January 4, 2011

Έκλειψη λογικής



Μας έχουν πηδήξει κανονικά.  Την ίδια ώρα που μας καροϊδεύουν ασύστολα.  "Απειλούν" τους φοροφυγάδες με αυτόφωρο.  Τα δύο μεγάλα κόμματα πλήρωσαν φόρο για το 2% προμήθεια που αποδεδειγμένα έπαιρναν από τη SIEMENS για όλα τα έργα που αυτή ανέλαβε στην Ελλάδα;  Ο Τσοχατζόπουλος δικαιολόγησε το πως απέκτησε τα σπίτια του;  Ο Βουλγαράκης, ο Ρουσόπουλος, ο Παναγιωτακόπουλος, είναι όλοι εντάξει;  Δεν εντοπίστηκε ποτέ κάτι ύποπτο στα περιουσιακά τους στοιχεία και πώς αποκτήθηκαν αυτά;

Οταν συμβαίνουν όλα αυτά, όταν γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες ότι οι πολιτικοί αποτελούν εσμό αλητών που πλούτισαν παράνομα, είναι δυνατόν να υπάρχουν σήμερα κάποιοι άλλοι άνθρωποι που, έστω και έμμεσα, υποστηρίζουν το ΠΑΣΟΚ;  Που το μόνο που κάνουν, είναι να δηλώνουν απογοητευμένοι από την κυβέρνηση;  Από την κυβέρνηση, όχι από το ΓΑΠα!

Φαίνεται ότι, δυστυχώς, είναι δυνατόν.  Είναι δυνατόν γιατί πήραμε διαζύγιο από τη στοιχειώδη λογική.  Ολική έκλειψη λογικής έχουμε.


6 comments:

  1. Σύμφωνα με τον πρόεδρα της δημοκλανίας,εγώ που φοροδιαφεύγω, αν μου συμβεί κάτι, και πάω στο νοσοκομείο, θα πρέπει να με αφήσουν να πεθάνω;

    Υ.Γ.κοιτάοντας το οικογενειακό δέντρο του ΠΑΣΟΚ, διαπιστώνω ΄΄οτι οι μισοί τουλάχιστον, ζουν ακόμη πάνω σε αυτό.

    ReplyDelete
  2. Εκει που τελειωνει η λογικη, Swell, αρχιζει το ...πασοκ! Εκει εφτασαν πια...

    ReplyDelete
  3. Είναι προφανές πως η λογική δεν είναι μία πια.

    Ο καθένας, από τη θέση που βρίσκεται υιοθετεί και στηρίζει την πιο συμφέρουσα.

    Κάποτε η κοινή λογική αποτελούσε το μέτρο και το όπλο της αντίδρασης, σήμερα δεν ξέρω έχει συμβεί. Μπορεί να "κρύφτηκε" όπως γράφεις.
    Αν συμβαίνει αυτό, έχουμε ελπίδες να επανεμφανιστεί.

    Καλημέρα

    ReplyDelete
  4. Eχεις δίκιο Τίκτε, πάνω στο δέντρο ζουν. Αλλά αντί να τους πετάμε πέτρες, τους δίνουμε μπανάνες.

    Μην ανησυχείς. Δεν θα σε αφήσουν να πεθάνεις. Θάπρεπε προηγουμένως ν' αφήσουν να πεθάνει ο Τσοχατζόπουλος. Οπερ άτοπον.

    ReplyDelete
  5. Θα σε διορθώσω Ελβα. Εκεί που αρχίζει η αλητεία, βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ.

    ReplyDelete
  6. Βάσσια καλημέρα, τα μίσθαρνα όργανα της διεθνούς αλητείας (διάβαζε τράπεζες) εκτός από τη λογική, έχουν εξαφανίσει και κάθε έννοια ηθικής, δικαίου, αξιοκρατίας και ευγένειας. Αντίθετα, έχουν εφαρμόσει ότι πιο βρώμικο θα μπορούσε να σκεφτεί το πιο διεστραμμένο μυαλό.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...