January 27, 2011

Βγήκαν οι "λαγοί"


Οπως γίνεται πάντοτε, βγήκαν οι πρώτοι "λαγοί" της κυβέρνησης για να "διαφημίσουν" τις φασιστικές τους αντιλήψεις.  Το πρωί ήταν ο Βορίδης του ΛΑΟΣ που δήλωσε "ότι έχουν ωριμάσει πλέον οι συνθήκες για την κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου". Στη συνέχεια ο ΛΑΟΣ επισημοποίησε αυτήν την πρόταση δια του Καρατζαφύρερ, που κατέθεσε στη Βουλή πρόταση νόμου με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο.

Στη συνέχεια και για να μη χάσει, βγήκε το κόμμα του Σαμαρά με την ίδια πρόταση.   Με τα παραπάνω συμφώνησε ασμένως και (ποιός άλλος) η Ντόρα.  Εχω την αίσθηση ότι η Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη άργησε...  Ο Πεταλωτής ζήτησε η πρόταση για την κατάργηση του ασύλου να είναι σαφής!   Προφανώς λόγω των φτωχών ελληνικών του.

Ολοι αυτοί οι καλοθελητές της κυβέρνησης ξεχνούν ότι η συνταγματική διάταξη για το άσυλο υφίσταται για να προστατεύει πρωτίστως ανθρώπους.  Κι έτσι έχει λειτουργήσει μέχρι σήμερα.  Σε δημοκρατικά καθεστώτα.



Η πρώτη φωτό είναι από το thirazein.blogspot.com

6 comments:

  1. Τι μπορεί να κάνει η έμπνευση και το Photoshop Λύκε, είναι θαυμαστό. Θα έπρεπε πάντως να είχαν βάλει γάντια στο ΓΑΠα. Θα ήταν πιο αληθινό.

    ReplyDelete
  2. Το ειπες, ομως, και μονος σου, Swell, στο τελος:
    Aυτα ισχυουν σε..''δημοκρατικα καθεστωτα''! (Καμμια σχεση!) :/

    ReplyDelete
  3. Δεν είναι θέμα Photoshop Swell αλλά απ' την εποχή που ήταν αντιπολίτευση και "λάτρευε" τους πάντες.

    ReplyDelete
  4. Yποκλίνομαι στο μεγάλο ηθοποιό Λύκε, τέτοιες μεταμορφώσεις ούτε ο Ορσον Γουέλς δεν κατάφερε ποτέ. Απορώ γιατί δεν είναι υποψήφιος (και αυτός) για το OSCAR.

    ReplyDelete
  5. Ελβα, έχουμε δημοκρατία στην έκδοση αλά πασόκα... Αποτελεί σύλληψη διεστραμμένου νου.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...