January 24, 2011

Εχεις σκύλο;

Εκλέχτηκες βουλευτής και αναγκάστηκες να παραιτηθείς από τη θέση του Προέδρου του ΔΣ.  Στη θέση σου "φύτεψες" τον ανιψιό σου.  Ενα χρόνο μετά, ο ανιψιός παραιτείται γιατί είδε το χάος και το αδιέξοδο, αφού ο Κουταρνίθας παραμένει στη θέση του ελέω της διαθήκης.  Τώρα θα "φυτέψεις" τη σύζυγό σου.  Επειδή η κατάληξη θα είναι ίδια, πάρε ένα σκύλο για την επόμενη φορά.


Εν τω μεταξύ, η υπόθεση της διαθήκης δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμα.  Την έχει αναλάβει πλέον το δικηγορικό γραφείο του υφυπουργού (κλικ)...  Αυτού που συνεχίζει να κρύβει από το site του τη σχέση του με την ΠΡΟΟΔΟ (κλικ).  Και δείχνει ότι δεν είναι μέλος αυτής της κυβέρνησης:

"Ήρθε η ώρα, το σύστημα που μας οδηγεί στην χρεοκοπία να αντικατασταθεί για να δώσει την θέση του σε έναν καλύτερο κόσμο. Ήρθε η ώρα το σύστημα του άκρατου φιλελευθερισμού που μέχρι σήμερα έφερε τον κόσμο στο χείλος του γκρεμού, να αλλάξει. Το σύστημα αυτό επέτρεψε: - Στο 2% των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο να κατέχει περισσότερο από το 50% του παγκόσμιου πλούτου. - Η συνολική περιουσία των 200 πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο να ξεπερνά το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια, όταν τα συνολικά έσοδα των 582 εκατομμυρίων που ζουν στις 43 λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες, είναι μόλις 146 εκατομμύρια δολάρια. Με αυτό το σύστημα ο πλανήτης οδηγείται στην καταστροφή. Την ίδια ώρα στην Πατρίδα μας μαζί με τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί μια διακυβέρνηση που μόνο δεινά έφερε στον τόπο μας, τα τελευταία πέντε χρόνια. Η διακυβέρνηση των ομολόγων, των υποκλοπών, των κουμπάρων, του Βατοπεδίου, της έλλειψης ασφάλειας, της έλλειψης κράτους δικαίου και κράτους πρόνοιας. Η διακυβέρνηση που αντί να επανιδρύσει, όπως υποσχέθηκε, το κράτος, επανίδρυσε ό,τι χειρότερο έφερνε ανέκαθεν η συντηρητική παράταξη. Σήμερα οι πολίτες της χώρας μας βιώνουν με το πιο σκληρό τρόπο τα αποτελέσματα της αδιέξοδης και ταξικής–αντιλαϊκής πολιτικής των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας. Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι που ήδη διαπίστωσαν την συρρίκνωση των εισοδημάτων τους, βλέπουν να γίνονται και πάλι «αντικείμενα εκμετάλλευσης» αφού η κυβέρνηση αποφάσισε με τον πιο ανάλγητο τρόπο να καλύψει τις τρύπες της οικονομικής της πολιτικής μειώνοντας τα πραγματικά εισοδήματά τους. Ταυτοχρόνως δίνει απλόχερα και χωρίς έλεγχο 28 δις στις Τράπεζες, ενώ με σπασμωδικά μέτρα προσπαθεί να καλύψει τις τεράστιες τρύπες που δημιούργησε η δική της οικονομική πολιτική.  Στην εξωτερική πολιτική, στην διαφθορά, στην διαφάνεια, στην αξιοκρατία, στην οικονομία, στην υγεία, στα ασφαλιστικά δικαιώματα και στα αποθεματικά των ταμείων, στην αξιοπιστία της στους διεθνείς οργανισμούς, στο ξεπούλημα κερδοφόρων και εθνικής σημασίας οργανισμών όπως ο ΟΤΕ και στο επίπεδο ασφάλειας των πολιτών".

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...