January 14, 2011

Η επόμενη μέρα


Για την επόμενη μέρα στην ΠΡΟΟΔΟ της Ρόδου ανησυχεί ο Νικητιάδης.  Γιατί αν χαθεί η ΠΡΟΟΔΟΣ, πού θα δημοσιεύονται καθημερινά δηλώσεις και συνεντεύξεις του;  Ετσι συναντήθηκε με τον υπό παραίτηση τελούντα Κουταρνίθα.  Ο τελευταίος είχε μαζί του στη συνάντηση και μια εργαζόμενη της εφημερίδας.  Τώρα με ποιά ακριβώς ιδιότητα συμμετείχε κι αυτή, ρωτήστε είτε την ίδια, είτε τον Κουταρνίθα.  Ο Νικητιάδης φαντάζομαι ότι δεν κατάλαβε, αλλά είμαι σίγουρος ότι  απόλαυσε το "θέαμα".  Αν ισχύει αυτό, τότε υποκλίνομαι στο μυαλό του Κουταρνίθα.  Αποφάσισε να πάρει στη συνάντηση τη συγκεκριμένη εργαζόμενη για να "θολώσει" τη ματιά του Νικητιάδη.

Κάποια στιγμή ο Κουταρνίθας (που εκτός από το Πούλιτζερ, έχει θητεύσει και στο πλευρό του Πωλ  Κρούγκμαν) παρουσίασε την οικονομική κατάσταση της εφημερίδας.  Ο Νικητιάδης κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό.  Δεν μπορούσε να καταλάβει πως η εφημερίδα έφτασε σ' αυτό το σημείο.  Κάνοντας τον Κινέζο για τον κολλητό του δημοσιογράφο του ΔΟΛ, που ο ίδιος είχε "φυτέψει" σαν σύμβουλο (κλικ) στην εφημερίδα και ο οποίος στοίχιζε στην ΠΡΟΟΔΟ 6.000 ευρώ το μήνα, για τα δύο Σ/Κ το μήνα που κατέβαινε στη Ρόδο!

Αυτός ο σύμβουλος ήταν που τη στιγμή που έπαιρνε 6.000, ζητούσε ν' απολυθεί κόσμος από την εφημερίδα.  Αυτός ο Νικητιάδης ήταν που όταν του είπα την αμοιβή του συμβούλου, μαζί με τον Κρεμαστινό αρνήθηκαν ότι το γνώριζαν.  Αυτό είναι το "σοσιαλιστικό" ΠΑΣΟΚ που θα οδηγούσε στο αυτόφωρο, όσους εργοδότες δεν κατέβαλαν το δώρο Χριστουγέννων.  Στην ΠΡΟΟΔΟ οι εργαζόμενοι πήραν το δώρο μετά την πρώτη βδομάδα του Γενάρη.  "Καθάρισε", βλέπετε, ο Κουταρνίθας.





4 comments:

  1. Ο Σκουλας,τι δουλεια εχει με την εφημεριδα.Μιλω για την φωτο στο λινκ που δινεις.

    ReplyDelete
  2. AdeGia, μήπως να ρωτούσες τον ίδιο; Μπορεί βέβαια το θέμα να ήταν ο τουρισμός. Οπότε θάμπαινε ζήτημα τι δουλειά έχει ο σύμβουλος. Ο καλύτερος δημοσιογράφος στην Ελλάδα, κατά δήλωση του ιδίου.

    ReplyDelete
  3. Ρε Swell,είναι πια τόσο άθλια η κατασταση παντου που η μόνη μου ελπιδα είναι αυτο το τόσο σάπιο συστημα να πέσει απο το ρημαδοδέντρο.

    ReplyDelete
  4. Απ' το στόμα σου και στου ξυλοκόπου τ' αυτί, Κατερίνα. Oι τύποι δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...