυστικό, διδακτικό και μνημειώδες το απόσπασμα από την ορκομωσία στη Δημητσάνα. Ο δήμαρχος γελοίος να προσπαθεί να ηρεμήσει τον παπά. Τον παπά, που κατά δήλωσή του, είναι συνεχιστής του έργου του Γρηγορίου του Ε'. Αυτού, που οι Τούρκοι πρόλαβαν να τον κρεμάσουν την τελευταία στιγμή, πριν τον περιλάβουν οι Ελληνες που ήθελαν να τον ξεπληρώσουν για όσα "θαυμαστά" τους έκανε κατά την πατριαρχία του.

    Φοβάμαι Ελβα μου, ότι κι αυτά και τα άλλα άσχημα, θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε. Γιατί οι πολιτικοί μας δεν θέλουν να βάλουν την εκκλησία στη θέση της. Συναγωνίζονται, βλέπεις, ποιός κοροϊδεύει το λαό πιο αποτελεσματικά.

    Σου εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι για σένα και τους δικούς σου, η καλύτερη ever!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...