February 9, 2011

Μετά τον Κουταρνίθα ο σουπερμαρκετάς...




Ο σουπερμαρκετάς και βιβλιοπώλης και εφημεριδατζής και ραδιοφωνατζής Κυριακίδης, είναι ο ενοικιαστής της  εφημερίδας ΠΡΟΟΔΟΣ.  Ετσι η καλή εφημερίδα του Κουταρνίθα και των βουλευτών απέκτησε αδελφό έντυπο, την ESPRESSO.  Τίποτα δεν είναι τυχαίο σ' αυτή τη ζωή.  Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας διείδε την ικανότητα του Κουταρνίθα να αναδεικνύει την πλούσια θεματολογία που προσφέρει η Ρόδος.  Δεν θα είναι ανεκτό πλέον ιστορίες με μαύρους και συζύγους επιφανών Ροδίων να κουκουλώνονται.  Ολα στην πρώτη σελίδα.  Η ΕSPRESSO δείχνει το δρόμο.

Φαντάζομαι ότι το όνειρο του Κουταρνίθα θα πραγματωθεί τώρα.  Να βγαίνει στις μεσημεριανές εκπομπές της τηλεόρασης και να δίνει πληροφορίες για τα πρωτοσέλιδα.  Μια συμβουλή μόνο.  Πέτα τα αθλητικά παπούτσια!

ΥΓ.  Μην προσπαθείς να βρεις πως κυκλοφορούν αμέσως οι ειδήσεις στο διαδίκτυο.  Γκουγκλάρισε το λήμμα "Κουταρνίθας" και θα καταλάβεις.  Αυτό συμβαίνει όταν έχεις παντού μόνο φίλους...


7 comments:

  1. Πρέπει να προσθέσω ότι ο Κουταρνίθας έχει τη δυνατότητα με τα σούπερ μάρκετ του Ομίλου, να ασχοληθεί και με το πραγματικό επάγγελμα του, του πωλητή ποτών.

    ReplyDelete
  2. Τον ξέσκισες τον τύπο, μιλάμε...

    ReplyDelete
  3. PavlosS, έχεις δίκιο. Μου κάνει εντύπωση πως δεν το σκέφτηκα, ξέροντας το επάγγελμά του κι έχοντας γνωρίσει και τους συναδέλφους του.

    ReplyDelete
  4. Δείμο εννοείς ότι τον έκανα διάσημο φαντάζομαι. Πασίγνωστο στο πανελλήνιο κι όχι μόνο.

    ReplyDelete
  5. Αυτό πού το πας; Δεν το είδα έτσι. Να σε πειράξω ήθελα που τον βάλεις στο στόχαστρο -όχι αδίκως- και τον πυροβολείς...

    ReplyDelete
  6. Πάντως πρέπει να σας ενημερώσω οτι πλέον δεν φοράει αθλητικά παπούτσια αλλά πεδιλάκι με κάλτσα σαν τους σουηδούς τουρίστες!!!!

    ReplyDelete
  7. Aνώνυμε, πάντοτε τον θαύμαζα και για τον ενδυματολογικό του κώδικα. Όσο κι αν είναι βλάχος, έχει κάτι το τελείως δικό του.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...